vive
Fanka BB :)
Dobry wieczór :-)
Gratulacje!!!
Mnie też rozwaliła Mój Olek też coraz częściej zasuwa jakimś tekstem-on z tych, co to zaczął gadać dopiero niedawno
Do mnie nie doszła, ale skoro mówisz, że trzeba czekać...oby nie do wiosny
Dziewczyny-trzymajcie kciuki za mnie jutro, bo zaczynam pracę :-)
Witam
Kope lat, dawno mnie tu nie było .
Brak czasu, . Widzę że nie tylko ja zaciążyłam. Jestem happy , ale ciąża koszmarna .
Mam nadzieję że Wojtek urodzi się w grudniu
Pozdrowionka
Gratulacje!!!
niedobra jestem...wywalilam mojego ojca z dzieciem tu:
Hem
a rano byla na basenie z taka druga Marysia i ta druga Marysia nie miala ani kolka ani rekawkow, wiec mowie do dziecia , ze trzeba sie podzielic...
i , ze ona wezmie kolko a tamta Marysia rekawki, bo kolko nasze bedzie na nia za male..
na co moje dziecko opowiada tak: ja musze miec rekawki, bo inaczej sie utupie i jak za kilka tydzieni pojedziesz do babci to co jej odpowiesz jak zapyta: "oooooo,a gdzie jest moja wnuczka"
rozwalila stara matke
Mnie też rozwaliła Mój Olek też coraz częściej zasuwa jakimś tekstem-on z tych, co to zaczął gadać dopiero niedawno
jak juz ogarnelam szok to powiedzialam, ze nakupimy wiecej sprzetow, ale poki co musi sie podzielic .., pogadanka byla jedna z tych wychowawczych ktore iWy odrabiacie na codzien, wiec nie bede sie tu rozpisywac..i ze nie idzie sama wiec niech mnie nie szantazuje "utupieniem"
pytanie do AGACi, doszla ta kurtka ? i do VIVE to samo..jesli nie to sie nie martwcie, bo paczka wyslana do babci w sierpniu doszla w tamtym tygodniu...oby tylko zima sie nie skonczyla
Do mnie nie doszła, ale skoro mówisz, że trzeba czekać...oby nie do wiosny
Dziewczyny-trzymajcie kciuki za mnie jutro, bo zaczynam pracę :-)