reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć kochane :-)

Dzięki wielkie za kciuki.
Pierwszy dzień był super. Nareszcie trafiłam do porządnej firmy, albo tak dobrze się maskują :-D Już pierwszego dnia była mowa o wysłaniu mnie na jakieś szkolenia. Narazie bardzo mi się podoba. Pierwszy raz pracuje tylko z facetami i stwierdzam, że jest o niebo lepiej niż z babami :-D]
A jutro muszę wstać o 5 i obudzić dzieciaki, bo o 6 wychodzimy z domku, żeby się ze wszystkim obrobić. Na szczęście jutro przyjeżdża moja mama, więc chłopaki w tym tygodniu siedzą z nią :-)

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę

czesc matki :-)

jestem podczytuję, ale jakoś weny mi chyba brak...to chyba ta pogoda :no: dzisiaj juz o 15 myslalam,że umrę jak nie położyłabym się spać :eek:
wczoraj np już po 21 spałam :eek:

Wiwe supcio,że praca się podoba :cool2: masz tam jakieś ciacho ?:-D
Zanplo cieszę się twoim szcześciem kochana :tak:

Ciężaróweczki faktycznie ten czas tak szybko leci....jeszcze troszkę a rodzić będziecie :szok::-D

Vive super wiesci:))))0 bardzo sie ciesze,ze tak fajowsko tam masz:)))) brawo:)

Zanplo
super....oby dzidzia zdrowo rosla:)))

Pyciolku a moze Ty tez juz w dwupacku jestes??? hahhah oj kochana buziole na poprawe nastroju:)))

A my zamulkamy w domku....jakos weny na wszystko brakuje....ooo znalazlam sposob na mdlosci....woda z sokiem z cytryny i na jakies 30-45m inut mam spokoj:))))

Marzycielko pieknie zrobione....powinnas cosik takiego sprzedawac:)))) pieknie;)))

Dziękuje:-)

Cześć kochane :-)

Dzięki wielkie za kciuki.
Pierwszy dzień był super. Nareszcie trafiłam do porządnej firmy, albo tak dobrze się maskują :-D Już pierwszego dnia była mowa o wysłaniu mnie na jakieś szkolenia. Narazie bardzo mi się podoba. Pierwszy raz pracuje tylko z facetami i stwierdzam, że jest o niebo lepiej niż z babami :-D]
A jutro muszę wstać o 5 i obudzić dzieciaki, bo o 6 wychodzimy z domku, żeby się ze wszystkim obrobić. Na szczęście jutro przyjeżdża moja mama, więc chłopaki w tym tygodniu siedzą z nią :-)

No to świetnie! A co robisz w pracy?

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę

Ale fajnie tak w lato mieć maluszka!

A my własnie wróciliśmy z basenu i padam.
Jutro idę do pracy na 10 h i pojutrze też , aż coś mi się robi!:wściekła/y:

hej doczłapałam się z zajęć do domu.
dziecko śpi , mężowy coś ta porabia.
Vive zazdroszczę pracy w otoczeniu mężczyzn :sorry::-D
Pyciolku może to już ciąża??:sorry:
Agacia wreszcie!!!!!!!!! kope lattttttttt:-D

reklama
zanplo-super wieści, bardzo się cieszę, że z dzidzią już OK :-)

pyciolku-nie zdążyłam się jeszcze rozejrzeć :szok::-D

Dziękuje:-)

No to świetnie! A co robisz w pracy?

Ale fajnie tak w lato mieć maluszka!

A my własnie wróciliśmy z basenu i padam.
Jutro idę do pracy na 10 h i pojutrze też , aż coś mi się robi!:wściekła/y:

Marzycielko-narazie się wdrażam, więc nic ciekawego nie robię. A zajmować się będę zagadnieniami związanymi z jakością, audytami wewnętrznymi, trochę statystyką związaną ze wskaźnikami biznesowymi i takie tam jeszcze inne...;-)

Do góry