reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry

Ale nas zasypało...dzisiaj do przedszkola taxi pojechałyśmy bo warunki na drogach masakra...a w stronę samochodu to nawet nie chce mi się patrzeć...:zawstydzona/y:

zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

Anoli my tez sie z siostra lałysmy a teraz sie już kochamy:tak:

reklama
Ja też dołączam do lejącego się rodzeństwa..cóż to były za bitwy!!:-D
Zapominajko ja również służę pomocą przy skręcaniu:-p
Madziu u nas to samo śniegu po kolana , musiałam balkon odśnieżyć i to na tyle jeśli chodzi o dzisiejsze wyjście z domu.....

Dobra, czyli ekipę na montaż mam :-D I to jaką:tak:

Fronty mam takie:
kuchnia_mamatinka.jpg
i nie mam nic przeciwko, żeby zostały.

Tu lepiej widać

ZmMlol6BdGzTfoUyaX.jpg

Przepiękne masz te frony! Nie wiem dlaczego chciałaś zmieniać , bardzo lubie takie klasyczne kuchnie :tak:
hahha zważywszy na wasze brzuchole to ja będę od czarnej roboty a Wy kadra zarządzająca :laugh2:

TIGER, nie martw sie , zakasamy rekawy i zobaczysz jak zmontujemy, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego:-D

ZAPO, mi sie Twoja kuchnia podoba, i to bardzo...zmywara i looz, naprawde, bardzo fajna..
a jaki porzadek, to u mnie to mela normalnie:szok::-D

Zapominajko fajne te fronty, choc dla mnie za jasne, a blaty juz upatrzyłas?

Moje dziewczyny to jak się zczepią to tylko pisk i krzyk słychać, czasym mają takie dni, ze wojna o wszystko. Nawet o to ktora ma siedziec na kolanach u mamy, bo obie jednoczesnie nie mogą. Do tego Zuzia jest strasznie o mnie zazdrosna:baffled:Mówie Wam chwilami dom wariatów:-D. A teraz wróciły z sanek i oglądają shreka, ciekawe jak długo spokój będzie;-)

ups pomyłka:-Dmyslałam, ze to nowa kuchnia ma tak wyglądac:-Dszczerze to nie wiem czemu zmieniasz:-pja bym blaty zmieniła i byłoby ok:tak:

dzień dobry :)
anoli- moje dzieciaki czasem się kłócą (choć córa która ma półtorej roku ma problem z wyartykułowaniem tego i to raczej kłótnie na piski), zdarza się że Mała ugryzie brata kiedy on ją odgania czy odpycha, ale to już rzadziej niż było, albo że Młody popchnie siostrę czy uderzy, ale staramy się tłumaczyć mu żeby raczej starał się najpierw jej powiedzieć czego w ogóle od niej chce. Ogólnie konflikty między rodzeństwem to chyba naturalna sprawa, choć wiadomo- nie powinno być tak że kłócą się i walczą non stop.

Przepiękne masz te frony! Nie wiem dlaczego chciałaś zmieniać , bardzo lubie takie klasyczne kuchnie :tak:
hahha zważywszy na wasze brzuchole to ja będę od czarnej roboty a Wy kadra zarządzająca :laugh2:

Nie no trochę ci pomożemy :D

TIGER, nie martw sie , zakasamy rekawy i zobaczysz jak zmontujemy, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego:-D

ZAPO, mi sie Twoja kuchnia podoba, i to bardzo...zmywara i looz, naprawde, bardzo fajna..
a jaki porzadek, to u mnie to mela normalnie:szok::-D

ups pomyłka:-Dmyslałam, ze to nowa kuchnia ma tak wyglądac:-Dszczerze to nie wiem czemu zmieniasz:-pja bym blaty zmieniła i byłoby ok:tak:

Ale ja wcale jej nie chcę zmieniać.
Żadne ze zdjęć nie pokazuje mojej kuchni.
Fronty mam takie, blaty drewniane i to zmieniam na jakieś inne, bo po 4 latach wyglądają szkaradnie.
Ale kuchnia jest mało funkcjonalna, ma pełno wnęk, kominów, jakichś rur(ja je zabudowałam) do których musi być dostęp.
Dlatego chciałam, żeby mi jakoś fajnie zaprojektowali. A oni poszli na łatwiznę i przerobili instalację w projekcie.
A do tego ich meble są ponad 2x droższe niż ikea.

Dlatego jesli instalację da się przerobić, to zostane w Ikea i tylko "uzupełnię"

reklama
A co do "coś o sobie"- mieszkamy z mężowym we Wrocławiu, mamy 4 latka- Bartka i Kasię urodzoną w czerwcu 2011. Na dom zarabia mąż, a ja póki co pilnuję w domu żeby się dzieci nie zjadły ;-) i póki córa nie podrośnie nie planuję pracy zawodowej. Młody nie chodzi do przedszkola, ale staramy się organizować czas tak żeby się nie nudził- właśnie wykleja auto papierem kolorowym :tak: bo Kasia śpi właśnie. A tak to fajnie potrafią się razem bawić i cieszę się że mogę to obserwować na bieżąco.

Do góry