reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka mamki:)

Zapominajko
super Iggi bedzie miał atrakcje;) ale fajnie zazdroszcze, sama bym poleciała...:)

Madziu, Vive na pewno skorzystam z Waszych przepisów.....Aswoja droga Madziu powinns jakas ksiazke napsiac o naturalnych sposbach, leczenia i zapobiegania.....forumowa ekspertka z Ciebie;) No i dziewczynki masz cuuudowne, takie radosne i szczesliwe:)

A odnosnie radosci to ciesze sie, bo za 12 dni bedzie moj misiek spowrotem:))) ahhhh ale go wysciskam.....rodzinak sie martwi ,zeby przypadkiem 3 dziewcyznki nie było.....ale spoko.....nie dam sie juz wiecej tak wpakowac:p hahaha

W ogole nie wiem czy zła ze mnie mama, czy cos robie nie tak czy po prostu taka Majkowa natura, ale ona ciagle buczy, marudzi i placze....Myslałam ,ze Mari była płaczliwym dzieckiem ,ale ona przy Majce to był pikus dosłownie....
A nie jest ani chora, ani nic....troszke ma katarek ,ale nie daje sie jej we znaki.....moze zabki czy cos sie tam szykuje, bo jeszcze kilka takich dni i bede siwa....myslałam ,ze to jakies przejsciowe, ale trzyma sie i trzyma......moze ona po prostu ma taki charakterek....ale w tym wypadku mozecie mi/nam współczuc.....
Jak sie smieje to sie smieje pełna buziula, ale jak ryczy to jeszcze wieksza.....;(((((

Kana może teraz chłopak będzie. A Majka buczy bo może ma skok rozwojowy. Albo pieszczotka jest i chce całej uwagi :D

No i zgadzam się, że Madzienka powinna książkę napisać.

Moje chłopaki wróciły. Zadowoleni bardzo.

Dzien dobry. U nas cudne slonko, ale podobno to ostatnie takie cieple dni.
Jakies dziwne cos sie nam przyplatalo:sorry2: Zuzie we wtorek wieczorem bolalo ucho, Filipa w srode wieczorem i ewidentnie nie bylo to udawane, bo az plakali z bolu. Ale byl to tylko jednorazowy incydent. A mnie z kolei wczoraj. Nie wiem co to bylo, ale mam nadzieje, ze juz sobie poszlo:tak:

Kana szybciutki zlecialo te 5 tygodni. Moze rzeczywiscie z tej tesknoty bedzie teraz chlopak:-D Mamusia na pewno jestes dobra, Majeczka moze ma taki okres. Moja siostra ma synka w wieku Twojej Mai (tydzien starszego) i on to w ogole ciezki przypadek jest. W dzien spi po 15min i to najlepiej na rekach badz przy cycu, w nocy budzi sie po kilka razy, ciagle placze i wymaga non stop uwagi. Jest sliczniutki i kochany, ale widze ze siostra ma juz dosc.

Zapominajko super, ze wycieczka sie udala. A to byl tylko taki jednodniowy wypad?

Witajcie...my dzisiaj kończymy 8 miesięcy...rany kiedy to zleciało, dopiero w ciąży byłam
kto nas jeszcze nie widział to wyglądamy obecnie tak
Zobacz załącznik 587388

co do książki to niezły pomysł:-Dale poczekajcie zbiorę wiecej czarodziejskich przepisów od koleżanki;-)

Asiulka oby to coś poszło sobie i już nie wracało....

Kanuś no ja nie wierze twoje skarby to takie aniołeczki...

Agaciu jak nastrój???

Pyciołku jak się miewacie dziewczynki???

miłego dnia życzę!!!

Hejka kochane:)

Madziu wróżę Ci sukces tej książki :) Anioleczki mówisz tak? Hahaa No takie z rozkami:) hahaha a Lenka sZok 8 miesięcy.... Jest cudowna... Zreszta ma to po starszej siostrze i Mamusi:)

Asiula zlecialo jakby szybko bomwraca tydz szybciej po 4 :) nie moge sie doczekac... Hahaha i żadnych chłopców nie bedzie ... Po pierwsze wrócono nam 3 dziewczynki , wiec próbować nie będę ... No i zdecydowanie moje dwie terrorystki mi wystarcza:))) No i zdrowka dla Was oby to "cos" nie wróciło:)a no on i wierze Twojej siostrze... Nasza mała na szczęście w nocy ogolnie nie licząc wyjątków,spi pięknie tylko cycus i ziuziu:)

Zapominajko Twoja corcia jest taka słodka:) ah napatrzec sie nie moge na fb:) zreszta synus tez niczego sobie bedzie wyrywał laski:)a u Majki to moze faktycznie jakis skok bo jakby odpusCza...:)

a w ogole osttnio sie usmialam... Rozmawiamy z misiem na skype a Mari nagle "a wiesz tatusiu przepraszam, ale ty chyba wiesz ze my kiedyś bedziemy z Majka chodziły do szkoły na studia No i oczbwiscie bedziemy miały chłopaków i sie z nimi calowaly...tak juz jest" hahahha Tatus Nie wyglądał na szczęśliwego:p

Ostatnia edycja:
cześć babuszki;

Kana no minę musiał mieć bezbłędną. A Iggy już czaruje kobiety. Tak średnio 5x w tygodniu się oświadcza :-D

Madzienko wierzyć mi się nie chce, że Lenka już 8 mie:-Dięcy skończyła.

Asiulka oby ból ucha się nie powtórzył! A Chłopaki polecieli na 1 dzień. Oglądać dinozaury i do domu.

Dziewczynki przychodzę się chwalić :-p W tym tygodniu mam tylko wtorek wolny, reszta dni zajęta :-) Normalnie super! I ludzie przychodzą i się tatuują :-D No supcio! Cieszę się jak dzieciak. Ten weekend siedziałam sama od rana do wieczora ale zapisały się 4 osoby :-) Więc warto było siedzieć. :-)

Anoli syneczek będzie z tej wizyty? :-D

reklama
Witajcie w kolejny poniedziałek...ale ten czas leci za chwile w sklepach będzie świątecznie....

troszkę nas :ninja2:

Myszqa super wieści...trzymamy nadal kciuki żeby było więcej i więcej a kolejki gługie

Do góry