reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No ale nie powiedzialas lekarzowi jak ci powiedzial jaki lek przepisuje ze Martynka jest uczulona na penicyline??? nie rozumiem?
Zadzwon do przychodni i powiedz zeby lekarz zostawil ci recepte z innym antybiotykiem.
Tygrysku ja się dowiedziałam co dostałyśmy dopiero w aptece jak to wykupowałam bo recepty nie szło rozczytać a pan doktor w ciągu całej masakrycznie długiej wizyty (7 minut) wypowiedział 2 zdania
No i ja nie mam pewności czy ona jest uczulona, takie jest podejrzenie i ma to zaznaczone w karcie. Nasza pani doktor wie to już na pamięć bo wie że M jest uczulony. Na razie będziemy się obserwować i liczyć na to że wszystko będzie ok i że antybiotyk pomoże.
Agaciu ja zaraz drugą kawkę będę robić. Noce ostatnio są u nas masakryczne bo Natka się uwsteczniła i potrafi mi się budzić częściej niż niemowlak
tygrysek82
Fanka BB :)
Pijemy kawkę ?
Muszę się zacząć odchudzać, bo nie mogę na siebie patrzec już.
ok pijemy tylko bez cukru i mleka jak sie odchudzamy
edee24
Mama Alanka :-)
ok pijemy tylko bez cukru i mleka jak sie odchudzamy
Hejka
No babeczki bez przesady ;-) bez cukru okej, ale chociaż odrobinka mleczka o,5 % , czarna gorzka nie przejdzie mi przez gardło
Do kawki proponuję ciasteczka belvita ja zjadłam już 3
tygrysek82
Hejka
No babeczki bez przesady ;-) bez cukru okej, ale chociaż odrobinka mleczka o,5 % , czarna gorzka nie przejdzie mi przez gardło
Do kawki proponuję ciasteczka belvita ja zjadłam już 3
oj nie ma tak!! bez mleke bez cukru i zero ciastek!!!!!! jogurcik naturalny jedynie hahah
Nie no zartowalam , moze sie palic walic ale kawa z mlekiem i cukrem musi byc
Zdrówka dla chorowitków.
Wszyscy w pracy sie porozjeżdzali i tak jakoś dziwnie jest pusto
Dzisiejszy dzień chyba będzie ciężki bo juz zasypiam.
Majka dzisiaj zabrała do przedszkola lalke, ktorą sama ubrała i mówi mi że uczy sie ubierać bo bedzie mi pomagała jak bedzie dzidziuś :-) Nie wiedziałam że dziecko może sie tak bardzo cieszyć z rodzeństwa, zobaczymy czy jej nie przejdzie jak się urodzi haha
Majka dzisiaj zabrała do przedszkola lalke, ktorą sama ubrała i mówi mi że uczy sie ubierać bo bedzie mi pomagała jak bedzie dzidziuś :-) Nie wiedziałam że dziecko może sie tak bardzo cieszyć z rodzeństwa, zobaczymy czy jej nie przejdzie jak się urodzi haha
edee24
Mama Alanka :-)
Zdrówka dla chorowitków.
Super, że Majka cieszy się z rodzeństwa będziesz miała super pomocnika :-)
reklama
Myszqa
Kawa bez cukru? Nie da rady, bez mleka jeszcze wypije, ale bez cukru? niet!
Janosik ma w przedszkolu "tydzien pluszowego misia" i muszę dziś dokończyć szycie misia. Już prawie cały gotowy, muszę dokończyć zszywanie i wypchać watką.
Agacia Janek w tygodniu śpi w miarę dobrze, wstajemy o 8. Ale kuźwa co weekend wstaje przed 7, usypia po 22 i znowu o 7 pobudka - robocop jakiś
Janosik ma w przedszkolu "tydzien pluszowego misia" i muszę dziś dokończyć szycie misia. Już prawie cały gotowy, muszę dokończyć zszywanie i wypchać watką.
Agacia Janek w tygodniu śpi w miarę dobrze, wstajemy o 8. Ale kuźwa co weekend wstaje przed 7, usypia po 22 i znowu o 7 pobudka - robocop jakiś