reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My po sniadanku, domek ogarniety....a ciasto rosnie w piekarniku:)))

Pozniej koniecznie spacerek i kawusia..... :)))

Wiecie jak mi tutaj brakuje Biedronki....ajjjjj :(((( tam kurcze zawsze cosik fajowego sie znalazlo...

O to ja chyba jednak muszę wyjść po takie cuda :tak::tak: Bo jakoś nie mam natchnienia na pierniczki, a takie pokolorowane przez dziedzica dziadkom się spodobają :-D

Kana no :-Do super, znaczy maluszek rośnie.

Dzien dobry,
dziecko wreszcie w przedszkolu uff
Zapominjako juz 5 tydzoień!:szok:

Dziewczyny wyglądają tak , nie mogłam się oprzeć i już kilka z Filipkiem pokolorowaliśmy...:zawstydzona/y:

Załączniki

• P1130016.jpg
    P1130016.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 25
  • P1130017.jpg
    P1130017.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 24
  • P1130018.jpg
    P1130018.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 23
Hej

Tygrysku fajne te ciasteczka.

A my na 12:30 do lekarza. Mati wysypany wszędzie. Narzeka, że go brzuszek boli. Z dobrych wieści to to, że wczoraj nie wymiotował.

dzień dobry :-)

Tygrysku super te pisaczki, sama wdepnę do Biedrony po to :-)

A moje dziecko ma gorączkę, od wczorajszego wieczora :-( wstał o 7...a teraz znowu poszedł w kimę, mam nadzieję,że szybko się zregeneruje :tak:
on przynajmniej tak ma ,że pogorączkuje trochę a potem jak ręką odjął....mam nadzieję....

Zapominajko a co w ogóle Iggusiowi jest ?
Agacia jak Mati ?

Witajcie.
My już po lekarzu ale zła jestem jak nie wiem:wściekła/y: Nie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły.
U tu jest pies pogrzebany bo dostałyśmy Duomox a to jest pochodna penicyliny a Martyna ma podejrzenie uczulenia na nią. I teraz oprócz tego że nadal nie wiem co jej jest to jeszcze muszę małej pilnować żeby w porę zareagować:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Agaciu, Pyciolku zdrówka dla chłopaków:tak:

reklama
Witajcie.
My już po lekarzu ale zła jestem jak nie wiem:wściekła/y: Nie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły.
U tu jest pies pogrzebany bo dostałyśmy Duomox a to jest pochodna penicyliny a Martyna ma podejrzenie uczulenia na nią. I teraz oprócz tego że nadal nie wiem co jej jest to jeszcze muszę małej pilnować żeby w porę zareagować:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Agaciu, Pyciolku zdrówka dla chłopaków:tak:

No ale nie powiedzialas lekarzowi jak ci powiedzial jaki lek przepisuje ze Martynka jest uczulona na penicyline??? nie rozumiem?
Zadzwon do przychodni i powiedz zeby lekarz zostawil ci recepte z innym antybiotykiem.

Do góry