reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....:(
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest:)

My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/

A teraz mala szaleje z tata,a ja chwilka only for me:) hahaha
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek :)

słodkich nocek mamuski:):tak::-)

Lenka przepiękne imię:tak: Bardzo mi się podoba i gdybym miała teraz wybierać to Lenka chyba by zwyciężyła :tak:
A wiecie że tak wczoraj wieczorem weszłam na nasz wątek porodowy i sama się śmiałam do siebie...czas leci ...
Agaciu i wiesz co tam zobaczyłam!! Twój wpis niecały miesiąc po porodzie że Twój małżonek za dwa lata planuje kolejnego bobasa:sorry2: Więc niech się teraz nie wykręca wszystko jest zapisane i nie ma wyjścia :laugh2: pokaż mu pokaż mu :-p
U nas az 3 stopnie przed godziną 7 były, normalnie upał.

a co Wy już śpicie????????????????????? :eek:
ja bym coś jeszcze zjadła....:oo2::-D
dlatego pora zmyć się do wyrka chyba :eek:

ahahahhahaha:-D..

ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie":dry:

w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek:szok:

na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)

apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka:sorry2:

u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)

ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!

Ostatnia edycja:
ahahahhahaha:-D..

ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie":dry:

w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek:szok:

na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)

apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka:sorry2:

u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)

ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!
dawaj Kaja znać po wizycie...
ale tak serio to dla chłopaka nie mam pomysłu...:unsure:

dobra dobra Tygrys....tak teraz siadłas na Agacie....to teraz sama się przyznawaj kiedy kolej na Ciebie zadymiaro :-D:-D

reklama
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....:(
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest:)

My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/

A teraz mala szaleje z tata,a ja chwilka only for me:) hahaha
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek :)

słodkich nocek mamuski:):tak::-)

Mila też ładnie ;)

Do góry