reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam grudnioweczki

Justynka cieszę się że już jest wszystko dobrze:tak:.
Dagulla bardzo ci współczuje.

Ja mam dzisiaj wizyte u lekarza - zobaczymy co u mojej córci słychać:-).
Miłego dnia dziewczyny;-)

reklama
Marzycielka w życiu bym w ciebie nie zwątpiła, jestem pewna że zdążysz:-p

Marzycielka - dasz radę!! Nie ma innej opcji, hehehe.

:-D:-D:-D

witam:-)

u mnie humorek taki sredni bo moj wujek o ktorym wam kiedys pisalam zmarl przedwczoraj:-( teraz troche pomagam z mama babci pozalatwiac wszystko i troche biegania jest no ale wszystko w granicach moich mozliwosci;-) i znowu mi sie zwali cala rodzina z trojmiasta a troche ich jest:zawstydzona/y: a potem przyjada na świeto zmarlych i beda siedziec caly tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz mi sie wszystkiego odechciewa :wściekła/y: ale sie rozpisalam dobra juz was niezanudzam;-) milego dnia buziaczki ;-)

Przykro mi z powodu Wuja:-(

Marzycielka zgapiłam z Twojego suwaczka stronke :-)

Spoko:-)
Ale fajna ta stronka nie?:tak:

A ja juz wróciłam z banku z kaską:-)
Kupiłam też kilka fajnych ciuszków dla Małej wieczorkiem może jeszcze coś dopkupię no i na pewno w niedzielę bo wtedy moi rodzice przyjeżdżają aby kupić coś wnuczce:-)

A u mnie też nie ciekawie bo mój dziadek, tata mojej mamy bardzo źle się czuje ma kłopoty neurologiczne i czekamy dzisiaj czy go położą na szpital i zrobią tomografię. Wszyscy obawiają się guza...
W ostatnim czasie z dziadkiem jest coraz gorzej umysłowo i boli go bardzo głowa a tu kurde Święta się zbliżają i prawnusia ma się urodzić...

:-D:-D:-D
A ja juz wróciłam z banku z kaską:-)
Kupiłam też kilka fajnych ciuszków dla Małej wieczorkiem może jeszcze coś dopkupię no i na pewno w niedzielę bo wtedy moi rodzice przyjeżdżają aby kupić coś wnuczce:-)

A u mnie też nie ciekawie bo mój dziadek, tata mojej mamy bardzo źle się czuje ma kłopoty neurologiczne i czekamy dzisiaj czy go położą na szpital i zrobią tomografię. Wszyscy obawiają się guza...
W ostatnim czasie z dziadkiem jest coraz gorzej umysłowo i boli go bardzo głowa a tu kurde Święta się zbliżają i prawnusia ma się urodzić...

Marzycielka to chwal się z zakupów!!!!:tak:
A z dziadkiem trzeba byc dobrej myśli;-)

anoli - super, że masz takiego kochanego mężusia, te 4 tygodnie wolnego napewno wystarczą na przyzwyczajenie się do nowości, zwłaszcza, że jest taki pomocny!! A mój też nie chciał Michaliny za żadne skarby świata, ale mu powiedziałąm, że w Anglii to nie będzie żadna Michalina tylko Michelle, no i puściłam mu piosenkę Beatlesów "Michelle, my belle..." no i już był utopiony. A jak przyjechaliśmy do Anglii, to wszyscy się zachwycali imieniem Michalina właśnie, bo Michelle zawsze komentowali, a takie zwyczajne, a Michalina takie świerze i dostojne. Co prawda zawsze za pierwszym razem wymawiają Mikalina, ale szybko się ucza hahaha.

Kana - wiem co masz na myśli... odpocznij sobie teraz, bo nie ma co kusić losu...

renia - czekam na szczegółowe sprawozdanie z wizyty, hehehe!!

Marzycielka - to ja czekam na foty łupów i trzymam mocno kciuki za dziadka!

Marzycielka to chwal się z zakupów!!!!:tak:
A z dziadkiem trzeba byc dobrej myśli;-)

Marzycielka - to ja czekam na foty łupów i trzymam mocno kciuki za dziadka!

Dziewczynki wstawię fotki wieczorkiem bo koło 19 jadę jeszcze na zakupy więc też te nowe rzeczy wstawię:-)

A mój M weźmie tylko 2 dni , które mu przysługują przy porodzie:-)
Zajmie się Dogami jak będę w szpitalu a jak już będę w domu to moja mama zostanie przez tydzień a potem teściowa i będą wychodziły z psami i gotowały obiadki a ja będę się Oliwką zajmowała:-)

Cyprysiowa sama farbowałaś włosy??

Ja coś znowu zaczynam kombinować bo mi się chyba jednak ciemne włosy podobają na mojej główce:-D:tak:
Może coś wykombinuję..

To ja chyba będę w najlepszej sytuacji. Mój Adaś obiecał, ze po porodzie przez miesiąc będzie z nami:-D.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby moja lub jego mama miały z nami.
Najpierw sama chcę się nacieszyć;-)

marzycielka tym razem nie sama bo mialo byc zupelnie co innego robione ale jak farbuje cala glowe (a nie pasemka itd) to farbuje sama...

Ja czekam na listonosza i ide na zakupy, kupuje reszte wyprawki. A listonosza ani widu ani slychu :wściekła/y:

Mój wezmie tydzien lub 2 wolnego po porodzie zebym przywykla do dwójki szkrabów naraz

To ja chyba będę w najlepszej sytuacji. Mój Adaś obiecał, ze po porodzie przez miesiąc będzie z nami:-D.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby moja lub jego mama miały z nami.
Najpierw sama chcę się nacieszyć;-)

Tez bym tak chciała ale jak mąż pójdzie do pracy a teraz nie może wziąć wolnego to dziecka samego w łóżeczku nie zostawię aby zjechać z psami nawet na chwilkę na siku pod klatkę.
Takiego maluszka nie można zostawić samego dlatego cieszę się , że babcie chętnie pomogą:tak:

marzycielka tym razem nie sama bo mialo byc zupelnie co innego robione ale jak farbuje cala glowe (a nie pasemka itd) to farbuje sama...

Pasemka też u fryzjera robię a jak całość to sama;-)
Daj więcej zdjęć nowego kolorku oki ??

reklama
Do góry