reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kaja myślisz, że dzieciaki będą chciały wracać?
Zresztą to jeszcze kawał czasu.

no, tak mi sie marzy...chociaz Mary poki co po dwoch tygodniach pyta " cy mozemy juz jechac do nasej swecji...":-D

ale ja tez docenilam pl z wiekiem, wiec moze jeszcze nic straconego;-)

kurka, jestem ciezko przestraszona...bo plamie troche i tak mnie tylek boli jakby mialo wszystko wypasc...:confused2:

Ostatnia edycja:
KAJACZKU mam nadzieje,ze szybko przejdzie..... trzymam kciukasy...relaksuj sie....poloz odpoczywaj proszeeee:*:*

Oj wymyslam cosik na obiad i zero pomyslu,a w lodowce tez jakos za duzo nie ma...moze nalesniki?????? z dzemem.... jest mysl:)

Niezapominajko wiesz co niby mam te marzenia swoje.....ale niestety odkad pamietam pozostajao ne tylko marzeniami, wiec troszkę straciłam wiare...

Kana u mnie też nie wszystkie się spełniają...
Ale wierzę, że kiedyś i na te większe przyjdzie czas.

no, tak mi sie marzy...chociaz Mary poki co po dwoch tygodniach pyta " cy mozemy juz jechac do nasej swecji...":-D

ale ja tez docenilam pl z wiekiem, wiec moze jeszcze nic straconego;-)

kurka, jestem ciezko przestraszona...bo plamie troche i tak mnie tylek boli jakby mialo wszystko wypasc...:confused2:

Kaja o okres czasem nie ma teraz terminu? Jakie długie miałaś cykle?
Leż i odpoczywaj. Kiedy do gina idziesz?

reklama
witajcie ja was dzisiaj całyd zień podczytuję ale jakoś wkleić z postem się nie mogłam...:sorry:

Kaja trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok....i plamienie szybko skończyło się
domek super....

i nie wiem co jeszcze miałam napisać:eek:

Do góry