reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak.. Szyjka sie troche skrócila , za tydzien mam isc sprawdzic.. Pracowac jak najbardziej bo to "za wczesna ciaza zeby isc na zwolnienie"i oszczedzac sie... Poza tym ok, dwa serca, dwa ludzie..

reklama
Pyciolku mamy takie okragłe puzzle, ale z myszka miki i Majka bardzo je lubiła, choć już teraz sa dla niej za proste.
Musze sie rozejrzec za grami, może takie koraliki bindeeze z których układa sie wzrór i psika wodą bo Majka uwielbia takie zabawki, tylko nie wiem jak to z nimi jest. Kiedys mówiono że mają jakieś niebezpieczne substancje, nie wiecie czy nadal tak jest czy już są bezpieczne???

dobrze Kajuś ,że wszycho ok....
a kiedy w Szwecji można iść już na l4 w ciąży?

Zanplo właśnie Alex bardzo lubi puzzle i układa jak szalony, ale właśnie tych okrągłych nie miał...Chciałam z globusem by dzieć poznawał świat :-D

Kochane dzien dobry....:)

U nas sloneczko moge porozdawac....
JA od rana zdycham...taki stan mnie wykonczy.... mam rozwolnienia, wszystko na zakrecie... i serio doslownie nic mi nie pomaga....:((
A poza tym nie moge w nocy spac...za duzo mysli i moj mozg sie nie wylacza chyba.... a meliska juz nie pomaga....
wiem wiem ciagle narzekam.....przepraszam.....

No ja tez chcialabym kupic Maricze jakies gry takie na zasadzie planszowych.... bo jeszcze wstyd sie przyznac zadnej nie mamy... a to juz zawsze jeden pomysl wiecej na swieta:)))

oj trzeba sie ogarnac... juz chyba nie pamietam co to tusz...:p

Kanus domyslam się, że ci ciężko. Ale nie denerwuj się, i nie rozmyslaj o tych gorszych rzeczach bo dzidzius będzie nerwowy.Teraz tym bardziej widzisz wszystko w czarnych barwach, ale to minie. No i zyczę Ci ślicznego chłopca, bo sliczną dziewczynkę juz masz :-)

reklama
Pyciolku rewelacyjne filmiki....
ja pamiętam jak moja siostra uciekałą tak z łóżeczka....

Agacia my chyba Julci zamówimy u kogoś z rodziny takiego pieska o którym marzy Mati

Myszqa super te gry...juz zapisałam i zamówię Julci....

Kaja oszczedzaj się kochana....
rany od 32tyg zwolnienie...a w przypadkach koniecznego leżenia tez nie ma zwolnienia???

Do góry