reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey:-)

Czytam tak o tych kilogramach i kurde ja to gruba dupa jestem:no: może piszcie ile macie jeszcze wzrostu bo moja waga przy wzroście nie wypada tak źle :-D

A z sexem to my czasami sobie pozwalamy tylko kurcze ostanio po złapał mnie skurcz i bolał:baffled:

reklama
Przyznaję się bez bicia, że w dowodzie mam 163 cm wzrostu :happy: ale wpisałam te 3 cm na wyrost z nadzieją, ze urosnę jeszcze kiedyś w życiu - niestety plan nie wypalił :baffled:

Idę spać dziewczyneczki. Dobrej nocki :-)

ja mam 170cm wzrostu:tak: i na plusie 12-13kg:wściekła/y:

No to ja mam 174 i na plusie ok 15 ... i będzie więcej :baffled:
Coś tak czuję.

Ja też spadam lulu .
Miłej Nocki:tak:

kurcze mam nerwy. maly dzisiaj sie jakos malo rusza, moze dlatego mi sie tak wydaje ze ja caly dzien w ruchu ale teraz leze a tam tylko lekkie drgania, teraz nic choc go zaczepiam, juz sie denerwuje:zawstydzona/y::-(

powiem wam dzień dobry i dobranoc jednocześnie. Ciężki był to dzień, ale kupiliśmy wózek po długich pertraktacjach więc jestem zadowolona z końcowego efektu naszych rozmów. Nie spimy i jakoś się nie zanosi na spanko, może mężus jak skonczy wydziwiac mnie poprzytula na dobry sen hihi

Dzisiaj znowu powtórka z badan jak co miesiąc toxoplazmoza i te inne niezbędne - mam już wstręt do igieł, tym bardziej że dodatkowo co tydzien kują mi tyłek progesteronem ehhhhh właśnie zauważyłam że leki się źle rozchodzą pod skórą i robią się takie brzydkie grudki.

Pozdrawiam was na dobranoc i życze miłej nocy:-)

Witam wszystkie grudnioweczki

Ja dzisiaj miałam USG - pani po raz kolejny potwierdziła że to dziewczynka, mała waży 2,5 funta czyli jakieś 1,1 kilograma:tak:.
Czy któraś z Was wie ile powinno ważyć dziecko w 27 tygodniu?

Dzisiaj się ważyłam i mam na plusie 6 kilogramów - czyli nie jest jeszcze tak źle:-), ja od 15 tygodnia to zapomniałam o seksie:zawstydzona/y: - od tego momentu jak w szpitalu mój M usłyszał że dziewczyna przyjechała bo ma krwawienia w ciąży po seksie. Wystraszył się i boi się mnie dotknąć żeby czasem mnie się to nie przytrafiło:-D - strachliwy ten mój chłop:-D:-D.

Czesc kobietki:)

Probowalam wkleic zdjecia do galerii( wreszcie i nareszcie) ale zalaczyly mi sie tylko takie male ikonki:baffled:
Cyprysiowa poszlam za Twoimi radami tak jak pisalas o wklejaniu, bez zadnych spacji, ale wyszlo mi wlasnie takie "cos" ,hahahahah.

Poza tym jak sie czujecie, bo mi ostatnio od kilku dni pobolewa , kluje w boku, tam gdzie dzidzius siedzi:no: Podejrzewam ze jest to od przesilenia, poniewaz robimy "maly " remont. Bylo malowanie , potem przenoszenie coreczki do doroslego lozeczka:tak: i dodatkowo jakies komodki ....i sofa dla babci(przylatuje nam pomoc odrobinke). Chodzi szczegolnie o moja starsza pocieche , gdyz nie mam nikogo kto by sie nia zaopiekowal podczas porodu , no i ogolnie bedzie miala frajde :)))

Witajcie Kobietki
Wczoraj wieczorkiem byłam padnięta i nie chciało mi się już nic pisac, tylko sobie poczytałam co u was. dzidzia dawała mi popalic, kopniaki z każdej mozliwej strony.:tak:
Już się nie mogę doczekac do osiemnastej, bo idę na wizytę i chyba będzie ważenie dzieciaczka, jak tylko wrócę, to dam Wam znac.

reklama
Witam mamuśki :-)
nie było mnie kilka dni bo leniłam się na działeczce u rodziców....a teraz zmykam na usg pooglądać troszkę moja córcie...:-)
Miłego dzionka

Do góry