reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jak długo czekałaś na wyniki ?
Następnego dnia miałam.

Hej

Zapominajko rozpycham się łokciami:-D i zgłaszam dwie synowe:-D a tak serio to super ze wiercioszek rosnie zdrowo, powiedziałas juz rodzicom?

Kaja fajny przepis, zrobie mojemu jak wróci,bo uwielbia takie jabłka z piekarnika:tak:.

A moje dzieci są przeszczęsliwe jak dostaną lizaki. Nic im więcej nie trzeba.Moze dlatego, ze mama nie kupuje i dostają je tylko u dziadków. Ja niestety dziękuje za poklejone kanapy,meble dywany, zasłonki itd:dry:
Synowe biorę!!!
A rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Przez telefon głupio im mówić. No ale pewnie przyjdzie czas i będzie trzeba ich powiadomić. Jakoś mi nie spieszno :-D

Madzienko ja też nie mam wskazań do tego, ale lekarz mnie namawia. W sumie dużo to nie kosztuje bo 200 zł i chyba się skuszę.
Oczywiście jakaś jazda mi się w głowie urodziła, że podał mi parametry w normie, ale namawia a badania, więc może coś zataił?
Tak wiem powinnam się leczyć :zawstydzona/y:

reklama
Zapominajko te twoje "urojenia" i ciągle myślenie że coś jednak nie tak to chyba normalne w ciąży ...chyba każda tak ma:tak:
Madziu wiem widziałam kiedyś tego tirka w biedronce ale to było dawno temu, ale by sie chłopak ucieszył :-D

Ostatnia edycja:
Wiecie co, my powiedzielismy najblizszym przyjaciolom tu w SE, i ja mojej bratowej. A cala rodzina jest w Pl teraz. Bo moj brat z bratowa i dziewczynami zbudowal dom i sie wyprowadzili. Moj ojciec kupil dom i go remontuje.. Wczoraj dzwonilam do babci, i mi babcia opowiada: ze siedzieli wszyscy u niej, przy jakies tam kawie.. No i moj tata pyta mojego brata: a Kaska kiedy to kolano bedzie miala operowane.. Na co moj brat, no jak, w ciazy:-o? ... I tym sposobem, dzieki mojej bratowej wlasciwie, bo tylko jej powiedzialam z rodziny, wiedza juz wszyscy... Nawet mnie to troche zdenerwowalo wczoraj. .:confused:

No wiesz... Wszyscy zwariowali z radosci.. Bo przeciez ja dzieci to juz mialam nie miec. W ostatniej chwili zdecydowali nie wycinac calej macicy, tak byly zle wyniki...
Ach, jak niefajnie pozbawili mnie satysfakcji ogladania ich min:p

Zapominajka pytałam kiedyś ją o te badania ale nie znalazła wskazań, więc odpuściłam....
moja kolezanka zrobiła i wyszło jej ponad normę, później kolejne badania, amniopunkcja i całą ciążę miała stresa......a maluch urodził się zdrowy...dlatego najbardziej obawiałam się tego stresu, oby niepotrzebnego....

i broń boże nie chciałam Ciebie jakoś zestresować dodatkowo

Kajka uuuuuuuuuuuu ale sie wygadali....ale pewnie nie wiedzieli że reszta nic nie wie....:sorry2:

Tygrysku jak zobaczę tirki to dam znać:tak:

ja ogarnęłam co nieco chałupkę i powoli szykuję się na wizytę...trzymajcie kciuki

Ale najlepsza moja babcia... Dzis rano odpalila swojego fiata punto i pojechala....do Lichenia:D...
W berecie napewno, ahahaha:-D..
Pewnie plyty przywiezie dvd nowe...

Teraz jak bylismy w lipcu, przyniosla z kosciola plyte dvd.. " Bo ksiadz Franciszek sprzedawal, z wizyty papieza w Gorzowie...." itd... A babcia musze wam powiedziec ma wszystkie nowoczesniejsze sprzety , typu dvd, kino dom, laptaka, smartphona.. cd w aucie.. Tylko nie umie ich uzywac. I slysze jak mowi o tym filmie dvd do Sebastiana: ale jak to, przeciez ksiadz Franciszek / guru/ mowil ze film trwa 120 minut, a to dopiero 60 i koniec? Na co Seba jej mowi: no tak, na to wyglada.. A nagle babcia, cala rozpromieniona wykrzykuje: ty gapo, przeciez na druga strone nie przelozyles:D;)....."
Myslalam, ze sie girami nakryje:-D...

Ostatnia edycja:
Madzienko powodzenia !!!
Kaja moja babcia pewnie zrobiłaby tak samo haha, kochane babcie.
Ale produkujecie.
Przypomniałam sobie że w niedziele dzień nauczyciela, więc dzisiaj trzeba kupic jakieś upominki dla Pań z przedszkola tymbardziej, że jestem z nich bardzo zadowolona.

reklama
Do góry