reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kupiłam prezent dla męża. Wpadł mi do głowy przypadkiem, że też wcześniej o tym nie pomyślałam. Słuchawka do telefonu, stara mu się popsuła i teraz nie ma jak rozmawiać jak jeździ. Chłopcy mi doradzili i prezent gotowy. Ciekawe czy ja cokolwiek dostanę :-D

reklama
Dziendobry :))
Pyciolll nie marchewkowa az takiego mixu nie chce ;PPP A jesli chodzi o mojego M to poznalam go na grillu u kolezanki,
Jest Anglikiem, ale jest najspokojniejszym, najbardziej cieepliwym i najzabawniejszym czlowiekiem jakiego poznalam :pP
Caly czas sie smiejemy, Oskar go uwielbia, on go pokochal od razu i jakos tak wszystko gladko przeszlo w prawdziwa rodzine,
Bylismy w Polsce, moja rodzina go bardzo polubila, jego rodzina mnie uwielbia i wogole urzeklo mnie jak kazdy pokochal Oskara, jest ulubiencem calej rodziny, a szczegolnie babci,
ktora przeciez ma kilkoro swoich 'biologicznych' wnukow, ale z Oskarem by chciala spedzac caly czas a on z nia :) Wogole jest super bezstresowo jakos :)
Zaanplo dziekuje :) I gratulacje :* Szkoda Maji, a bylas z tym u lekarza,, moze zrob jej jakies badania, szkoda, zeby sie meczyla, jak to sie powtarza :( Trzymam kciuki,
zeby juz wszystko przeszlo :)

A my juz w czwartek do Pl na prawie 3 tyg :)) nie moge sie doczekac pojechalam dzisiaj przeglad zrobic i musze wymienic wszystkie opony !!! :wściekła/y: Tego mi trzeba bylo przed wyjazdem komplet nowych opon, bo wyjazd, swieta i urodziny oskara w tym miesiacu to za maloo ;p
Milego dnia ;p

Natalka super, że się wam tak wspaniale układa :tak: Aż miło czytać.
No a auto cóż. Ja się cały czas odgrażam mojemu złomkowi, że jeszcze coś i pójdzie na żyletki :dry:
Nie działa...

Zanplo super. Na pewno mu się przyda. A dlaczego ty miałabyś nic nie dostać?

Witajcie babencje:-p:-p:-):-)

Natalko gratulacje:tak::tak: Cudnie się czyta Twoje posty, takie pełne optymizmu i szczęścia:-):-):-)

Zanplo fajny prezent:-) tylko mój by się z takiego nie ucieszył bo przecież najlepiej gada się z przyłożonym tel do ucha:angry: Przejść z Mai brzuszkiem współczuję:-(

Co tam u forumowych choruszków? Wychodzicie na prostą?

pustawo tutaj dzisiaj jakoś, ni mo co nadrabiać ;-)

Alex mój już zdrowy, już od wczoraj do przedszkola śmiga, wygorączkował cały poniedziałek, wtorek obserwacja a wczoraj już poszedł :tak:...

Natalkooo bardzo cieszę się Waszym szczęściem...;-)
I w ogóle to zabije Was za te rurki z Biedronki, już nie ma pół paczki :angry::-D

Kokusiu u nas lepiej. Iggy dostał zielone światło do przedszkola. Podobno kaszel to efekt podrażnienia, a nie choroby. Jupiii :-)

A ja nadal kaszlę, ale myślę, że już mi schodzi...

Kokusiu a jak u was?

Pyciolku hahahaha smacznego:tak::-D

To super że powoli kończą się choroby:tak::tak::tak: My jutro śmigamy do naszej pani doktor niech nam powie czy antybiotyk podziałał i co właściwie jej było:sorry2: W sumie ta cała sytuacja miała też swój plus bo Martyna podzieliła się z tatusiem lekiem:happy2:

Natka na szczęście już zdrowa i śmiga do przedszkola. Nawet już z zachowaniem jest lepiej i nie ryczy :tak::tak::tak: a jutro śmiga z cukierkami:tak::tak::tak::-)

reklama
Hej hej,ja dzisiaj rano na badanich i co do glukozy to szczerze była całkiem smaczna
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
i nawet pączusia po badaniu zjadłam ale był pyszny...
w LuxMedzie poplotkowałyśmy z kolezanka która tez robiła krzywą i jeszcze 3 koleżanki z uczelni spotkałyśmy(dwie w ciąży) więc było wesoło....a dwie godzinki zleciały niewiadomo kiedy...

Zanplo współczuje problemów z brzuszkiem....

Natalka witaj, bardzo ciesze się że życie wynagradza Ci te cierpienia których doświadczyłaś...śliczna z Was rodzinka....

Zapominajka jak maluch rusza się??

super że chorowitki juz powoli wracają do życia przedszkolnego:tak:

ja dzisiaj świętując dzień słodyczy od rana...kupiłam te biedronkowe rurki...mniam jakie one są pyszne

Do góry