reklama
Agacia82
Mami :)
Kurde a mi się wydawało, że Magda Różdżka jest fajną kobietą .... wygląda na miłą babkę.Czarek jest przystojniejszy na żywo. Edyta bardzo fajna i taka cicha dziewczyna. Powiem Ci, że większość ludzi które znam z tzw. "szoł biznesu" to normalni fajni ludzie. Są oczywiście wyjątki np. Magda Różdżka której się wydaje, że jest gwiazdą i ma w dupie "zwykłych szarych ludzi". Rafał Brzozowski i jego dziewczyna to samo. W ogóle mam niestety wrażenie, że całe pokolenie młodych gwiazdek i gwiazdeczek ma pojechane mózgi i wydaje im się, że są w Hollywood Chociaż takie Mroczki to fajne chłopaki
Aaaaaaaaaa i podobno było mnie widać przez pół sekundy w tv Normalnie macie sławną koleżankę
Ale bym chciała przejść się na taką imprezę.
Szkoda, że Cię na ściance nie widziałam , musiałaś mało pozować
100 lat dla Igusia.
Witajcie
Zaraz zmykam na zakupy żywnościowe.
Teraz czekam na choinkę bo mają mi przywieź.
Kawę bym sobie wypiła.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobry :-)
Myszqa no normalnie sława jak malowana. Jak cię spotkam będę piszczała ;-)
Ja sławy żadnej nie znam, ale nie specjalnie mi tego brakuje.
Kaja w podróży z tego co wiem.
Agacia na kawkę zapraszam. Mam syropy ( polecane przez Madzienkę) i ekspres który pieni mleczko
Tak że będzie mi miło jak do mnie wpadniecie
Myszqa no normalnie sława jak malowana. Jak cię spotkam będę piszczała ;-)
Ja sławy żadnej nie znam, ale nie specjalnie mi tego brakuje.
Kaja w podróży z tego co wiem.
Agacia na kawkę zapraszam. Mam syropy ( polecane przez Madzienkę) i ekspres który pieni mleczko
Tak że będzie mi miło jak do mnie wpadniecie
Myszqa
Fanka BB :)
Szkoda, że Cię na ściance nie widziałam , musiałaś mało pozować
Ja to się śmiałam właśnie, że zaraz pójdę się Tobiasowi rzucę na szyję i od razu będzie, że mamy romans i będę sławna jak Natalia Siwiec
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqa na pudelka
Myszqo rzeczywiście mogłas zrobic coś szalonego i zaraz byśmy o Tobie słyszały
Byłam na zakupach i zamisat sukienki kupiłam sweter, ale za to jest mi ciepło :-)
Dzisiaj jadę do Mai więc troszkę pomogę mamie w przygotowaniach do Świąt.
Kana daj znać jak po USG. Ja czekam do stycznia na wizytę.
Pamiętam że z Mają na poczatku 5 miesiąca już czułam delikatne ruchy, a teraz nic
Byłam na zakupach i zamisat sukienki kupiłam sweter, ale za to jest mi ciepło :-)
Dzisiaj jadę do Mai więc troszkę pomogę mamie w przygotowaniach do Świąt.
Kana daj znać jak po USG. Ja czekam do stycznia na wizytę.
Pamiętam że z Mają na poczatku 5 miesiąca już czułam delikatne ruchy, a teraz nic
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zanplo udanych przygotowań. A ruchy to jeszcze czas. Może łożysko jest z przodu i dlatego nie czujesz.
Też czekam na wieści od Kany
Też czekam na wieści od Kany
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane ja na chwilke.....
Zabiegana od rana....urzeduje w kuchni, mis jednak pojechal dzisiaj do pracy, wiec jestem sama....
Na szczescie nasz znajomy zawizie mnie na usg, wiec mam nadzieje,ze jak tam szybko pojdzie to szybko wroce...i obiecuje dac znac co i jak)))
poki co zmykam sie ogarniac))) buzioli:***
Zabiegana od rana....urzeduje w kuchni, mis jednak pojechal dzisiaj do pracy, wiec jestem sama....
Na szczescie nasz znajomy zawizie mnie na usg, wiec mam nadzieje,ze jak tam szybko pojdzie to szybko wroce...i obiecuje dac znac co i jak)))
poki co zmykam sie ogarniac))) buzioli:***
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Chwilka...
reklama