reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
My po sniadanku, domek ogarniety....a ciasto rosnie w piekarniku))
Pozniej koniecznie spacerek i kawusia..... ))
Wiecie jak mi tutaj brakuje Biedronki....ajjjjj ((( tam kurcze zawsze cosik fajowego sie znalazlo...
Pozniej koniecznie spacerek i kawusia..... ))
Wiecie jak mi tutaj brakuje Biedronki....ajjjjj ((( tam kurcze zawsze cosik fajowego sie znalazlo...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
O to ja chyba jednak muszę wyjść po takie cuda Bo jakoś nie mam natchnienia na pierniczki, a takie pokolorowane przez dziedzica dziadkom się spodobają
Kana no o super, znaczy maluszek rośnie.
Kana no o super, znaczy maluszek rośnie.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry
Zaczynamy 5 tydzień w domu...
Oby ostatni.
Zaczynamy 5 tydzień w domu...
Oby ostatni.
tygrysek82
Fanka BB :)
pyciolek87
Mama Alexa:*
dzień dobry :-)
Tygrysku super te pisaczki, sama wdepnę do Biedrony po to :-)
A moje dziecko ma gorączkę, od wczorajszego wieczora :-( wstał o 7...a teraz znowu poszedł w kimę, mam nadzieję,że szybko się zregeneruje
on przynajmniej tak ma ,że pogorączkuje trochę a potem jak ręką odjął....mam nadzieję....
Zapominajko a co w ogóle Iggusiowi jest ?
Agacia jak Mati ?
Tygrysku super te pisaczki, sama wdepnę do Biedrony po to :-)
A moje dziecko ma gorączkę, od wczorajszego wieczora :-( wstał o 7...a teraz znowu poszedł w kimę, mam nadzieję,że szybko się zregeneruje
on przynajmniej tak ma ,że pogorączkuje trochę a potem jak ręką odjął....mam nadzieję....
Zapominajko a co w ogóle Iggusiowi jest ?
Agacia jak Mati ?
tygrysek82
Agaciu i Pyciolku zdrówka dla chłopaków.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie.
My już po lekarzu ale zła jestem jak nie wiem Nie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły.
U tu jest pies pogrzebany bo dostałyśmy Duomox a to jest pochodna penicyliny a Martyna ma podejrzenie uczulenia na nią. I teraz oprócz tego że nadal nie wiem co jej jest to jeszcze muszę małej pilnować żeby w porę zareagować No ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem
Agaciu, Pyciolku zdrówka dla chłopaków
My już po lekarzu ale zła jestem jak nie wiem Nie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły.
U tu jest pies pogrzebany bo dostałyśmy Duomox a to jest pochodna penicyliny a Martyna ma podejrzenie uczulenia na nią. I teraz oprócz tego że nadal nie wiem co jej jest to jeszcze muszę małej pilnować żeby w porę zareagować No ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem
reklama
tygrysek82
Witajcie.
No ale nie powiedzialas lekarzowi jak ci powiedzial jaki lek przepisuje ze Martynka jest uczulona na penicyline??? nie rozumiem?
Zadzwon do przychodni i powiedz zeby lekarz zostawil ci recepte z innym antybiotykiem.