reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajka ile???o rany.....i co bedziesz sie decydowala???
już doczytałam....
a może pojawią się jakieś okoliczności które umożliwią cc bez opłaty....np. ułożenie małej

Kanuś kciukaski za wizytę...i oby za dużo kasy nie chcieli od Ciebie..

Assiulka super że Fifi zwalczył choróbsko bez zmiany antybiotyku...

Anoli zdróweczka

Kajka pączki robisz??wow.....

no wlasnie mialam robic, ale zapomnialam proszku do pieczenia kupic, a ten przepis co mam na paczki jogurtowe sa na proszku..

wiecie, ze juz sie czasem nie moge doczekac kiedy sie urodza...nie, zebym chciala , zeby rodzily sie przedwczesnie..ale ciaza pojedyncza to nic w porownaniu z podwojna..
podwojne dolegliwosci, zmeczenie, zadyszki, hormonalna karuzela itd...dlugo bym mogla narzekac:-D

a w jakim tygodniu w ogóle tak średnio najczęściej rodzą się bliźniole ???

i dawaj fotkę świeżą...Twój brzuchol jest takim jedynym u nas na forum...jedyny zduublowany :-D

PYCIOL, tydz temu , sa wiesz gdzie, rusz tylek i zobacz sobie, nie moge karty pameci do aparatu znalezc:-D
a jak tam Wasze starania?

lo matko, dwa tyg temu..
jak znajde karte to zrobie:-D

najpierw nawrzeszczy a potem sama widzi,że babola machnęła...:-D nawet gdyby był tydzień to przecież to przez wzgląd na twój duble brzuch straszliwie dłuuuugooooo :-D

A My się nie staramy...ja chcę...Mój też...ale wiecznie coś...:(

ale ze niby co?

nie przyjmuje wymowek, dupy jestescie i tyle:szok::-D

ile bedziecie czekac na decyzje kredytowa? ku...rka wodna, czemu to tyle w pl trwa:szok:?
Agacia tez jakos strasznie dlugo czeka, nie? czy juz dostala a ja nie wiem:-p?

Pyciolku kochana do roboty i dzialajcie:) :*** fajowsko ,ze znowu Cie wiecej na bb:)

Kajaczku no da tyg u Ciebie to masa czasu:))))

Zapominajko
na ladne oczy tak:p hahaha dobre:p mysle,ze nawet jakbym im pupa pomerdala to nic by nie dalo:p a na powaznie to tutaj nie masz usg w gabinetach ginekologicznych, a przynajmniej bardzo rzadko....albo sa w prywatnych gabinetach usg, szpitalach lub po prostu ambulatoriach....i usg robia osoby, ktore pokonczyly do tego kursy, wcale nie lekarze:)....Zobaczymy co mi jutro moj doktorek powie....

Ode mnie przed chwilka poszla mamusia, przyniosla siate darow i jeszcze zrobila nam zurek....ah uwielbiam jej zurek:) hahaaha wypilysmy kawusie, zdjadlysmy slodkie rureczki i poleciala do pracki..... Jutro ja po niad ide do pracy pojedziemy do niej i tam zostawie Mari a potem podjade metrem do lekarza.... gdzie tez przy okazji spotkam sie z mezusiem:) plan jest zobaczymy co z realizacja:p hahahah

reklama
Do góry