reklama
Pyciolku mamy takie okragłe puzzle, ale z myszka miki i Majka bardzo je lubiła, choć już teraz sa dla niej za proste.
Musze sie rozejrzec za grami, może takie koraliki bindeeze z których układa sie wzrór i psika wodą bo Majka uwielbia takie zabawki, tylko nie wiem jak to z nimi jest. Kiedys mówiono że mają jakieś niebezpieczne substancje, nie wiecie czy nadal tak jest czy już są bezpieczne???
Musze sie rozejrzec za grami, może takie koraliki bindeeze z których układa sie wzrór i psika wodą bo Majka uwielbia takie zabawki, tylko nie wiem jak to z nimi jest. Kiedys mówiono że mają jakieś niebezpieczne substancje, nie wiecie czy nadal tak jest czy już są bezpieczne???
pyciolek87
Mama Alexa:*
dobrze Kajuś ,że wszycho ok....
a kiedy w Szwecji można iść już na l4 w ciąży?
Zanplo właśnie Alex bardzo lubi puzzle i układa jak szalony, ale właśnie tych okrągłych nie miał...Chciałam z globusem by dzieć poznawał świat
Zanplo właśnie Alex bardzo lubi puzzle i układa jak szalony, ale właśnie tych okrągłych nie miał...Chciałam z globusem by dzieć poznawał świat
dobrze Kajuś ,że wszycho ok....
w 32 tygodniu
pyciolek87
w 32 tygodniu
no to factiko troszku Ci zostało
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane dzien dobry....
U nas sloneczko moge porozdawac....
JA od rana zdycham...taki stan mnie wykonczy.... mam rozwolnienia, wszystko na zakrecie... i serio doslownie nic mi nie pomaga....(
A poza tym nie moge w nocy spac...za duzo mysli i moj mozg sie nie wylacza chyba.... a meliska juz nie pomaga....
wiem wiem ciagle narzekam.....przepraszam.....
No ja tez chcialabym kupic Maricze jakies gry takie na zasadzie planszowych.... bo jeszcze wstyd sie przyznac zadnej nie mamy... a to juz zawsze jeden pomysl wiecej na swieta))
oj trzeba sie ogarnac... juz chyba nie pamietam co to tusz...
U nas sloneczko moge porozdawac....
JA od rana zdycham...taki stan mnie wykonczy.... mam rozwolnienia, wszystko na zakrecie... i serio doslownie nic mi nie pomaga....(
A poza tym nie moge w nocy spac...za duzo mysli i moj mozg sie nie wylacza chyba.... a meliska juz nie pomaga....
wiem wiem ciagle narzekam.....przepraszam.....
No ja tez chcialabym kupic Maricze jakies gry takie na zasadzie planszowych.... bo jeszcze wstyd sie przyznac zadnej nie mamy... a to juz zawsze jeden pomysl wiecej na swieta))
oj trzeba sie ogarnac... juz chyba nie pamietam co to tusz...
Agacia82
Mami :)
Kanus domyslam się, że ci ciężko. Ale nie denerwuj się, i nie rozmyslaj o tych gorszych rzeczach bo dzidzius będzie nerwowy.Teraz tym bardziej widzisz wszystko w czarnych barwach, ale to minie. No i zyczę Ci ślicznego chłopca, bo sliczną dziewczynkę juz masz :-)
pyciolek87
Twins climbing out of cribs! 21 months - YouTube
Daddy's Home !! - YouTube
Kajuś i od razu pomyślałam o Tobie
Kanuś a Ciebie kochana męczą mgłości, dolegliwości, czy jakoś psychicznie Ci ciężko ?
Daddy's Home !! - YouTube
Kajuś i od razu pomyślałam o Tobie
Kanuś a Ciebie kochana męczą mgłości, dolegliwości, czy jakoś psychicznie Ci ciężko ?
Agacia82
Mami :)
Te szkraby wychodzące same z łóżeczka są boskie.
reklama
Pyciolku rewelacyjne filmiki....
ja pamiętam jak moja siostra uciekałą tak z łóżeczka....
Agacia my chyba Julci zamówimy u kogoś z rodziny takiego pieska o którym marzy Mati
Myszqa super te gry...juz zapisałam i zamówię Julci....
Kaja oszczedzaj się kochana....
rany od 32tyg zwolnienie...a w przypadkach koniecznego leżenia tez nie ma zwolnienia???
ja pamiętam jak moja siostra uciekałą tak z łóżeczka....
Agacia my chyba Julci zamówimy u kogoś z rodziny takiego pieska o którym marzy Mati
Myszqa super te gry...juz zapisałam i zamówię Julci....
Kaja oszczedzaj się kochana....
rany od 32tyg zwolnienie...a w przypadkach koniecznego leżenia tez nie ma zwolnienia???