reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu na fryzjera- w sensie na kasiorke:p hahahah

A na babeczki zapraszam....teraz dochodza juz te z czekolada iorzechami...podziele sie z wszystkimi chetnymi:***

Zapominajko zaczynam doceniac piekarnik (lepiej pozno niz wcale)....kiedys omijalam go szerokim lukiem....teraz coraz czasciej cosik tam probuje zrobic....:p:tak::-)

ale sie znecasz nad ciezarnymi:angry::-D

dobra, pierwszy prezent zakupiony

MAXI COSI QUINNY 5W1 WÓZEK DLA LALEK SKLEP WROCŁAW (2726301462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Pyciołku w Getin pracuje mojej siostry ciotecznej przyszły mąż i jest zadowolony...co do pensji to pewnie zalezy do rejonu ale dali mu jakąś dobra kasę bo nawet sam mówil ze ma wiecej niz w poprzedniej

Kaja bomba prezent....

no , wiem, my ten wlasnie mielismy...tzn nie maxi tylko quinny..
i sprzedalam go, a teraz zaluje..
wroc...a czego ja zaluje, a to drugie to bym w torbie wozila czy w koszyku:szok::-D..

kurka, cos mi sie ze spacja dzieje..

AGACIA, a ty te buty tow koncu jakie kupilas?

Ostatnia edycja:
oJ Kajaczku wozeczek boski:)))

Nio jak ja kiedys zaciaze, to chcialabym tez taki wozeczek w sensie quinny :)
na szczescie tutaj to nie jest taki problem finansowy, bo w Polsce one sa strasznie drogie...

Kajaczku
moja kumpela ma Blizniaki chlopaczkow ,tez zreszta dwujajowych....i ona kupila taki wozek i mowi ,ze moglaby sie stac jego ambasadorka....bo byla meeeega zadowolona....ma taka jakby kierownice, jest rewelacyjne skretny i nie strasznie ciezki....mozna przestawiac siedziska dzieciaczkom....i tak samo z fotelikami...
Wczesniej miala podwojny,ale w szerokosc i oddala go po tyg....
Peg Perego Duette SW Stroller - Java - Peg Perego - Babies "R" Us

Kupiłam :tak:, w sklepie normalnym.

pokaz!

oJ Kajaczku wozeczek boski:)))

Nio jak ja kiedys zaciaze, to chcialabym tez taki wozeczek w sensie quinny :)
na szczescie tutaj to nie jest taki problem finansowy, bo w Polsce one sa strasznie drogie...

Kajaczku
moja kumpela ma Blizniaki chlopaczkow ,tez zreszta dwujajowych....i ona kupila taki wozek i mowi ,ze moglaby sie stac jego ambasadorka....bo byla meeeega zadowolona....ma taka jakby kierownice, jest rewelacyjne skretny i nie strasznie ciezki....mozna przestawiac siedziska dzieciaczkom....i tak samo z fotelikami...
Wczesniej miala podwojny,ale w szerokosc i oddala go po tyg....
Peg Perego Duette SW Stroller - Java - Peg Perego - Babies "R" Us

a to:
Britax Romer B-Dual NOWY adaptery Quinny Maxi Cosi (2724448114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??

Kana super ten wozeczek.....

Kaja taki jak ty pokazalas to ma moja kolezanka ale przy dwojce z roznica wieku...bo z tego co pamietam nie ma mozliwosci rozlozenia wozka na plaska dla dwojki maluchow naraz...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry