reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ach, wiem, wiem, juz to gdzies ,kiedys przerabialam, w sensie dyskusje na szeroka skale o postach:-D..i naprawde staram sie pilnowac:-)...
Moje dziecko wczoraj stwierdzilo ze od Mikolaja chce paczke chrupek i kinderka:-D...
I jakos ciezko mi isc na to, bo to jest czlowiek ktory ma tak ogromna ilosc zabawek, rowerkow, wozkow, lalek , konikow, kucykow, barbie itd...i wciaz nowe potrzeby, ze zastanawiam sie czy jakas dzuma jej nie bierze;-)..

Ostatnia edycja:
Kaja mój też ma czasem jakieś wkrętki, że na urodziny to chce np. czekoladę :-D
Ale jak przychodzi co do czego, to potem nie nadążam zapisywać:tak:

Pyciolku jeśli pójdziesz na wizytę na NFZ to powinnaś dostać skierowanie. Ja chodzę do gina prywatnie i nie mam takiej możliwości. A szkoda, bo kupa kasy na to idzie.

Madzienko robiłaś testy PPAP?

Kaja mój też ma czasem jakieś wkrętki, że na urodziny to chce np. czekoladę :-D
Ale jak przychodzi co do czego, to potem nie nadążam zapisywać:tak:

Pyciolku jeśli pójdziesz na wizytę na NFZ to powinnaś dostać skierowanie. Ja chodzę do gina prywatnie i nie mam takiej możliwości. A szkoda, bo kupa kasy na to idzie.

jak długo czekałaś na wyniki ?

Witajcie deszczowo. Na szczęście dziadek napalił w centralnym więc mamy ciepełko w domu:-) Kurcze jakiś zwariowany dziś dzień od rana wszystkie trzy nas bolą głowy. Natka została w domu bo coś ma nos przytkany a na jutro musi się wykurować ale Martynka się uparła że idzie do szkoły bo dziś angielski i ona musi być, kujonica:-D
Do tego jeszcze mój samochodzik odmówił posłuszeństwa:-( na szczęście po M dziś przyjechali więc miałam drugi i dziecko do szkoły odstawione o czasie:-)

widząc po pomyśle cór, stwierdzam,że chyba dogadują się świetnie ;-)

Madziu ani mi nic nie mów o tych nockach powtórnie ....:szok::-D

Pyciolku bardzo się dogadują i kochają i strasznie się cieszę że mi się to udało bo bałam się że będą się nienawidzić jak ja ze swoją siostrą:zawstydzona/y:

to jest jakas masakra, PYCIOLKU, chyba mnie nie przescigniesz...

wylaczylam tv, przenioslam sie z kanapy do lozka , ze soba wzielam komputer i wlaczylam tv w sypialni

uzaleznienie od mediow, leczyc sie trzeba zaczac:szok::-)

fajny ten program, wiem co jem na tvn style, lubie

Też lubię ten program :-) a wczoraj oglądałam jeszcze miasto kobiet, bardzo ciekawe było, zwłaszcza pierwsza część:tak:

ŁO matko jaki tu ruch??? pogieło Was laski na dobre???:-D:-D:-D nie nadążam z czytaniem, non stop nowe posty:no::-) fajnie,że forum ożyło;-)
Kokuś dodawaj fotki kozaczków:-p:-p na koturnie? jaka szpila?:-p gdzie znalazłaś takiego mężola,bo ja szukam:-D

Zapominajko super,że wszystko ok na usg;-)

kurcze jutro mam dać wypowiedzenie i od godziny non stop siedzę na klozetce:zawstydzona/y:ale mam stresa, boję się ,żeby w nowej pracy nie bylo gorzej:-(
spokojnej nocki kobitki

Kankiya nie uwierzysz ale w autobusie go znalazłam i to dosłownie:-D:-D:-D
Ja też trzymam kciukasy za pracę

Kijek napewno nie będzie tak źle....trzymam kciukasy :-)

a mój mąż zamiast po pracy wrócić do swojej cudownej, kochanej małżonki to jara fajeczkę z kolegą na dole...drań :-D

No jak on tak może no ;-):-D

Matuchno kobiety jaka produkcja tutaj leci...niestety mnie nie ma wieczorami bo ten rosół wstawiam a wiecie ze rosół to dłuuuugoooooo trzeba gotować:-p:zawstydzona/y:

Madziu My juz zwarci i gotowi do zimy:) czekamy na snieg i mrozy:sorry2:
Kokusia pokazuj kozaki.
Zapominajko nawet nie wiesz jak się cieszę że u Was wszystko w najlepszym porządku. Teraz możesz już odetchnąć.
Kaja jak by tutaj Ci powiedzieć z tymi spodniami...hmmm ....będzie gorzej:sorry2:
Agaciu wpadnij do mnie posprzątać.

