reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja juz bym mogla ubierac choinke...
ale nie bede tego robic w tym roku, bo przeciez i tak nas nie ma:sorry2:

KANUSIA, nie denerwuj sie kochana bo nie wolno;-)

reklama
Ciekawę czy będę miała cierpliwośc do tych bombek :blink:

Mój mąz tylko mercedes, bmw, audi .... od kilku lat tylko mercedes. Teraz ma tego cls i mówię Wam jaki komfort jazdy, ja mam volvo ale combi :dry:.

Lubie ubierać choinkę ale nie lubię rozbierać :eek:

Agacia a ja nie lubie ani ubierać ani rozbierać ale uwielbiam ja miec w domu
Wczoraj trochę wspominałam i ogladałam zdjęcia ze świąt jak Mati miał rok ... i przypomniało mi się jak mi nagryzał te styropianowe bombki :szok::-D

Właśnie przeczytałam artykuł o końcu świata - 21 grudnia !
Czyli świąt nie będzie :szok: a ja bombki chciałam robić :szok:

Ostatnia edycja:
Agacia święta przełożone na 17 grudnia, a Sylwester na 20 :-D

Ja choinkę mogę ubierać, ale z rozbieraniem mam problem taki, że sama nie chce i innych chętnych też nie ma :-(

Witam kochane
Madziu ja też chcę takie bombki:-) Ty to masz pomysły kobitko;-)

Kankiya dobrze, że @ przyszła:tak: Chyba, że chciałaś inaczej:-D A co się dzieje w pracy?
bardzo dobrze:-D a w pracy dziwna atmosfera, każdy stęka po kątach a nie mają odwagi powiedzieć co jest nie tak, no i na umowie zlecenia mam napisane,że nie mogę nikogo informować o warunkach zatrudnienia:szok: a z dziewczynami rozmawiałyśmy o pensjach i nie chcę mieć z tego tyt problemów:zawstydzona/y:

A jakie marki tolerują wasze chłopy? Tzn Kaja twój już wiem :-D
mój to tylko mitsubishi od 6-7 lat a mi się już znudziło

jutro mam wolne, bo idę do gienia na przegląd:-D wypisał mi ostatnio receptę na tel no i kazał się pokazać, więc jadę -a niech sobie popatrzy:-D

aa i choinki też nie lubię rozbierać:no:
Kanuś dbaj o siebie i nie denerwuj się kochana, wiem,że jest Ci ciężko:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu a nie sypie się Wam ta choineczka żywa ???

Kana i co załatwiłaś coś ? znasz jakiegoś innego doktorka ? Nie przejmuj się, ja miałam iść do gina w 9 tygodniu :tak:
byliśmy na małych zakupach spozywczych, same zdrowe rzeczy: warzywka, owoce, brązowy ryż, kasza jęczmienna :szok: ja chyba tego nie udźwignę :eek::-D

Gdzie Tygrys ????????????

Do góry