reklama
Zapominajka ile???o rany.....i co bedziesz sie decydowala???
już doczytałam....
a może pojawią się jakieś okoliczności które umożliwią cc bez opłaty....np. ułożenie małej
Kanuś kciukaski za wizytę...i oby za dużo kasy nie chcieli od Ciebie..
Assiulka super że Fifi zwalczył choróbsko bez zmiany antybiotyku...
Anoli zdróweczka
Kajka pączki robisz??wow.....
no wlasnie mialam robic, ale zapomnialam proszku do pieczenia kupic, a ten przepis co mam na paczki jogurtowe sa na proszku..
pyciolek87
Mama Alexa:*
poszukaj może w necie jakiś innych :-)
Jak się czujesz w 3 paku ?
Jak się czujesz w 3 paku ?
wiecie, ze juz sie czasem nie moge doczekac kiedy sie urodza...nie, zebym chciala , zeby rodzily sie przedwczesnie..ale ciaza pojedyncza to nic w porownaniu z podwojna..
podwojne dolegliwosci, zmeczenie, zadyszki, hormonalna karuzela itd...dlugo bym mogla narzekac
podwojne dolegliwosci, zmeczenie, zadyszki, hormonalna karuzela itd...dlugo bym mogla narzekac
pyciolek87
a w jakim tygodniu w ogóle tak średnio najczęściej rodzą się bliźniole ???
i dawaj fotkę świeżą...Twój brzuchol jest takim jedynym u nas na forum...jedyny zduublowany
i dawaj fotkę świeżą...Twój brzuchol jest takim jedynym u nas na forum...jedyny zduublowany
pyciolek87
najpierw nawrzeszczy a potem sama widzi,że babola machnęła... nawet gdyby był tydzień to przecież to przez wzgląd na twój duble brzuch straszliwie dłuuuugooooo
A My się nie staramy...ja chcę...Mój też...ale wiecznie coś...
A My się nie staramy...ja chcę...Mój też...ale wiecznie coś...
kana161
Mama "terrorystek" :P
Pyciolku kochana do roboty i dzialajcie :*** fajowsko ,ze znowu Cie wiecej na bb
Kajaczku no da tyg u Ciebie to masa czasu)))
Zapominajko na ladne oczy tak hahaha dobre mysle,ze nawet jakbym im pupa pomerdala to nic by nie dalo a na powaznie to tutaj nie masz usg w gabinetach ginekologicznych, a przynajmniej bardzo rzadko....albo sa w prywatnych gabinetach usg, szpitalach lub po prostu ambulatoriach....i usg robia osoby, ktore pokonczyly do tego kursy, wcale nie lekarze....Zobaczymy co mi jutro moj doktorek powie....
Ode mnie przed chwilka poszla mamusia, przyniosla siate darow i jeszcze zrobila nam zurek....ah uwielbiam jej zurek hahaaha wypilysmy kawusie, zdjadlysmy slodkie rureczki i poleciala do pracki..... Jutro ja po niad ide do pracy pojedziemy do niej i tam zostawie Mari a potem podjade metrem do lekarza.... gdzie tez przy okazji spotkam sie z mezusiem plan jest zobaczymy co z realizacja hahahah
Kajaczku no da tyg u Ciebie to masa czasu)))
Zapominajko na ladne oczy tak hahaha dobre mysle,ze nawet jakbym im pupa pomerdala to nic by nie dalo a na powaznie to tutaj nie masz usg w gabinetach ginekologicznych, a przynajmniej bardzo rzadko....albo sa w prywatnych gabinetach usg, szpitalach lub po prostu ambulatoriach....i usg robia osoby, ktore pokonczyly do tego kursy, wcale nie lekarze....Zobaczymy co mi jutro moj doktorek powie....
Ode mnie przed chwilka poszla mamusia, przyniosla siate darow i jeszcze zrobila nam zurek....ah uwielbiam jej zurek hahaaha wypilysmy kawusie, zdjadlysmy slodkie rureczki i poleciala do pracki..... Jutro ja po niad ide do pracy pojedziemy do niej i tam zostawie Mari a potem podjade metrem do lekarza.... gdzie tez przy okazji spotkam sie z mezusiem plan jest zobaczymy co z realizacja hahahah
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciol strasznie długo tę decyzję podejmują...
Kana to pewnie wrócisz jak my już spać będziemy.
Kana to pewnie wrócisz jak my już spać będziemy.