reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczynki

U nas słonecznie ale zimno strasznie:dry:.

Nie bedzie nas znowu, jedziemy do moich rodziców, bo nastepne 3 weekendy mam zjazdy wiec spedzimy je u tesciów:dry:.
Hania ma 19-go pasowanie na przedszkolaka i nawet pani ja wybrala do wierszyka, ktory oczywiscie opanowała juz nastepnego dnia:-D, a w pn jakis teatrzyk mają. Wogóle kobitka stara sie ciagle jakies atrakcje przygotowywac dla maluchów.:tak:.

Pospałabym jeszcze:-p.

Kana usciskaj tego swojego m. On juz tyle razy tą prace zmienia, niech mu się powiedzie tym razem:tak:mam nadzieje ze go wspierasz kochana:tak:

reklama
i ty tez w takim razie anoli :)

asiulka miala chlopaka i ma teraz corke...Ania miała chłopaka i ma córę...tylko Viwe się wyłamała i ma dwóch chłpopców...
Viwe skrzywiłaś teraz moje obliczenia kochana hahhaha :-D

Pyciolek a ty się na dziewuszkę nakręcasz?
Może się sprawdzi.

Ja co do tego kalendarza płci mam mieszane uczucia. W sumie co ma być to będzie i tak będę kochała jak swoje ;-)

Madziu a teraz co Ci pokazuje ?

mi pokazuje dziewuchę....

Ja co do tego kalendarza płci mam mieszane uczucia. W sumie co ma być to będzie i tak będę kochała jak swoje ;-)

mam takie samo nastawienie.....

co do kalendarza płci to ruletka...bo tak naprawdę decydują za to chromosomy..."Komórki jajowe mają zawsze chromosom X, plemniki zaś X lub Y (pół na pół). Jeśli dojdzie do zapłodnienia plemnikiem z chromosomem X, urodzi się dziewczynka, jeśli do komórki jajowej wniknie plemnik z chromosomem Y, na świat przyjdzie chłopiec."

pyciołku to jak trzymamy kciuki za silniejsze X;-)

dzien dobry z kawą:)
ale dzis zimno brrrrrrrrrrrrr a wczoraj wieczorem byla taka wichura ze hohooh
ostatnie pranie załadowane do pralki krótki odpoczynek i do garów ...
przyznam sie Wam ze nie mam pojecia co bym chciala miec jesli bym byla w ciazy czy dziewczynke czy chlopaka:baffled: chyba pol na pol i chlopak by sie przydal bo to towarzystwo z ktorego moj obecny syn byłby zadowolony ale dziewczynka tez fajnie:sorry2: ale jesli ktos powie ze mam sobie zrobic i dziewczynke i chlopaka to pogryzę:-D

Madzienka dzięki, szkoda, że znaczka Lubię to z fb nie ma.
Ale nawet to spowodowało mokre oczy u mnie. Ale huśtawka, jak na jakiejś ekstremalnie wysokiej karuzeli.

Zmykam po młodego do przedszkola i na kulki z nim, bo ma obiecane :tak:

reklama
Do góry