reklama
Zapraszam do mnie na latte codziennie...macie bliżej.
Mam doła od kilku dni, bo Zuzia upadła i połamała górną jedynke:-( bylismy u stomatolog ale nic nie da sie z nią zrobic:-(biedactwo moje:-(.
Poza tym czeka nas Dzien Dziecka i Dzien matki i ojca w przedszkolu. Zuzia idzie na jeden dzien do przedszkola, bo dzieci dostaną prezenty na dzien dziecka i dalismy pani pieniązki zeby Zuzi tez kupila taki samCiekawe jak bedzie sie zachowywac bez mamy
Mam doła od kilku dni, bo Zuzia upadła i połamała górną jedynke:-( bylismy u stomatolog ale nic nie da sie z nią zrobic:-(biedactwo moje:-(.
Poza tym czeka nas Dzien Dziecka i Dzien matki i ojca w przedszkolu. Zuzia idzie na jeden dzien do przedszkola, bo dzieci dostaną prezenty na dzien dziecka i dalismy pani pieniązki zeby Zuzi tez kupila taki samCiekawe jak bedzie sie zachowywac bez mamy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko niestety nie jestem.... ręcznym odciągam więcej i szybciej...
Anoli na szczęście to mleczaki. A zachowania w przedszkolu jestem bardzo ciekawa. Przedszkolanki bez problemu się zgodziły?
Anoli na szczęście to mleczaki. A zachowania w przedszkolu jestem bardzo ciekawa. Przedszkolanki bez problemu się zgodziły?
Własnie pani sama zaproponowala, ze jesli nie mamy nic przeciwko to ona zaprasza Zuzie na ten jeden dzień do przedszkola i nawet gdyby było trzeba to zmieni jej pieluche.
A wogole to pani z przedszkola doszła do wniosku, ze mimo wszystko bedzie jej Hani brakowac, bo jest bardzo bystra i odwazna i zawsze mogła liczyc na jej pomoc np. gdy trzeba bylo pobiec po pomoc itp
A wogole to pani z przedszkola doszła do wniosku, ze mimo wszystko bedzie jej Hani brakowac, bo jest bardzo bystra i odwazna i zawsze mogła liczyc na jej pomoc np. gdy trzeba bylo pobiec po pomoc itp
Myszko intensywne te Twoje dni to dobrze, nie narzekasz na nudę. Madzienko malutka jest bardzo grzeczna, w nocy wstaje 2 razy, a tak to sobie je i śpi, wystarcza jej mleko z piersi więc narazie jestem zadowolona- oby nie zapeszyć. Rzeczywiście takie sztuczne kwiatki zielone sa dobrym pomysłem, fajna zabawa. Dzisiaj wizyta kontrolna w szpitalu, ciekawe ile urosła. Mam problem bo strasznie zapada mi sie w foteliku mimo nakładki, ale jakoś przeżyje tą jazdę. Ja dowiedziałam sie że u mnie w pracy organizują drużynę siatkówki i będa sobie grac na trawniku, szkoda, że akurat jak mnie nie ma. Kana juz niedługo i dolegliwości przejdą, super, że wszystko gotowe. Powiem Wam że ja teraz jestem jakaś nabuzowana energią, nie chce mi sie spać, ciagle coś bym robiła, ciekawa jestem ile taki stan potrwa Anoli szkoda tego ząbka, ale co zrobić, za chwile wszystkie będa wypadać same i będziemy wklejać zdjęcia z dziurkami haha, ale musiało ja to boleć. Ok zbieram sie, miłego dnia.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie z mega dołem. Pogoda się popsuła, zimno się zrobiło:-( do tego zbliża się dzień matki i jestem w totalnej kropce co zrobić
Madzienko dziękuję, kupiłam jej ta bransoletkę:-) Tylko kurcze raczej nam się nie przyda bo mała od wczoraj chora i na wycieczkę nie pojedzie:-(
Kana super że już macie wszystko gotowe, teraz spokojnie możecie czekać na ten wielki dzień
Anoli szkoda zęba, na szczęście to tylko mleczaki i tak jak Zanplo pisała niedługo dopiero zaczną się szczerbatki;-) I bankructwo na zębową wróżkę
Zanplo super że malutka grzeczna, oby jak najdłużej
Madzienko dziękuję, kupiłam jej ta bransoletkę:-) Tylko kurcze raczej nam się nie przyda bo mała od wczoraj chora i na wycieczkę nie pojedzie:-(
Kana super że już macie wszystko gotowe, teraz spokojnie możecie czekać na ten wielki dzień
Anoli szkoda zęba, na szczęście to tylko mleczaki i tak jak Zanplo pisała niedługo dopiero zaczną się szczerbatki;-) I bankructwo na zębową wróżkę
Zanplo super że malutka grzeczna, oby jak najdłużej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej;
ja od dziś sama z maluchami przez 2 dni. Strach się bać normalnie
Iggy przeziębiony więc został w domu i strasznie bym nie chciała, żeby Ptysia podłapała.
