reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oo to Iggy duzy,moja to kruszyna ,ale sa tego plusy- po malu wyrasta z ciuchow;-) Kurcze odkad Biana ma ospe spi do poludnia i chodzi pozno spac,masakra:-(jutro moja mama mnie zmienia a ja do pracy,ale mam Was juz w tel,wiec na pewno bede sie odzywac czesciej;-)

reklama
Czesc dziewczyny

PO kontroli z Matim wszystko ok, jednak była angina. Antybiotyk jeszcze bierze i nie ma chodzić do przedszkola przez 2 tyg :szok:. Jutro mamy takie spotkanie w przedszkolu mamy z dziećmi, bedziemy robic ozdoby świateczne. Chyba z Mateuszem się przejdę.

Zimno się zrobiło, ja nadal zapier .... w sklepie ( zwariuje)

Kankiyja ja Mateusza nie puszczam wcześniej do szkoły. A waży 15,9 kg , wysoki 104 cm.

No i byliśmy u fryzjera ... szok, nie zrobił sceny, nie krzyczał, nie wyrywał się, siedział nieruchomo :szok:. Ale żeby nie było za pięknie, to byliśmy u innej pani fryzjerki ( nie tej naszej ) i go brzydko obcieła. Wygląda jak w kasku.

Myszko ... ja nie widziałam tego odcinka :-(, gdzie mogę zobaczyć?

Ja mojemu mężowi kupuje golarkę.
Macie jakiej pomysły na prezenty dla dzieci? Np. dla dziewczynki 5 - latki, 7- latki. Dla chłopca 12 -letniego ? :eek:

Dzien dobry. My w sobote swietowalismy urodziny dzieciakow. Ale po kilku glebszych co niektorzy mieli ochote zabalowac. Babcie zgodzily sie zostac z dziecmi ( moja mama z moimi, tesciowa z dziecmi szwagierki) i ja tez dalam sie namowic na wyjscie do takiej naszej miejskiej dyskoteki. Wybawilam sie, ale tanczyc moglam tylko z bratem meza. Moj chlop czasem jest tak glupi, ze az wstyd mi za niego. A wczoraj pol dnia dochodzilam do siebie.

Kankiya mysle, ze Bianka wcale malo nie wazy. Filip mierzony jakis czas temu mial 112cm a wazy 17,5kg. Ten to jest dopiero chudzielec, a je za trzech. Zuzia natomiast ma jakis metr i wazy 15kg z hakiem. A wcale nie wyglada na drobna, ale ona ma chyba po mnie taka budowe, ze wyglada na wiecej niz wazy.

Agaciu ja mam problem z tym co kupic moim dzieciom pod choinke, a co dopiero obcym. I tak jedni i drudzy dziadkowie mecza mnie jakie zrobic im prezeny na swieta i musze cos wymyslic, wiec my juz chyba odpuscimy.

Hejo
myślałam ,że większa jest różnica wagowa między naszymi dzieciaczkami ;-) dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi:-)

ciągnie mnie do fajek coraz bardziej.. buuu:zawstydzona/y:

Myszqo a czy Ty nie wybierasz się do Wrocka z mężowym? czytałam Twojego bloga po dłuższej przerwie i jak zwykle wyłam:zawstydzona/y:
Asiulko super,że wyrwaliście się na disco, Wam też należy się odskocznia a mężowy co zadrosny?? ahh te chłopy zresztą nie dziwię mu się ma taką laskę w domu:-p

z prezentami też jestem w czarnej dupie:sorry2: Biance kupiam lalkę Pony z kucykiem i dalej nie mam pomysłów

Hejka kochane:)

U nas po staremu....

Moja młodsza Boryska skonczyła juz 5 miesiecy.....ahhhhhh masakra jak ten czas szybciutko leci....zaraz beda trzecie nasze swieta tutaj w Kanadzie....wierzyc sie nie chce....
Majak rozgadała sie po swojemu na całego....hahaha gege,eh, egie.....hahahhaa no i raz było nawet baba:p
o tego coraz lepiej z podnoszeniem głowki, zaczyna trzymac juz całkiem długo:)

Mariczka odlicza dni do swiat i urodzin:) Niestety wypad z tatusiem do kina na FROZEN nie wypalił,bo wszystkie bilety wyprzedane..ale za to załapała sie na lale z bajki :sorry2:tak córeczka tatusia potrafi naciagnac go na wszystko:dry:..moze w przyszły weekend kupimy bilety online...

No i my z prezentami tez daleko w polu....mamy tylko na Mikołaja Kolejna lale kucyka Rarity chyba....poza tym dluga liste:p haahha

Kankiya nasza kluska wazy 22 kg i ma teraz 110 cm....

Asiulka no to syuper ,ze sobie "pobalowaliscie" .....ah ten zazdrosny mezowy.....no ,ale jak ma sie taki skarb:))))

ok uciekam bo mała wzywa buzioleeee:*

cześć baby :)
Miałam problem z hasłem ale nareszcie sobie przypomniałam :)

Zapo chwal się jakie projekty są Waszymi typami ?

A ja się pochwalę,że od 3 tygodni jesteśmy właścicielami działeczki :)

Kanusia zdróweczka dla Twojej ksiezniczki za 5 miesiączków :)
Kinkiya mój ma 109 cm i 20 kg.

Dziewczyny jakie mleko podajecie dla swoich maluchów? A jakie dawałyście dla Grudniowych dzieci ?
Ja miałam bebilon...ale czytałam skład bebiko i jest praktycznie taki sam i cenowo o wiele lepiej...a jak Wy myslicie ?

Pyciolku ja dawałam Mariczce BEBILON i byłam mega zadowolona.... z Majcia nie mam na razie tego problemu....ale jakbym chciała tutaj kiedys podawac modyfikowane to z polskich mam tylko Bebiko....a tutaj sa Similac, Enfamil i jakies Nestle z tych głownych....:sorry2:

Pyciolku ja tez chyba dawalam Bebilon Biance z tego co pamietam;-) Kana i Pyciolku zazdroszcze wagi dzieci jak Wy to robicie:-/;-) U nas na szczescie po biegunce ani sladu a krosty goja sie ladnie:-) jutro idziemy na kontrolna wizyte w piatek do przedszkola na mikolajki;-)

Dziewczyny chcę kupić Biance jakąś fajną grę , w którą będziemy mogły grać w zimowe wieczory co polecacie, bo tyle tego na sklepowych półkach i nie wiem co wybrać:sorry2:

reklama
Hej;
Pyciolku gratuluję!!!!! Kupiliście tę o której kiedyś myślałaś?
Ja Igorkowi podawałam Bebilon. Teraz nie daję nic, bo Ptysia gardzi innym niż moje.

Kankiya ja polecam ten sklep Dragonus gry są dobrze opisane i wysyłka natychmiastowa.

A projekty mamy 4, ale chyba i tak skończy się na architekcie. Bo cenowo to podobnie wychodzi

Do góry