reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Do piątku jeszcze....Oczywiscie już w pracy wszyscy niezadowoleni....ehhhh
Co najmniej jakbym się smażyła na plaży w Egipcie a nie siedziała z chorym dzieckiem w domu:)

dzisiaj ??

wstałam o 7, ogarnełam siebie ( powiedzmy :eek: ) dziecię i poleciałam zaprowadzić go do przedszkola...po drodze wpadłam do żabki bo koleżanka na zmianie, pogadałam, wróciła m do chaty, rzuciłam się na kanapki i kawę...odpaliłam kompa i oto jestem :-D i zrobiłam przelew za przedszkole....całe 20,72 zł :-D dzieć tyle nachorował i powagarował w styczniu:-D

a tak ogólnie to pracuje sobie jak mogę...teraz niestety jestem bardziej pracująca popołudniami....bo mojemu małżonowi zmienili zmiany i nie jeździ już ze znajomym tylko naszym aftem...i jestem uziemniona :baffled:

Agatkas kiedy będzie jakieś rodzeństwo dla Zuźki ?:happy:

Cześć baby;
ja kawkę mam swoją ;-)
Agatkas głowa do góry, to by się chyba świat skończył, gdyby szef był zadowolony z pracownika :rofl2:

reklama
dzisiaj ??

wstałam o 7, ogarnełam siebie ( powiedzmy :eek: ) dziecię i poleciałam zaprowadzić go do przedszkola...po drodze wpadłam do żabki bo koleżanka na zmianie, pogadałam, wróciła m do chaty, rzuciłam się na kanapki i kawę...odpaliłam kompa i oto jestem :-D i zrobiłam przelew za przedszkole....całe 20,72 zł :-D dzieć tyle nachorował i powagarował w styczniu:-D

a tak ogólnie to pracuje sobie jak mogę...teraz niestety jestem bardziej pracująca popołudniami....bo mojemu małżonowi zmienili zmiany i nie jeździ już ze znajomym tylko naszym aftem...i jestem uziemniona :baffled:

Agatkas kiedy będzie jakieś rodzeństwo dla Zuźki ?:happy:

Haaaaa:) Nie mam pojęcia:) Powiem szczerze że chyba na razie nie czuję się gotowa:-D:-D:-D:-D
A TY????

Cześć baby;
ja kawkę mam swoją ;-)
Agatkas głowa do góry, to by się chyba świat skończył, gdyby szef był zadowolony z pracownika :rofl2:

No chyba masz rację:) To faktycznie chyba byłby koniec świata:-D

Do góry