ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nudności są zdecydowanie mniejsze, ale spanie...
No i teraz dla odmiany jelita się zatykają
Chodzą wasze maluszki w butach zimowych już?
No....brrrr. Chociaz ja wole te minus 10 bo jest sucho, swieci słonko i jest ogolnie bardzo ładnie..
No, a zimowe buty to my tu przepraszamy czasem nawet we wrzesniu..
A ten moj mnie znowu od rana wkurza, az musiałam sobie buty kupic..
ASOS | ASOS KEEP SAKE Wedge Over the Knee Boots at ASOS
Kaja butki świetne :-)
Zapominajko Natka nie bo siedzi w domu ale Martynka już w tym tygodniu zaczęła nosić jesienno-zimowe butki i taką lżejszą zimową kurtkę bo rano jest już zimno.
A ja jestem na etapie poszukiwania zimowych butów bo właśnie sobie uświadomiłam że stare spaliłam
Na razie wygrałam dwie pary
takie zamiast kaloszy wenecjasexy ŚLICZNE KOZAKI KALOSZE ka073 BROWN 39 (2719895187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i takie na szybko do samochodu wenecjasexy OLDSHOOL CZADOWE BOTKI ka856 BLACK 39 (2715750548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny bawią się w kino, M w pracy a ja czekam na swoją ekipę i będziemy pić :-):-):-):-)
Konkurs blog
Zagłosowane:-)
Normalnie przed chwilą zjadło mi posta No to jeszcze raz:
Poznajcie mój nowy samochodzik. [url]http://allegro.pl/fiat-seicento-i2722478662.html#tabsAnchor
I zaznaczam, że nie jest to szczyt moich marzeń, ale najpierw muszę przypomnieć sobie, jak się jeździ. A do tego autka od razu poczułam "chemię"
Do tego ostatnio kupiliśmy też VW Sharana, jak dla mnie jest ohydny z wyglądu-ale jak się chciało mieć tyle dzieci, to trzeba jeździć takimi "autobusami" Więc w chwili obecnej mamy trzy samochody (bo mamy też paska) a jeździ tylko mąż
A tak z innej beczki: miałyście kiedyś badanie u neurologa? Bo ja dziś miałam w związku z badaniami do pracy i gościu kazał mi się rozebrać do majtek i biustonosza, a potem pukał mnie w różne miejsca ups, to nie ten wątek... A tak poważnie, to mój G mówi, że on musiał się rozbierać tylko od pasa w górę....