reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko dzieki za wiadomość. Nie używałam jeszcze, ale zamierzam bo z Pampersami to nie wyrobie finansowo. Jeszcze te jedynki są zawsze droższe, a my pewnie będziemy długo ich używać.
Idę ogladać sukienkę :)))
Czekam na położną.

Usypiam na stojąco. Idę na kawę. Spotkanie w sprawie lokalu i kolejne spotkanie z tatuatorką.
Ale najpierw kaaaaaaaaawwwwwaaaaaa!!!

Agaciu- nawet nie jest tak źle. Kurtka taka dziwna trochę, ale mój mąż lubi dziwne ubrania :-D

Ja dobiegłam jest jeszcze.....ta latte???

uprałam dzisiaj spacerówkę póki słoneczko świeci, bo gondola już chyba pódzie w odstawkę....

w sobotę mamy piknik przedszkolny w tematyce igrzyska olimpijskie i mamy poprzebierać się za greków....skąd mam wykopać takie wieńce macie jakieś pomysły???
sorry2.gif

Zanplo jak malutka...łądnie je i śpi???

Ostatnia edycja:
Madzik, latte przez cala dobe:-D.. S kupil wczoraj cisnieniowy, wiec wpadaj gdy chcesz. Zapo, ja tak wszystkich poganiam, taki charakter:o

Hej kochane:)

U nas wszystko dobrze, jakos sie kulam i powiedzmy, że poki co niezle daje rade:p hahaha

Agaciu
dziękuje za troskę:*****

Moja zmora to to, że ciągle mi gorąco....masakra....dzisiaj w nocy sie obudziłam i tak mnie paliły uszy :sorry2: jakby mi ktoś nieźle "dupcie" obmalowywał.... myślałam ,że para będzie mi z głowy lecieć jak w tych bajkach :p

No i wiadomo czasem ciężko złapać oddech mimo ,ze ten brzuszek nie jest taki wielki.....
Aj poza tym mamy juz wszystko przygotowane dla malutkiej, wczoraj znajomi przywiezli nam kołyskę....kupiliśmy podgrzewacz do butelek....brakuje tylko ten nieszczęsny laktator.... wszystko poprane i poprasowane.... pampersiki do szpitala i nie tylko sa, chusteczki też....

Myszko powodzonka na spotkaniu:)

Kajaczku suknia rewelacja...wygladasz oszałamiająco:****

Zanplo Weronisia jest przesliczna:) az nie moge sie doczekac mojej malutkiej....:)

Uciekamy po jakas paczuszke,bo dostalismy awizo:) buziolki:****

reklama
Do góry