reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jestem;
meeeega niewyspana.
Madzienko fajny szpital. Też bym chciała taki tu znaleźć
Kaja a wy do tego nowego m już od razu, czy jeszcze na stare śmieci?
Idę robić herbatkę. Chcecie też?
meeeega niewyspana.
Madzienko fajny szpital. Też bym chciała taki tu znaleźć
Kaja a wy do tego nowego m już od razu, czy jeszcze na stare śmieci?
Idę robić herbatkę. Chcecie też?
Ale ponury dzień.
Madzienko denerwowałaś się, a wszystko w porządku :-)
Ja też wczoraj byłam na wizycie, chciałam poznać płeć, ale się nie udało, pupcia była całkowicie zasłonięta, ale dzieciatko jest rewelacyjne. Śmiałam się więc zdjęcie jest troszkę niewyraźne ale coś widać. Wkleiłam w galerii.
25 mam USG połówkowe i wtedy bedą mobilizowac dzidziusia żeby pokazał się z każdej strony.
Mam dużo pracy, szkolę już drugą osobę i mam nadzieję, że tym razem będzie to ta właściwa, która już zostanie w firmie.
Madzienko denerwowałaś się, a wszystko w porządku :-)
Ja też wczoraj byłam na wizycie, chciałam poznać płeć, ale się nie udało, pupcia była całkowicie zasłonięta, ale dzieciatko jest rewelacyjne. Śmiałam się więc zdjęcie jest troszkę niewyraźne ale coś widać. Wkleiłam w galerii.
25 mam USG połówkowe i wtedy bedą mobilizowac dzidziusia żeby pokazał się z każdej strony.
Mam dużo pracy, szkolę już drugą osobę i mam nadzieję, że tym razem będzie to ta właściwa, która już zostanie w firmie.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zanplo super wieści!
25 już niedługo i może się tajemnica rozwieje.
25 już niedługo i może się tajemnica rozwieje.
Myszqa
Fanka BB :)
U nas straszny wiatr, ale nawet ciepło.
Ja dziś po judo zawożę Jaśka do mojej mamy, nocuję tam jedną nockę i wracam sama :-) Wybieramy się z mężem wreszcie do kina na "Mój rower". A wcześniej na jakiś dobry obiadek.
Mój mężowy zaczął od środy chodzić na siłkę. I ja chyba też przestanę się lenić, bo już zapomniałam prawie drogę na siłownie tak dawno nie byłam
Zanplo - przydałby się jakiś facecik, żeby zrównoważyć to babskie towarzycho Jeden Kajkowy to za mało :-)
Madzieńko - Jasiek też zna "Ona tańczy dla mnie" na pamięć. Z tym, że jako mały buntownik z wyboru wszystko śpiewa ze słowem "nie". "Ja nie uwielbiam jej, ona tu nie jest itd." Ale pojedzie cały tekścior.
A wogóle to jest fanem piosenki "Call me maybe" ale z tymi cheerlederkami Michał wchodzi do domu a Jasiek od razu, że chce na "ju tubie" oglądać te ładne panie :-)
Ja dziś po judo zawożę Jaśka do mojej mamy, nocuję tam jedną nockę i wracam sama :-) Wybieramy się z mężem wreszcie do kina na "Mój rower". A wcześniej na jakiś dobry obiadek.
Mój mężowy zaczął od środy chodzić na siłkę. I ja chyba też przestanę się lenić, bo już zapomniałam prawie drogę na siłownie tak dawno nie byłam
Zanplo - przydałby się jakiś facecik, żeby zrównoważyć to babskie towarzycho Jeden Kajkowy to za mało :-)
Madzieńko - Jasiek też zna "Ona tańczy dla mnie" na pamięć. Z tym, że jako mały buntownik z wyboru wszystko śpiewa ze słowem "nie". "Ja nie uwielbiam jej, ona tu nie jest itd." Ale pojedzie cały tekścior.
A wogóle to jest fanem piosenki "Call me maybe" ale z tymi cheerlederkami Michał wchodzi do domu a Jasiek od razu, że chce na "ju tubie" oglądać te ładne panie :-)
Ostatnia edycja:
asiulkaa
Fanka BB :)
Dzien dobry. U nas tez wietrznie, ale dosyc cieplo.
Madzienko a dlaczego mialas z Julka cesarke?
Wlasciwie dlaczego tak jest, ze zwykle po cesarce kobiety nie rodza sn tylko robi sie im kolejne cesarki?
Zapominajko a co Ty tez bys chciala cc Jak idzie pisanie pracy?
Zanplo rzeczywiscie dla rownowagi u Ciebie powinien byc chlopak I u Kany tez A Ty jakie masz przeczucia?
Madzienko a dlaczego mialas z Julka cesarke?
Wlasciwie dlaczego tak jest, ze zwykle po cesarce kobiety nie rodza sn tylko robi sie im kolejne cesarki?
Zapominajko a co Ty tez bys chciala cc Jak idzie pisanie pracy?
Zanplo rzeczywiscie dla rownowagi u Ciebie powinien byc chlopak I u Kany tez A Ty jakie masz przeczucia?
Assiulka bo Jula miała zaburzenia tętna...po cc jest cc z reguły ze względu na szew który jest na macicy i który mógłby nie wytrzymać...a wtedy konieczna operacja żeby to wszystko pozaszywać...
Zanplo zmobilizuj maluszka niech pokaże co tam chowa....
Myszqa super Jasiek musi śpiewać piosenkę zaprzeczając słowa...udanego wieczorku
Zanplo zmobilizuj maluszka niech pokaże co tam chowa....
Myszqa super Jasiek musi śpiewać piosenkę zaprzeczając słowa...udanego wieczorku
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Asiulka ja bym chciała mieć cc
Straszliwie boję się nacinania, zszywania, plastyki dróg rodnych i odbytu.
Co prawda nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem, ale jestem bardzo ciekawa, czy też wypisze skierowanie.
Myszko fajny wieczór wam się zapowiada.
Straszliwie boję się nacinania, zszywania, plastyki dróg rodnych i odbytu.
Co prawda nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem, ale jestem bardzo ciekawa, czy też wypisze skierowanie.
Myszko fajny wieczór wam się zapowiada.