reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana todo innego spróbuj?
Może oni tam później pracę zaczynają...
Może oni tam później pracę zaczynają...
Agacia82
Mami :)
Ciekawę czy będę miała cierpliwośc do tych bombek
Mój mąz tylko mercedes, bmw, audi .... od kilku lat tylko mercedes. Teraz ma tego cls i mówię Wam jaki komfort jazdy, ja mam volvo ale combi .
Lubie ubierać choinkę ale nie lubię rozbierać
Mój mąz tylko mercedes, bmw, audi .... od kilku lat tylko mercedes. Teraz ma tego cls i mówię Wam jaki komfort jazdy, ja mam volvo ale combi .
Lubie ubierać choinkę ale nie lubię rozbierać
Agacia82
Mami :)
Wczoraj trochę wspominałam i ogladałam zdjęcia ze świąt jak Mati miał rok ... i przypomniało mi się jak mi nagryzał te styropianowe bombkiAgacia a ja nie lubie ani ubierać ani rozbierać ale uwielbiam ja miec w domu
Właśnie przeczytałam artykuł o końcu świata - 21 grudnia !
Czyli świąt nie będzie a ja bombki chciałam robić
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia święta przełożone na 17 grudnia, a Sylwester na 20
Ja choinkę mogę ubierać, ale z rozbieraniem mam problem taki, że sama nie chce i innych chętnych też nie ma :-(
Ja choinkę mogę ubierać, ale z rozbieraniem mam problem taki, że sama nie chce i innych chętnych też nie ma :-(
KANKIYA
Fanka BB :)
Witam kochane
Madziu ja też chcę takie bombki:-) Ty to masz pomysły kobitko;-)
jutro mam wolne, bo idę do gienia na przegląd wypisał mi ostatnio receptę na tel no i kazał się pokazać, więc jadę -a niech sobie popatrzy
aa i choinki też nie lubię rozbierać
Kanuś dbaj o siebie i nie denerwuj się kochana, wiem,że jest Ci ciężko
Madziu ja też chcę takie bombki:-) Ty to masz pomysły kobitko;-)
bardzo dobrze a w pracy dziwna atmosfera, każdy stęka po kątach a nie mają odwagi powiedzieć co jest nie tak, no i na umowie zlecenia mam napisane,że nie mogę nikogo informować o warunkach zatrudnienia a z dziewczynami rozmawiałyśmy o pensjach i nie chcę mieć z tego tyt problemówKankiya dobrze, że @ przyszła Chyba, że chciałaś inaczej A co się dzieje w pracy?
mój to tylko mitsubishi od 6-7 lat a mi się już znudziłoA jakie marki tolerują wasze chłopy? Tzn Kaja twój już wiem
jutro mam wolne, bo idę do gienia na przegląd wypisał mi ostatnio receptę na tel no i kazał się pokazać, więc jadę -a niech sobie popatrzy
aa i choinki też nie lubię rozbierać
Kanuś dbaj o siebie i nie denerwuj się kochana, wiem,że jest Ci ciężko
Ostatnia edycja:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Robie wlasnie placki ziemiaczane.... zapraszam
Nie wiem czy to dla nas mega zdrowe, ale co tam)
Nie wiem czy to dla nas mega zdrowe, ale co tam)
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Madziu a nie sypie się Wam ta choineczka żywa ???
Kana i co załatwiłaś coś ? znasz jakiegoś innego doktorka ? Nie przejmuj się, ja miałam iść do gina w 9 tygodniu
byliśmy na małych zakupach spozywczych, same zdrowe rzeczy: warzywka, owoce, brązowy ryż, kasza jęczmienna ja chyba tego nie udźwignę
Gdzie Tygrys ????????????
Kana i co załatwiłaś coś ? znasz jakiegoś innego doktorka ? Nie przejmuj się, ja miałam iść do gina w 9 tygodniu
byliśmy na małych zakupach spozywczych, same zdrowe rzeczy: warzywka, owoce, brązowy ryż, kasza jęczmienna ja chyba tego nie udźwignę
Gdzie Tygrys ????????????