reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sie z porana kawka:tak: Filip w przedszkolu, Zuzia oglada dzidziusie na ipadzie:-p Od kiedy urodzil sie siostrze synek moje mlodsze dziecie ciagle chce, zeby mu wlaczac dzidziusie na youtubie i w ogole chodzi i mowi, ze ona chce takiego w domu. Ale nie, nie ze mna juz takie numery:-D Pogoda cudna, cieplo i slonecznie. A ja zlapalam katar:sorry2: Mam nadzieje, ze przejdzie mi do niedzieli, bo mamy ten chrzest, a ja chrzestna nie bede mogla nawet malego na rece wziac.

Agaciu a daleko ta Twoja siostra mieszka od Was? Ja tez mam problem z obiadem, ale dlatego ze lodowka swieci pustkami. Zostal mi jeszcze rosol z wczoraj i jedyne co moge zrobic to placki ziemniaczane. Ale wszyscy je lubimy, wiec chyba tak zrobie:tak:

Zanplo ja tez chodzilam z Filipem na rehabilitacje, tyle ze z powodu obnizonego napiecia miesniowego. Dobrze, ze Weroniczka daje Ci w koncu wyspac:tak: Ja dzis czuje sie jakbym niemowlaka miala w domu. Wstawalam w nocy 5 razy, 3 razy do Zuzi (i w koncu i tak wyladowala w naszym lozu malzenskim) i 2 do Filipa (on na szczescie w nocy budzi sie bardzo rzadko). A z wakacjami i budowa wiem jak jest. Nie mozna miec wszystkiego niestety. My tez ostatnio bylismy na wakacjach we Wloszech 3 lata temu, jak bylam z Zuzia w ciazy. Pozniej budowa i ciagle ladowanie kasy w dom no i jeszcze dwojka malych dzieci. A teraz zaparlam sie i powiedzialam D, ze dom to jeszcze z 5 lat bedziemy wykanczac, a i jemu i mnie i przede wszystkim dzieciakom potrzebny jest wypoczynek i zmiana klimatu:tak:

Czy u Was do chrztu tez potrzebna byla karteczka ze spowiedzi? Bo u nas ksiadz tego nie wymagal, a u siostry w parafii tak i musze sie do tej spowiedzi wybrac:sorry2: A ogolnie jestem bardzo anty spowiedna, normalnie zrobilabym sobie rachunek sumienia, ale teraz nie ma zmiluj.

Ostatnia edycja:
reklama
Hey Kochane

Widziałyście jak wygląda Księżna Kate kilka godzin po porodzie:szok: ??
Haha no szok ja wyglądałam jak potwór...

Dobry wieczór :)

O tym samym pomyślałam marzycielko :-D Ale wiesz, o nią na pewno ktoś zadbał, zanim się pokazała całemu światu :-)

U nas jakaś masakra ostatnio. Chłopcy mają zapalenie jamy ustnej, gorączkę i jakąś dziwną wysypkę na ciele. Musiałam im dzisiaj robić zupkę, jak dla niemowlaka-zmiksowaną :-)

No i cały czas bujamy się z tym naszym autem-narazie mamy dwa koła inne i dwa inne. Musimy dokupić jakieś alufelgi i zabezpieczyć koła przed takim łatwym ściąganiem :-)

No właśnie-gdzie te upały??? Ja dzisiaj zmarzłam :-D

No na pewno zadbał ale swoją drogą jej figura sprzed ciąży i nawet teraz mnie dobija ;-)
Nie będę już jadła !!:crazy:

Hej

Asiulka ja też mam katar. Jedna dziurka w nosie zapchana ... no masakra jakaś.

Marzycielko ja też już nic nie zjem :no:

Hej

Asiulka ja też mam katar. Jedna dziurka w nosie zapchana ... no masakra jakaś.

Marzycielko ja też już nic nie zjem :no:

hahah mnie jedno zdjęcie dobiło
proszę:

kate-middleton-1-30.jpg

Załączniki

• kate-middleton-1-30.jpg
    kate-middleton-1-30.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 56
Dzien dobry:tak:

Vive zdrowka dla chlopakow. A bylas z nimi u lekarza? Upaly podobno od jutra w calej Polsce;-)

Marzycielko no trzeba przyznac, ze ksiezna wyglada fantastycznie:tak: Ale gdyby nas ubrali, uczesali i umalowali po porodzie to pewnie wcale nie wygladalybysmy gorzej;-) A tak poza tym uwazem, ze Kate jest bardzo urodziwa i sympatyczna osobka, ale jest za chuda;-)

To ja mam jakieś zboczenie bo uważam , że wygląda super i sama chciałabym tak wyglądać tzn. kiedys właśnie tak chuda byłam i dlatego mnie ciągnie. Od wczoraj zaczęłam dietę mż:-)

A powiedzcie jak wasze brzuchy ?

Dzień dobry

Marzycielko mój brzuch ma się baaaaardzo dobrze :-D Najedzony i duży :-D

Asiulka to ty się pytałas jad daleko mieszka moja siostra? :baffled: Około 40 km, nie daleko.

Dzisiaj słoneczko za chmurkami , ale ciepło jest. Nawet fajna pogoda bo leciutki wiaterek.

Vive biedne te twoje chłopaki. Ale się umęczą.

reklama
Do góry