reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak miło wracać na bb wiedząc ,że ktoś na mnie czeka :-D

byłam na chwilkę w pracy, teraz pracuje w domku a potem może znowu gdzieś wyskoczę....

albo mam przeciąg w domu albo tak tam wieje:szok:
Kajka Marianek jest boski:-D
Agacia, Anoli, Asiulkaa dziekuje za gratulacjonki :)

Ciekawe która zaś teraz bedzie nastepna....

ja obstawiam......TYGRYSKA albo KANE ....:):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Kaja no to brat odważny, a z tymi oszczednosciami to go rozumiem jak nikt:-D A ja poprostu z musu bo nie z zamiłowania do nauki:-D jestem studentką administracji na PWSZ w GW:tak: Cos trzeba robić, zeby nie zdziczeć w domu:-D.

A tak całkiem serio to uwsteczniłam sie ogromnie w tej anglii:tak:Wiecie, ze z ortografią mam na bakier. Kiedys to było nie do pomyslenia a teraz zastanawiam sie nad takimi prostymi słowami. Dziwne to:eek:

Madzienko wizytę mam dopiero 10 października.

Kaja ty to pół świata zjeździsz :-D

Anoli super, że słuchanie o finansach sprawia ci frajdę:tak:
Zazdroszczę, bo mnie się nie chce już jeździć, straciłam jakoś zapał.

ratunku....co napisze multiposta to jakis tunel i mi sie net resetuje, albo w ogole znika:crazy:

Pyciolku, mowi i po polsku i po szwedzku, zaczela sie uczyc angielskiego:szok::szok::-D:-D

Siemako:)

U nas slonecznie ,ale wszystko poki co jeszcze mokre na dworku....bo wczoraj mielismy od poludnia mgle jak w jakims dreszczowcu...az do dzisiaj rana....:sorry:ale za to bylo ciepelko,bo wieczorkiem okolo 18 stopni:)
Mis jutro juz do newej pracki uderza...mam nadzieje,ze bedzie jakos dobrze;)

Pyciolku dziekuje Ci, ze tak wierzysz we mnie:p hahhaha zobaczymy co z tego wyjdzie;P hahahah

Asiulkaaa zdrowka kochana:*:*

Agacia wiesz kobiety maja swoje "sposoby" na przekonanie mezowego do swojej decyzji:p wiem cosik o tym:p hahaha

Kajaczku ,ale Wam tam dobrze w tym pociagu:) no widzisz jaka masz mala madrale:) super;)

sprzatnelam juz cale mieszkanko...odkurzanie, kurze, podlogi, lazienka, kuchnia, zmywanie.....:rofl2: czas na prysznic:p hahah bo zarastam:/

reklama
Do góry