reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kochane. Ehhh mnie tez przytlacza ta pogoda, dzis jest wyjatkowo niesympatycznie, najchetniej polozylabym sie spac, ale sie nie da niestety z mala lobuziara.
Pyciolku ja niestety tez nie pomoge
Zanplo 3mam kciuki za wizyte. Stawiam na chlopaka;-) I udanego wypadu do Krakowa.
Nie wiem ja jakos nie mam szalu na Ikee. Bywam tam naprawde rzadko.
Zazdroszcze wypadu do kina, nie pamietam kiedy bylismy ostanio, ale na pewno zanim urodzila sie Zuzia. Swego czasu nawet D dostawal darmowe bilety do kina z pracy, a my nigdy tego nie wykorzystalismy.
Pyciolku ja niestety tez nie pomoge
Zanplo 3mam kciuki za wizyte. Stawiam na chlopaka;-) I udanego wypadu do Krakowa.
Nie wiem ja jakos nie mam szalu na Ikee. Bywam tam naprawde rzadko.
Zazdroszcze wypadu do kina, nie pamietam kiedy bylismy ostanio, ale na pewno zanim urodzila sie Zuzia. Swego czasu nawet D dostawal darmowe bilety do kina z pracy, a my nigdy tego nie wykorzystalismy.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja kocham Ikea
Az chyba do przesady
Az chyba do przesady
haha źle się chyba wyraziłam, wizyta w Krakowie w poradni z Majką, a ta z dzidziusiem za tydzień :-), ale dziekuję :-)
kurka cholipka, a ja tu juz czekam na jutrzejsze wiesci
tez chce zobaczyc Sepa, ale nie bylo jak bylismy, teraz to pewnie sobie poczekam na dvd, buuuu
juz KCEM
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zawsze jeszcze torrenty są
Zapominajaka ja też kocham
Kajka chyba jeszcze nie bo nawet go tygodnia nie graja, ewentualnie taki nagrywany w kinie kamerą a te kiepsko ogląda sie....
a Baby Blues....szokujący, pokazujący teraźniejszą młodzież...ale moim zdaniem warty zobaczenia
Kajka chyba jeszcze nie bo nawet go tygodnia nie graja, ewentualnie taki nagrywany w kinie kamerą a te kiepsko ogląda sie....
a Baby Blues....szokujący, pokazujący teraźniejszą młodzież...ale moim zdaniem warty zobaczenia
Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A mówią, że polskie kino umarło