reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nO JESTESMY:))))

Wszystko dobrze.... malenstwo tak skakalo i sie przeciagalo ,ze Pani ciezko bylo go posprawdzac:))))

Serduszko bije maluszek jest fenomenalny:))) hahaha

Kilka zdjatek.....

ooooo tylko cena byla dla mnie niemilym zaskoczeniem..... sluchajcie zaplacilam 335$ ....szczerze zalamka....i to tak na serio....

Załączniki

• IMG_3198.jpg
    IMG_3198.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_3197.JPG
    IMG_3197.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3196.JPG
    IMG_3196.JPG
    59,8 KB · Wyświetleń: 31
nO JESTESMY:))))

Wszystko dobrze.... malenstwo tak skakalo i sie przeciagalo ,ze Pani ciezko bylo go posprawdzac:))))

Serduszko bije maluszek jest fenomenalny:))) hahaha

Kilka zdjatek.....

ooooo tylko cena byla dla mnie niemilym zaskoczeniem..... sluchajcie zaplacilam 335$ ....szczerze zalamka....i to tak na serio....

super wiesci kanus:tak::tak::-D:-D
a cena:szok::szok::szok::szok::szok:

Witam w tym apokaliptycznym dniu:-p
Kanuś super wieści!!! a tak swoją drogą to zastanawiam się skąd oni biorą takie ceny!!! no kurde przeciez w innych krajach za takie usługi badanie krwi czy usg prywatnie płaci się znacznie mniej to dlaczego tam jest tak drogo?????:nerd: powariowali...
Dzis idziemy na kontrol i zobaczymy , kaszelek jeszcze nas meczy w nocy zwlaszcza wiec zaczynam sie martwic ze swieta bedziemy musieli spedzic tutaj:((

Czesc Kobietki! U nas chorob ciag dalszy. Co prawda dzis dzis dostalismy wypis ze szpitala, nie musimy juz jezdzic, ale w miedzy czasie zalapalismy tam jakiegos wirusa. W srode wieczorem mala miala zmieniamy wenflon i panie nie mogly znalezc jej zylki, tak dlugo ja meczyly, ze Zuzia z tego placzu 2 razy zwymiotowala. Dzis w nocy dopadlo mnie i Filipa, wiec to chyba jakas jelitowka. Poza tym Fifi znow sie pochorowal, wczoraj mial ponad 39,5st goraczki, dzis juz nie ma, ale martwi mnie taka wysoka temperatura. Bylismy u lekarza, ale nic nie znalazla, wiec leczymy sie na razie syropkami. W domu nic nie tknelam, mialam dzis ambitne plany, ale ledwo zyje, wiec ile uda mi sie zrobic jutro tyle zrobie. A z reszta porzadkow poczekam do Swiat Wielkanocnych:sorry2:

Kanus super, ze dzidzius caly i zdrowy. Zdjateczka sliczne. A te pieniadze to jakas paranoja, zeby tyle placic za zwykle usg:angry:

Tygrysku zdrowka dla Filipka:tak:

Ojej Asiulka, to się mała wymęczy :-(
Porządkami się nie przejmuj, zdrowie dzieciaków ważniejsze.
Ja mam dziś Jaśka w domu, nie prowadziłam go do przedszkola bo stwierdziłam że i tak nie ma sensu, Mikołaj był wczoraj a ja nie będę musiała sobie przerywać sprzątania. I jak na złość dostał temperatury, niewysoka ale jednak. Myślałam, że zostanie w domu, pobawi się i będę miała spokój. A tak co chwila mama i mama. Leżenie i marudzenie na przemian z jeżdżeniem hulajnogą po domu albo bawienie się wodą którą ja mam do mycia drzwi. Dopiero go przebierałam. Teraz mam przerwę na kawę :-)
Kana super że wszystko w porządku, tylko ta cena zabija! Ja płaciłam 250zł za usg4D. ALE W ZŁOTÓWKACH!

Hejka kochane:))))

Ja wczoraj o 23:35 naszego czasu polozylam sie na kanapie.....i jakie to byo przyjemne doznanie:p hahhaha

Dziekuje za mile slowa:*** a co do pieniazkow, no ja sie boje myslec co bedzie dalej.... no w przeliczeniu nawet na polskie to 1000zl to ja bym miala badanie przexz cala ciaze chyba.....

nadal czasem moze w brew pozorom jestem dobrej mysli...mam to za soba, ale sa swieta, mis na szczescie kolejny dzien w pracy....po swietach zaczne myslec o rencie i calej reszcie.....

Ah kochane jak ten nasz babelek fikal....bylam w szoku....i taki fajny dziubek robil na zdjeciach slabo to widac....i hop nozki do przodu i hop lapki do gory..... oszalalalm......no to bedziemy mieli artyste lub artystke w domku:p hahahh a no i schudlam od ostatniej izyty ponad 0,5 kg...

Asiulka
ale sie malusia nameczy,,,,Wy zreszta z tez nie mniej.....zdrowka zdrowka przede wszystkim:****

Myszko, Tygrysku dla Waszych maluchow tez duuuzo zdrowka:**

Wcinam owoce i popijam cappuccino wiec chętnych zapraszam;)))) no jest jesszcze torci kw lodowowce wiec tym bardziej :)

reklama
Do góry