Zanplo ja też mam po porodzie sporo energii, ale do tego strasznie niewyspana jestem.
Kokusia zdrówka dla was i głowa do góry!
ja od dziś sama z maluchami przez 2 dni. Strach się bać normalnie
Iggy przeziębiony więc został w domu i strasznie bym nie chciała, żeby Ptysia podłapała.
Zanplo ja też mam po porodzie sporo energii, ale do tego strasznie niewyspana jestem.
Kokusia zdrówka dla was i głowa do góry!
Kokusia zdróweczka....
Zapominajka dla was też i wytrwałości....
u nas jak jesteśmy same to Julka jest bardziej posłuszna....więc i Tobie tego życzę...
a co do laktatora to szkoda że zakup nie udał się....
Zanplo super że Weronisia taka grzeczna...powodzenia na wizycie...a dlaczego do szpitala na nią jedziecie???
Anoli szkoda ząbka...najważniejsze że nic poważniejszego nie stało się
Zapominajka dla was też i wytrwałości....
u nas jak jesteśmy same to Julka jest bardziej posłuszna....więc i Tobie tego życzę...
a co do laktatora to szkoda że zakup nie udał się....
Zanplo super że Weronisia taka grzeczna...powodzenia na wizycie...a dlaczego do szpitala na nią jedziecie???
Anoli szkoda ząbka...najważniejsze że nic poważniejszego nie stało się
Myszqa
Fanka BB :)
U nas dziś zimno. I brzydko i chcę znowu lato
Od 10 robię sobie kawę
Jutro zawożę Janosika do mamy a sami jedziemy w sobotę do Starachowic na dwa samochody. Bo Lexusa czeka blacharka.
Czy wasze dzieci też tak biegają do kościoła z przedszkolem? Janek nie jest zapisany na religię a przynajmniej raz, dwa razy w miesiącu jest w kościele. Się śmieję, że nieświadomie oddałam dziecko do katolickiego przedszkola Dziś byli zanieść laurki dla Matki Bożej.
A jakie teksty dziecko przynosi: "mamo a wiesz, ze nasz świat to wcale nie jest nasz świat? To świat Jezusa i Matki Bożej"
albo że klękał przed poziomami, ja zachodzę w głowę jakie poziomy, Janek na to, że takie jak w grze - chodziło mu o przystanki drogi krzyżowej
Od 10 robię sobie kawę
Jutro zawożę Janosika do mamy a sami jedziemy w sobotę do Starachowic na dwa samochody. Bo Lexusa czeka blacharka.
Czy wasze dzieci też tak biegają do kościoła z przedszkolem? Janek nie jest zapisany na religię a przynajmniej raz, dwa razy w miesiącu jest w kościele. Się śmieję, że nieświadomie oddałam dziecko do katolickiego przedszkola Dziś byli zanieść laurki dla Matki Bożej.
A jakie teksty dziecko przynosi: "mamo a wiesz, ze nasz świat to wcale nie jest nasz świat? To świat Jezusa i Matki Bożej"
albo że klękał przed poziomami, ja zachodzę w głowę jakie poziomy, Janek na to, że takie jak w grze - chodziło mu o przystanki drogi krzyżowej
reklama