reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry:)

Ladnie produkujecie;) Pyciolku widze ,ze nadrabiasz czas swojej nieobecnosci tutaj....bardzo mnie to cieszy:*:*

u nas dzisiaj sloneczko pieknie swieci od samego rana, ale jeszcze nie wystawialam sie na balkon, w celu sprawdzenia temperaturki, ale wyglada na zimno......;/

Mis w pracy, jeszcze mi zaqwinal telefon...i ani sie z nim skontaktowac....ani nic....

u nas 11 ja ciagle w pizamie....jakos nie mam weny na zmiane ubrania:p hahaha

Kajaczku nie stresuj sie kochana....ja pamietam ,ze tez tak bardzo chcialam od razu serduszka sluchac ,a to tak nie dalo....

Pyciolu
piszaj jeszcze jak tam po dentyscie.....ohhhh masakra....niecierpie dentystow.....

dobra czas ogarnac mieszkanko....:sorry2: jak mi sie chce....:rofl2:

hehehhe

ja po dentyscie ok, bo nic mi nie robiła...:) udrożniła tylko kanały i zamknęła,żeby jedzionko mi nie wchodziło. A dlatego,że jak się pytałam o znieczulenie dla ciężarnej to Pani zaskoczyła,że skoro w ciąży jestem to kanałówkę mam za darmo...hahah:rofl2: dlatego najpierw mam iść do ginka i wziąć zaświadczenie a dopiero potem do niej by nie bulić nadarmo:-D to jedyne co mnie dobrego spotkało od strony naszego Państwa :-D

reklama
aaa i zapomniałam się pochwalić,że tydzień temu zapisałam Alexa na tańce.:-)
w zeszłym tygodnie tylko w sumie ćwiczyli i dostosowywali się do grupy i Pani....a dzisiaj już uczyli się układu, wszystko w formie zabawy...zbyt wiele nie widzałam bo rodzice nie mogą przebywać na sali...tydzień temu byłam z koleżanką i pani prosiła by już nie przychodzić bo dzieci są rozkojarzone i skupiają się na tym by rodzic patrzył się właśnie na nie :-) ale fajnie...szczególnie n adługie jesienne wieczory...we wtorki od 16.30 do 18....zawsze to jakaś rozrywka popołudniowa...

zaraz dziecię kładzie się spać, ja muszę sobie zrobić jakiąś kolacyjkę....wstyd się przyznać ale dzisiaj jadłam tylko śniadanie i potem w locie nektarynke bo na nic czasu dzisiaj nie miałam...:zawstydzona/y:

PYCIOL, do korytka ale juz:-D

ja wlasnie zaleglam na kanapie, ugotowalam rosol, bo tak mi ZAPOMINAJKA ochoty narobila razem z AGACIA i TYGRYSEM na pomidorowa...tylko ze na koniec okazalo sie ze nie mam ani odrobiny pomidorow i musialam sie zadowolic rosolem do jutra:-D

Pyciol co ty gadasz. Kanałowe za darmo w czasie ciąży :szok: Normalnie cud:-D

Kaja za to masz obiad na dwa dni :tak:
No i i tak lepiej niż tygrysowy mąż. Bo on ma zupę zamiast :-p

Pyciolku widzisz. a jednak czasem PANSTWO Potrafi zaskoczyc:p hahaha

Zapominajko o tym samym pomyslalam, ale ugryzlam sie w jezyk:p hahahha Tygryka nie ma to moze wlasnie rekompensuje mezowemu te zupy:p hahaha

Pyciol co ty gadasz. Kanałowe za darmo w czasie ciąży :szok: Normalnie cud:-D

Kaja za to masz obiad na dwa dni :tak:
No i i tak lepiej niż tygrysowy mąż. Bo on ma zupę zamiast :-p

też miałam takie gały Zapominajko jak mi powiedziała...babeczki w ciąży, w połogu i dzieci do 18-stego r.ż.

nooooo mąż Tygrysa to w ogóle ma przekichane :szok: dziwić się,że Fifi jest póki co jedynakiem :-D

A swoja droga pomyslalam sobie o Kankiya....ona zawsze nas rozkrecala historyjkami hmmm....seksualnymi :p hahaha pamietacie bicze i te sprawy:p :-D:-p??? Czasem z Agacia i Kankiya do nocy siedzialysmy zaciazone i szalenstwa wypisywalysmy:p hahahaha

reklama
Do góry