reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas - mam nadzieję, że jednak zmieni upodobania w najbliższym czasie, hehehe, a rozumiem, że ma nóżkę w odpowiednim miejscu, żeby sterować mamusią, hahaha, lepiej bądź grzeczna!!

Hej dziewczynki, nadrabiam całodzienne zaległości:-D

Kupiłam pędzelek i zamalowaliśmy dzirkę w ścianie, na szczeście nic nie widać:-p

Po remoncie juz prawie posprzątane zostało umycie okien i upranie firanek:tak: oknami zajmie się mój mężulek:blink:

Jutro mamy dostać szafeczki nocne do naszej sypialni, a juz dzisiaj powolutku mój mężulek zacząl znosić mebelki do pokoju Julci:tak:

Jesteśmy juz po kolejnych zajęciach w szkole rodzenia:tak: dzisiaj mówilismy o porodzie:sorry2:

Agacia trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu:-)

Właśnie wróciłam do domku:) Malutka jest na 200% dziewczynką:) Wypięła się prosto do "kamery" :);)
Waży 1375g:) Wydaje mi się że ma dużą główkę:) Mam nadzieję, że już główka nie za bardzo rośnie:) Wym. potyliczno-czołowy (OFD)9,38cm, a obwód (HC) - 27cm :), obwód brzuszka (AC) - 24,62cm, dł. kości udowej (FL) - 5,73cm.
A jakie wymiary mają Wasze maleństwa?

Na skurcze dostałam Magnez i Nospe:) I nic złego się nie dzieje:) Aaaa wg USG mi wyszedł termin na 22.12:)

Agatkas GRATULACJE zdrowej córeczki!!!!:tak:My idziemy na USG w sobotę i mam nadzieję że u nas też nic nie zmieni się:tak::-D
Terminy mamy zblizone....;-)my wyznaczony mamy na 21 grudnia....
Dzisiaj na szkole rodzenia położna powiedziała nam że 3 dni po terminie mamy zgłosić się do szpitala i będą działać:-D ale u nas to będzie Wigilia:szok:

witajcie wieczorkiem :blink:
ja już po szkole rodzenia:tak:, bardzo fajne zajęcia i pani położna też sympatyczna:-) można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy:-) naprawde polecam tyn jeszcze niezdecydowanym :tak:
...............
a i jeszcze nie będzie mnie przez weekend bo... moje kochanie właśnie dzwoniło i zapowiedziało się że przyjeżdża:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) wiec mam nadzieje ze mi wybaczycie kilka dni nieobecności:blink:

Sawka popieram Twoje zdanie co do szkoły rodzenia:-)
.......
i wybaczamy weekendową nieobecność!!!Miłego weekendu:zawstydzona/y::tak::-D

Asiulkaa nie martw się egzaminem:tak: juz następnym razem musi się udać!!!!I nie przejmuj się tymi głupimi babami w autobusach...!!!!

Pytia życze odnalezienia dokumentów!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wejdzcie na liste, sprawdzcie czy wszytskie jestescie bo mialam mała awarie. I te ktore nie maja imion wpisanych a wiedza juz niech mi przesla wiadomosc prywatna to uzupelnie.

Właśnie wróciłam do domku:) Malutka jest na 200% dziewczynką:) Wypięła się prosto do "kamery" :);)
Waży 1375g:) Wydaje mi się że ma dużą główkę:) Mam nadzieję, że już główka nie za bardzo rośnie:) Wym. potyliczno-czołowy (OFD)9,38cm, a obwód (HC) - 27cm :), obwód brzuszka (AC) - 24,62cm, dł. kości udowej (FL) - 5,73cm.
A jakie wymiary mają Wasze maleństwa?

Na skurcze dostałam Magnez i Nospe:) I nic złego się nie dzieje:) Aaaa wg USG mi wyszedł termin na 22.12:)

Zazdroszcze ze znasz tak dokladnie wymiary coreczki, poprosze na nast. usg gin. zeby mi tez podala:-)

Pytia ja co chwile gdzies cos klade a potem nie moge znalezc. Ostatnio az sie poryczalam bo nie moglam znalezc zdjec z usg, a chcialam wlozyc w ramke. a twoja teczka pewnie czeka w sklepie:-)

Cyprysiowa sprawdzalam u mnie wszystko sie zgadza:-)

Agatkas gratuluje zdrowej 200%-ej córci:-)

pytia mam nadzieje,że dokumenty się znajdą :-)

sawka fajnie,że zadowolona jestes ze szkółki :-) i życzę udanego weeku:-)

asiulkaa egzamin napewno pójdzie lepiej następnym razem:-) a ta babę w autobusie to bym w d.... kopnęła....sama miałam kilka podobnych sytuacji...:wściekła/y:

madzienka dobrze,że dziurka niewidoczna :-) ale z ta wigilią to nieciekawie......mysle jednak że tylko Cie zbadaja czy wszystko ok...tolerancja terminu porodu jest 2 tyg. więc raczej wywoływac nie będa...;-)

reklama
Do góry