reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana - trzymam mocno kciuki, mogą ci ustalić leki poprostu, ale sądzę, że jednak zostawią cię na obserwacji dopóki się nie unormuje stan, a że już blisko do rozwiązania, to nastaw się raczej na czas do porodu. Bądź dzielna, napewno będzie wszystko dobrze, super, że trafiłaś w dobra miejsce!

No dokłądnie...własnie tak sobie mysle,ze tam nuda musi byc masakryczna....dobra mamuski ja ide sie polozyc,bo juz mam na dzisiaj za duzo wrażeń...jakby co to napisze do którejs z Was co i jak...no chyba,ze mnie puszcza do domku to napisze z kompa....buziaczki i spokojnej nocki:*

Kana - weź sobie coś do słuchania i lekturki, napewno będzie dobrze, grunt, żebyście były bezpieczne i pod kontrolą, a pomyśl sobie, że poprostu poleniu****esz, poznasz nowe ciężarne, pewnie bedziesz na bierząco z postępami Mariki... także wszystko bedzie dobrze!!

Kana trzymaj sie i koniecznie pisz do nas!!!!!:tak:Wszystko będzie dobrze!!!!:tak:

YOKA do nas napisała:-D

"Dziekuje z calego serducha!Az sie poplakalam ze wzruszenia...jestescie przekochane!!!Dziewczyny napewno super wygladaja w nowych wloskach;) {tutaj oczywiscie mowa o nowych kolorkach i fryzurkach, o tym tez jej napisałam} sciskam Was wszystkie mocno i sle milion buziakow!!!"

reklama
A to ciekawe, może za szybko farbowałaś po poprzednim kolorku? Bo ja ostatnio też robiłam hebanową czerń (z Loreala) i wyszło bardzo ładnie.

Tzn. wczoraj farbowałam fioletowa czernią i wyszedł fiplet więc dzisiaj skoczyłam po hebanową czerń i jest już ślicznie:tak::-D

MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...moja ginka powiedziała,ze na bank juz nie bede rodziłą u nas w Tczewie,bo mam małopłytkowosc,wiec i tak poród odbedzie sie tam....musza mi zrobic specjalistyczne badania,bo taki poziom jak mam płytek krwi zagraza zarówno mi jak i malutkiej....jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....

Kochana trzymam za Was kciuki.
Na bieżąc dawaj Nam znać co u Was laski:tak:

YOKA do nas napisała:-D

"Dziekuje z calego serducha!Az sie poplakalam ze wzruszenia...jestescie przekochane!!!Dziewczyny napewno super wygladaja w nowych wloskach;) {tutaj oczywiscie mowa o nowych kolorkach i fryzurkach, o tym tez jej napisałam} sciskam Was wszystkie mocno i sle milion buziakow!!!"

Super , że Yoka ma lepszy humorek. Pozdrowienia serdeczne i moc moc buziaków:-)

A my wróciliśmy od znajomego, który ma 4 dogi , wypiliśmy herbatkę i pogadaliśmy a teraz zaraz muszę pochodzić bo nogi mi wariują przez ten ucisk na nerwy.:wściekła/y:

Do góry