kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia gdzie Ty bylas jak Ciebie nie bylo co????? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agacia gdzie Ty bylas jak Ciebie nie bylo co????? :-)
Marzycielko pieknie zrobione....powinnas cosik takiego sprzedawac))) pieknie))
Cześć kochane :-)
Dzięki wielkie za kciuki.
Pierwszy dzień był super. Nareszcie trafiłam do porządnej firmy, albo tak dobrze się maskują Już pierwszego dnia była mowa o wysłaniu mnie na jakieś szkolenia. Narazie bardzo mi się podoba. Pierwszy raz pracuje tylko z facetami i stwierdzam, że jest o niebo lepiej niż z babami ]
A jutro muszę wstać o 5 i obudzić dzieciaki, bo o 6 wychodzimy z domku, żeby się ze wszystkim obrobić. Na szczęście jutro przyjeżdża moja mama, więc chłopaki w tym tygodniu siedzą z nią :-)
Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę
Dziękuje:-)
No to świetnie! A co robisz w pracy?
Ale fajnie tak w lato mieć maluszka!
A my własnie wróciliśmy z basenu i padam.
Jutro idę do pracy na 10 h i pojutrze też , aż coś mi się robi!