No już już:-)

witajcie...

możliwe możliwe...ja już kiedyś wklejałam zdjęcia porównujące mnie w 14 tygodniu teraz a w 24 z Julą
https://www.babyboom.pl/forum/grudn...-buzki-albumik-16821/index60.html#post8880498

My czekamy na śsnieg...bo snieg to Mikołaj a Mikołaj to świecaca Barbi tak mi wczoraj Jula wytłumaczyła dlaczego chce śnieg...

u mnie sprawdzone...

i ja tez zaczynałąm od wyzszej liczby na wadze...aczkolwiek waga zbyt nie urosła...na razie mam 2,5 kg na plusie

Zapominajka czekałam kiedy zrobisz porzadek moderatorki z postami:-D:-D

Tygrys podziel się rosołkiem....

Agacia masz ochote i u mnie posprzatać??

Kaja czekam na fotorelację tej szarlotki

Hahahaha fajne rozumowanie Julci, no jak świecąca Barbie to ja się nie dziwię że czeka na śnieg;-):-D:-D

Ach, wiem, wiem, juz to gdzies ,kiedys przerabialam, w sensie dyskusje na szeroka skale o postach:-D..i naprawde staram sie pilnowac:-)...
Moje dziecko wczoraj stwierdzilo ze od Mikolaja chce paczke chrupek i kinderka:-D...
I jakos ciezko mi isc na to, bo to jest czlowiek ktory ma tak ogromna ilosc zabawek, rowerkow, wozkow, lalek , konikow, kucykow, barbie itd...i wciaz nowe potrzeby, ze zastanawiam sie czy jakas dzuma jej nie bierze;-)..

A widzisz a może dziecko Ci dorośleje :-D:-D

Załączniki

• SDC14901.jpg
    SDC14901.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 20
  • SDC14900.jpg
    SDC14900.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 18
Hej

Zapominajko rozpycham się łokciami:-D i zgłaszam dwie synowe:-D a tak serio to super ze wiercioszek rosnie zdrowo, powiedziałas juz rodzicom?

Kaja fajny przepis, zrobie mojemu jak wróci,bo uwielbia takie jabłka z piekarnika:tak:.

A moje dzieci są przeszczęsliwe jak dostaną lizaki. Nic im więcej nie trzeba.Moze dlatego, ze mama nie kupuje i dostają je tylko u dziadków. Ja niestety dziękuje za poklejone kanapy,meble dywany, zasłonki itd:dry:

Madziu oczywiscie zapraszam na rosołek:)
I nie martw się ale Fifi tak samo nie może doczekać się śniegu bo wtedy będzie mikołaj. A na pytanie co by chciał od niego dostać to co dzień zmienia zeznania dziś np tirka takiego co podjeżdża pod Biedronkę z jabłuszkami....hmmm

reklama

nie u mnie nie było wskazań a Ty będziesz robiła....???
bo na lutówkach to chyba wszystkie robiły....:sorry2:

Madziu oczywiscie zapraszam na rosołek:)
I nie martw się ale Fifi tak samo nie może doczekać się śniegu bo wtedy będzie mikołaj. A na pytanie co by chciał od niego dostać to co dzień zmienia zeznania dziś np tirka takiego co podjeżdża pod Biedronkę z jabłuszkami....hmmm

oj zjadłabym rosołku....ale Jula u babci w weekend zażyczyła sobie botwinkę:-p
to w Biedronce są czasami miniaturki ich tirow:-D:-D:-D
my żeby prezenty nie ulegały zmianom mamy już listę zamówien Julci na grudzien, ale jak na razie ejst na niej tylko ta Barbie...

U nas to w ogole, dzien za dniem prezenty, przeciez Marian z 23:-D..

chyba każde z naszych maluchów kocha grudzien...u nas 6 Mikołaj, 10-urodziny, 24-gwiazdka więc żyć nieumierac....
ale ja miałam tak samo:-D:-D:-Dbo ja 3 mam urodziny:-)

Do góry