reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór :-)

Witam

Kope lat, dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Brak czasu, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Widzę że nie tylko ja zaciążyłam. Jestem happy , ale ciąża koszmarna :-D:-D.
Mam nadzieję że Wojtek urodzi się w grudniu:tak::tak:

Pozdrowionka

Gratulacje!!!

niedobra jestem...wywalilam mojego ojca z dzieciem tu:
Hem

a rano byla na basenie z taka druga Marysia i ta druga Marysia nie miala ani kolka ani rekawkow, wiec mowie do dziecia , ze trzeba sie podzielic...
i , ze ona wezmie kolko a tamta Marysia rekawki, bo kolko nasze bedzie na nia za male..
na co moje dziecko opowiada tak: ja musze miec rekawki, bo inaczej sie utupie i jak za kilka tydzieni pojedziesz do babci to co jej odpowiesz jak zapyta: "oooooo,a gdzie jest moja wnuczka"

rozwalila stara matke:-D

Mnie też rozwaliła :-D:-D:-D Mój Olek też coraz częściej zasuwa jakimś tekstem-on z tych, co to zaczął gadać dopiero niedawno :-D

jak juz ogarnelam szok to powiedzialam, ze nakupimy wiecej sprzetow, ale poki co musi sie podzielic .., pogadanka byla jedna z tych wychowawczych ktore iWy odrabiacie na codzien, wiec nie bede sie tu rozpisywac..i ze nie idzie sama wiec niech mnie nie szantazuje "utupieniem":-D

pytanie do AGACi, doszla ta kurtka ? i do VIVE to samo..jesli nie to sie nie martwcie, bo paczka wyslana do babci w sierpniu doszla w tamtym tygodniu:-D...oby tylko zima sie nie skonczyla :baffled:

Do mnie nie doszła, ale skoro mówisz, że trzeba czekać...oby nie do wiosny :-D:szok:

Dziewczyny-trzymajcie kciuki za mnie jutro, bo zaczynam pracę :-)

reklama
Kaja skarbie prosze napisz mi raz jeszcze jak Ty robilas to ciasto z jablkami....bo nie mogę tego znaleźć...

kroję jabłka układam w blaszce....na to ciasto francuskie rozwijam i do piekarnika...tak to było???
a jak sie upiecze odwracam je ciastem do dołu czy jak...:sorry2:

tak Madziu, 180 stopni i pol godziny, pozniej do gory nogami..cukier brazowy na wierzch albo puder i jecie:-D

Vive kciukasy zacisniete;)))) bede tak z nimi spala obiecuje:)))

A swoja droga ostatnio ciezko sypiam ,wierce sie, a porzadny gleboki lapie dopiero nad samym ranem jak juz wisi nade mna co 5 minut Marika...:)

My wlasnie wrocilysmy ze spacerku....sluchajcie tak mrozno juz u nas....odczuwalne na minusie z 4 na bank... policzki mialysmy z Mari takie czerwone:)))
Ale ja juz wole taka pogode i sloneczko niz deszcz i cieplo...;/

ok teraz czasik na herbatke:))))
milych nocek kochane;***

Wstawać:-D!
Wiecie co..dopiero taki początek ciązy a mi juz sie taaaaak nie chce pracowac....
Nie wiem jak to z tym styczniem bedzie wymyslonym ambitnie:-D..

Ryz, papryka, filet, kukuruku, troche cebuli, ananas i jakis sos, majonezowo curry np...
Albo zamiast curry jeszcze czerwona fasola i jakis sos chili np..
Albo tylko ryz, ananas, avokado albo ser zolty ,kura i jajko..
W tym zestawie masz pole do popisu .. To tak z glowy, to co ja robie, zalezy co mam w lodowce:-D..

reklama
Dzień dobry,

U mnie to samo, mam takie same odczucie, do tego Victoria zrobila sie niejadkiem i te same metody wprowadzam przy karmieniu jak moja mama, i jeszcze jak patrze do lustra to tez z wiekiem do mojej mamy robie sie podobna :szok::szok::-D:-D

Noooo, masakra. Mam to samo!

Cyprys ja robię sałatki z tego co mam pod ręką, doprawiam byle czym i zawsze są smaczne:tak:

Do góry