reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
hEJKA laseczki
Ten pan to przystojniaczek ah ciasteczko hahaha i glos.....anielski
A my dzisiaj zamulamyw domu, caly tydz ma padac deszcz....umre z nudow jak nic
Aj tez bym chciala juz snieg, ale podejrzewam ,ze jak tutaj sypnie w koncu to juz nie przestanie do swiat
Mezowy mnie rozpieszcza ahhhh buleczki na sniadanko, masazyk stopek wieczorkiem hhahaa zaczynam widziec plusy hahah
Ten pan to przystojniaczek ah ciasteczko hahaha i glos.....anielski
A my dzisiaj zamulamyw domu, caly tydz ma padac deszcz....umre z nudow jak nic
Aj tez bym chciala juz snieg, ale podejrzewam ,ze jak tutaj sypnie w koncu to juz nie przestanie do swiat
Mezowy mnie rozpieszcza ahhhh buleczki na sniadanko, masazyk stopek wieczorkiem hhahaa zaczynam widziec plusy hahah
hejka u nas od rana leje...i śladu po śniegu nie widać....
byliśmy na obiedzie u teściów...i na małych zakupach...chciałam Julci jakąś kieckę kupić na święta ale było tyle ludzi ze wybiorę się do galerii na tygodniu...
na szczęście na zimę jesteśmy gotowe...jeszcze tylko Julci marzy sie czapeczka z kucykami
Kanus niech rozpieszcza...cudny suwaczek.....
Ania zagłosowane
byliśmy na obiedzie u teściów...i na małych zakupach...chciałam Julci jakąś kieckę kupić na święta ale było tyle ludzi ze wybiorę się do galerii na tygodniu...
na szczęście na zimę jesteśmy gotowe...jeszcze tylko Julci marzy sie czapeczka z kucykami
Kanus niech rozpieszcza...cudny suwaczek.....
Ania zagłosowane
kana161
Madziu dziekuje:***
A takie czapeczki widzialam u nas w H&M nie wiem jak u Was.... tutaj jest czapeczka, szalik i rekawiczki
Na polskiej stronie znalazlam tylko rekawiczki....ale na pewno byl caly zestaw..
Product Detail | H&M PL
A takie czapeczki widzialam u nas w H&M nie wiem jak u Was.... tutaj jest czapeczka, szalik i rekawiczki
Na polskiej stronie znalazlam tylko rekawiczki....ale na pewno byl caly zestaw..
Product Detail | H&M PL
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie
ja dopiero wrocilam z uczelni
u nas tak zasypalo ze mozemy na sanki juz isc
ide was nadrabiac
ide was nadrabiac
Madziu dziekuje:***
Product Detail | H&M PL
właśnie o tą kolekcję Julci chodziło ale dzisiaj stały takie tłumy do kasy ze przeniosłam zakupy na przedpołudniowy dzień powszedni...
Mamusia aż tyle....
mamusia2008
mamusia Karolinki
właśnie o tą kolekcję Julci chodziło ale dzisiaj stały takie tłumy do kasy ze przeniosłam zakupy na przedpołudniowy dzień powszedni...
Mamusia aż tyle....
no i dalej sypie, a zaczelo o 11 i niema konca
kana161
witajcie
ide was nadrabiac
Mamusiu no co Ty???? ale Wam fajnie.....jak bedziesz miala chwilke cykaj fotki i daj nam pozazdroscic)))
No to Karolinka bedzie miala frajde
Madziu no wierze...tutaj centra handlowe w weekend tez wygladaja jakby conajmniej cosik za free dawali hahaha
Ciezarowki i jak sie czujecie???? jak samopoczucie???
u mnie zamulenie wieczorne i mdli..
kiedy sie to skonczy..
a reszta ciezaroweczek?
my chyba tez to zakupimy, ale fajne...
http://www.hm.com/se/product/00215?article=00215-A
http://www.hm.com/se/product/00537?article=00537-A
no i rekawiczki tez sa
aha, apropos ciazy...brzucha u mnie niby nie widac jak sie dobrze nie przyjrzysz ale kurcze, waga mnie z lekka zalamuje, albo raczej tempo wzrostu wagi..cztery kg od poczatku ciazy, zalamka..
i to poczucie ciezkosci, bo od kiedy biore zelazo, to w toalecie raczej nie bywam..to ma tak wygladac kurka wodna?
kiedy sie to skonczy..
a reszta ciezaroweczek?
my chyba tez to zakupimy, ale fajne...
http://www.hm.com/se/product/00215?article=00215-A
http://www.hm.com/se/product/00537?article=00537-A
no i rekawiczki tez sa
aha, apropos ciazy...brzucha u mnie niby nie widac jak sie dobrze nie przyjrzysz ale kurcze, waga mnie z lekka zalamuje, albo raczej tempo wzrostu wagi..cztery kg od poczatku ciazy, zalamka..
i to poczucie ciezkosci, bo od kiedy biore zelazo, to w toalecie raczej nie bywam..to ma tak wygladac kurka wodna?
Ostatnia edycja:
reklama
kana161
Kajaczku no chyba jeszcze troszke i powinno Ci minac....
A ciagnelo Cie w brzuszku albo ciagnie? Bo ja wstane za szybko, to jak mnie czasem kujnie to sie zginam w pol....
i cholipka mam piekne cycuszki hahaha
A ciagnelo Cie w brzuszku albo ciagnie? Bo ja wstane za szybko, to jak mnie czasem kujnie to sie zginam w pol....
i cholipka mam piekne cycuszki hahaha