reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka mamuski:)

Korzystajac z tego,że moje dziecie wydłużyło sobie drzemke po cycusiu zagladam do Was:)

Myszko cuuudowie ,że się kreci....ciesze sie ogromnie:)

Pyciolku 36 tyg za Toba....szokkkk..aaaa jeszcze troszkę i będzie "widać główke":p hahaha
zapodaj jakiegos fotosa:)

Madziu zdjateczka fantastyczne, modelki Ci rosna nie ma co.....no tatus tez model niczego sobie.....wydaje mi się czy troszke przybrał na wadze, co uwazam w jego przypadku na plus:)))))

Zapominajko trzymam kciuki:*** nie nerwuj sie:p :*

no a u nas dzisiaj Thanksgiving Day....ale my bez indora....jakos tatusia brak, to nie ma dla kogo gotowac...:p ale jeszcze tylko kilka dni....:))) aaaale sie ciesze:):tak:

Hej

Zapominajko Myszqo odszczekac, odpukać i tfu tfu:-D:-D:-D To byłby koniec swiata:zawstydzona/y:.

Pyciolku trzymam kciuki za Was. Zaglądając tu po przerwie myslałam o Was czy mi się tu za szybko nie rozpakowałas:-p.

Kana współczuje rozłąki dobrze wiem jak to jest, choć ja przyznałam się ostatnio sama przed sobą ze coraz lepiej sobie z tym radze. Życze niezapomnianych chwil po powrocie mężulka:tak:.

A ja szukam tematu swojej pracy licencjackiej i d...a jakos nie wiem czego się chwycić Chce pisac o ochronie praw człowieka, jakies pomysły?

Zapominajko super gratuluje zakupu,a dokładnie gdzie sie bedziecie budowac? Co do mojej pracy to tak naprawde nie wiem o czym chce pisac, ale mam do wyboru jeszcze prawo miedzynarodowe publiczne i prawo europejskie.

Dokładnie to koło Dąbek
tu mniej więcej gdzie ten czerwony prostokąt mapka1.jpg

Młoda dzisiaj bez humoru jakaś :-(

Anoli ja chyba z tego też bym prawa człowieka wybrała. Może prawo człowieka a prawa osobiste.

Załączniki

• mapka1.jpg
    mapka1.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 47
Zapo myslałam ze gdzies koło Poznania bd sie budować...a to dla Was całkiem nowe miejsce? czy macie jakis punkt zaczepienia tam, np. rodzine?
Stówka dla Ptysi:)

Jabłuszka sobie w słoiczki robie i dobrze ze maszyna za mnie tarkuje, bo juz mi sie nudzi przy tym. Wogóle w tym roku to przesadziłam z tymi słoikami. Moja mama az tyle nigdy nie robiła co ja :-p Najwyzej bede mieć na 2 lata:zawstydzona/y:

reklama
Do góry