reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj zebys wiedziala ze katorga dzis weekend wiec odpuszczam troche dietkowanie:) mam plan w tygodniu trzymam sie regul a w weeken moge troche poszalec byle nie za duzo:)

milej soboty:) u nas upalnie:)

reklama
Jejku dziewczyny to ja Wam nie pokarzę moich zdjęć z wakacji,bo chyba sie pod ziemię zapadnę:zawstydzona/y:
A jeszcze wakacje,to sobie tak pozwalaliśmy,że szok.Jedliśmy takie pyszności...Mmmm,ale jak tu sobie odmówić:-p
Tak mi szkoda,że już jutro koniec...Ech,tak tu fajnie...Ale już za rok znów wakacje:-):-):-)

Cześć kochane :-)

Bardzo przepraszam za moja nieobecność, ale czasu starcza mi tylko na czytanie i to też nie zawsze :zawstydzona/y:
Ostatnio dużo się u mnie dzieje: skończyłam studia podyplomowe, mąż w końcu obronił pracę magisterską po 14 latach studiów :szok: No i najważniejsze-przeprowadzka. Planujemy przeprowadzić się w połowie lipca, a potem od razu jedziemy do moich rodziców,a tam jest internet mobilny, który tak muli, że szkoda nawet pisać.. Więc pewnie odezwę się dopiero pod koniec sierpnia po powrocie z dłuuuuuugich wakacji :-D

Moi chłopcy rosną jak na drożdżach. Olek na szczęście zaczyna coraz więcej mówić, za to Maks powtarza już w zasadzie wszystko i mogę się z nim porozumieć tak samo jak z Olkiem :-)

Ponawiam swoją prośbę o jakieś audiobooki-jakbyście miały to ja baaaaaardzo poproszę :-)

Witam wszystkie mamuski

U nas upaaałłłyyy, niema czym oddychać, wczoraj byliśmy nad oceanem i było cudownie, jak będzie pogoda to w środe też pojedziemy, Victoria nie wychodziła z wody, bawiła się na zmiane to w wodzie to piaskiem:-D:-D, na konec zaliczyła karuzelę, była tak zmęczona że zasneła w samochodzie jak wracaliśmy:-D:-D

Witam w urlopowym klimacie.....
u nas nadal upalnie...wczoraj troszkę burza postraszyła i poszła sobie...

a co u Was??dlaczego znowu taka cisza??

reklama
Do góry