reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana ja poprostu ciąży bez Was sobie nie wyobrażam...w ogóle jakaś taka naładowana jestem...a czasami mogła bym spać na stojąco....kobiety:dry:

Zapominajko dziękuję....:-D
Wy jecie mniej ? :-D

reklama
Słuchajcie to ....
Zgrywam zdjęcia z aparatu i patrze a tam 20 z 30 zdjęć to mojego syna zwierzatka. Mały łobuz dorwał aparat i porobił sobie zdjęcia swoich klocków lego i farmy, normalnie zdjęcia koników, piesków itd, i nawet ładnie mu te zdjęcia powychodziły.

A ja się dziwiłam co tak długo się zgrywa :szok:

Słuchajcie to ....
Zgrywam zdjęcia z aparatu i patrze a tam 20 z 30 zdjęć to mojego syna zwierzatka. Mały łobuz dorwał aparat i porobił sobie zdjęcia swoich klocków lego i farmy, normalnie zdjęcia koników, piesków itd, i nawet ładnie mu te zdjęcia powychodziły.

A ja się dziwiłam co tak długo się zgrywa :szok:

Ty robisz zdjęcia Mateuszka by mieć pamiątkę....a Mateuszek robi zdjęcia swoich zabawek by mieć pamiątkę.:tak:

Pyciolku korzystaj.....:) Teraz takie rzeczy Ci wolno....kanapki normalnie niezjadalne:p spanie na stojaco....itp:p hahahaha

Agacia Ty nie hahaha tylko sie szczerze i otwarcie przyznawaj do winy:p i grzeszkow:p hahahaha

ufff przebrnęłam...ale produkcja...

Pyciołku zapomniałam Ci napisać o tym darmowym leczeniu w ciąży...

ja to chyba zawsze zapamiętam Kanę jak pisała o lateksach:tak: a pamiętacie ile nas wtedy było....

reklama
Do góry