reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wstawac spioszki, u mnie za oknem szaro buro a ja jeszcze pod kolderka bo Pawel zawiozl dzisiaj Juleczke do przedszkola....

Tygrys gdzie jestes?

Jestem;
meeeega niewyspana.

Madzienko fajny szpital. Też bym chciała taki tu znaleźć :tak:

Kaja a wy do tego nowego m już od razu, czy jeszcze na stare śmieci?

Idę robić herbatkę. Chcecie też?

Ale ponury dzień.
Madzienko denerwowałaś się, a wszystko w porządku :-)
Ja też wczoraj byłam na wizycie, chciałam poznać płeć, ale się nie udało, pupcia była całkowicie zasłonięta, ale dzieciatko jest rewelacyjne. Śmiałam się więc zdjęcie jest troszkę niewyraźne ale coś widać. Wkleiłam w galerii.
25 mam USG połówkowe i wtedy bedą mobilizowac dzidziusia żeby pokazał się z każdej strony.
Mam dużo pracy, szkolę już drugą osobę i mam nadzieję, że tym razem będzie to ta właściwa, która już zostanie w firmie.

U nas straszny wiatr, ale nawet ciepło.

Ja dziś po judo zawożę Jaśka do mojej mamy, nocuję tam jedną nockę i wracam sama :-) Wybieramy się z mężem wreszcie do kina na "Mój rower". A wcześniej na jakiś dobry obiadek.

Mój mężowy zaczął od środy chodzić na siłkę. I ja chyba też przestanę się lenić, bo już zapomniałam prawie drogę na siłownie tak dawno nie byłam :tak:

Zanplo - przydałby się jakiś facecik, żeby zrównoważyć to babskie towarzycho :-D Jeden Kajkowy to za mało :-)

Madzieńko - Jasiek też zna "Ona tańczy dla mnie" na pamięć. Z tym, że jako mały buntownik z wyboru wszystko śpiewa ze słowem "nie". "Ja nie uwielbiam jej, ona tu nie jest itd." Ale pojedzie cały tekścior.
A wogóle to jest fanem piosenki "Call me maybe" ale z tymi cheerlederkami :-D Michał wchodzi do domu a Jasiek od razu, że chce na "ju tubie" oglądać te ładne panie :-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. U nas tez wietrznie, ale dosyc cieplo.

Madzienko
a dlaczego mialas z Julka cesarke?
Wlasciwie dlaczego tak jest, ze zwykle po cesarce kobiety nie rodza sn tylko robi sie im kolejne cesarki?

Zapominajko a co Ty tez bys chciala cc:-p Jak idzie pisanie pracy?

Zanplo rzeczywiscie dla rownowagi u Ciebie powinien byc chlopak:tak: I u Kany tez:tak: A Ty jakie masz przeczucia?

Assiulka bo Jula miała zaburzenia tętna...po cc jest cc z reguły ze względu na szew który jest na macicy i który mógłby nie wytrzymać...a wtedy konieczna operacja żeby to wszystko pozaszywać...

Zanplo zmobilizuj maluszka niech pokaże co tam chowa....

Myszqa super Jasiek musi śpiewać piosenkę zaprzeczając słowa...udanego wieczorku

Tak, wiem Madzienko o tym szwie:tak: Ale to przeciez nie jest tak, ze nie mozna rodzic naturalnie po cesarce tylko lekarze robia tak z wygody albo pacjentki majac wybor zwykle wola cc.

reklama
Asiulka ja bym chciała mieć cc :zawstydzona/y:
Straszliwie boję się nacinania, zszywania, plastyki dróg rodnych i odbytu.
Co prawda nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem, ale jestem bardzo ciekawa, czy też wypisze skierowanie.

Myszko fajny wieczór wam się zapowiada.

Do góry