reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
a co Wy już śpicie?????????????????????
ja bym coś jeszcze zjadła....
dlatego pora zmyć się do wyrka chyba
renia200
mama Victorki :)
Witan mamuski
Kurcze Kana ta zimnica do nas dotarła , dzisiaj 13 stopni tylko, ogrzewanie trzebabylo włączyć
Kurcze Kana ta zimnica do nas dotarła , dzisiaj 13 stopni tylko, ogrzewanie trzebabylo włączyć
kana161
Mama "terrorystek" :P
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest
My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/
A teraz mala szaleje z tata,a ja chwilka only for me hahaha
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek
słodkich nocek mamuski:-)
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest
My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek
tygrysek82
Fanka BB :)
Lenka przepiękne imię Bardzo mi się podoba i gdybym miała teraz wybierać to Lenka chyba by zwyciężyła
A wiecie że tak wczoraj wieczorem weszłam na nasz wątek porodowy i sama się śmiałam do siebie...czas leci ...
Agaciu i wiesz co tam zobaczyłam!! Twój wpis niecały miesiąc po porodzie że Twój małżonek za dwa lata planuje kolejnego bobasa Więc niech się teraz nie wykręca wszystko jest zapisane i nie ma wyjścia pokaż mu pokaż mu
U nas az 3 stopnie przed godziną 7 były, normalnie upał.
A wiecie że tak wczoraj wieczorem weszłam na nasz wątek porodowy i sama się śmiałam do siebie...czas leci ...
Agaciu i wiesz co tam zobaczyłam!! Twój wpis niecały miesiąc po porodzie że Twój małżonek za dwa lata planuje kolejnego bobasa Więc niech się teraz nie wykręca wszystko jest zapisane i nie ma wyjścia pokaż mu pokaż mu
U nas az 3 stopnie przed godziną 7 były, normalnie upał.
a co Wy już śpicie?????????????????????
ahahahhahaha..
ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie"
w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek
na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)
apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka
u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)
ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!
Ostatnia edycja:
pyciolek87
dawaj Kaja znać po wizycie...ahahahhahaha..
ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie"
w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek
na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)
apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka
u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)
ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!
ale tak serio to dla chłopaka nie mam pomysłu...
dobra dobra Tygrys....tak teraz siadłas na Agacie....to teraz sama się przyznawaj kiedy kolej na Ciebie zadymiaro
tygrysek82
Fanka BB :)
dobra dobra Tygrys....tak teraz siadłas na Agacie....to teraz sama się przyznawaj kiedy kolej na Ciebie zadymiaro
zaraz tam siadłam, po prostu staram się jej pomoc , przecież napisała że już by chciała
pyciolek87
i znowu uciekasz od pytania...nie broń się tylko odpowiadaj na pytanko moja droga....
reklama
pyciolek87
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....
Mila też ładnie