reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie w końcu o jakiejś normalnej porze...
My wczoraj zaliczyłyśmy pediatrę bo Juli coś woda z noska leciała a że ona nie choruje tfu tfu póki co to ja nawet z katarem do lekarza chodzę:-D:-D:-D-tak mówi moja mama, ale osuchowo czysto, gardło też więc to chyna efekt uboczny szczepienia, więc wziełąm sobie wolne i dzisiaj jesteśmy w domku...
Na szczęscie Jula pospała do 8 ale ja już o 7 byłam wyspana
laugh.gif
laugh.gif

Po Julci kataru nie widać więc chyba to jednak było poszczepienne....dzisiaj posiedzimy razem w domu, zaraz na jakieś zakupy pojedziemy, a jutro zobaczymy czy będzie mi się chciało wstawać
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
oj brakuje mi tego lenistwa, wszystko bez pośpiechu...

Kankiya trzymam kciuki że Bianka przekonałą sie do rannego wstawania i przedszkola...

Zapominajka dawaj fotke!!!

Jestem.
Madzienko zdrówka dla Julki. Pewnie masz rację i katar po szczepieniu.
Iggy też mi się zaczął smarkać po 2 dniach w przedszkolu. Ale twardo go wysłałam. Zobaczymy.

Kankiya jak w nowej pracy?

Brzuch to mogę pstryknąc jak w domu będę, gdyż w pracy nie posiadam odpowiedniego lustra...

Cześć kochane:-)

Ja ostatnio miałam trochę latania,myślalam,ze wyjdzie tak,że nie weźmiemy ślubu.
Na szczęście wszystko załatwiłam.Prawie.
Ale ślub będzie:-)

Do tego nie miałam internetu:wściekła/y:

Zapominajko więc ja też czekam na fotkę brzusia:tak: Ach na pewno pięknie Ci z brzuszkiem:-) Jak ja kocham babeczki z brzuszkami ciążowymi:-D Piękne:tak:

Dzien dobry....

Niech juz jest niedziela I zmiana czasu u nas,bo moje dziecie budzi sie o 6:30 maksymalnie 15 minut pózniej i koniec...:/

I koniecznie trzeba jej rolete w końcu zamontować, bo oszaleje...

A tak poza tym, to dzisiaj ma być u nas 13 stopni i slOneczko, wiec około 11 uciekamy na dworek do odwołania:)
A teraz chyba czAs podnieść sie z wyrka...

Aniu super ze wszystko po Twojej mysli sie uklada:)
Zapominajko kochana false czekamy:*
Madziu szalona mamusko... Milego dzionka:-*

Do pozniej kochane:)

Witajcie,
Zapominajko dzięki -jak na razie super,zobaczymy jak będzie dalej;-), wytrwale czekam na fotkę:tak:
Aniu gratulki , macie już termin? no i jakie pomysły na suknie:-)?
Madziu super,że katarek tylko poszczepienny , zdrówka w razie w;-)
Kanuś super,że do was tez sloneczko dotarło no i 13 stopni-bajka, u nas znowu ochłodzenie,ale ważne ,że sloneczko nie ucieklo;-)

Bianka coś zaczeła mi się smarkać od 2 godzin:zawstydzona/y: zaczeły się wyjscia na plac zabaw kolo przedszkola a Bianka biega jak szalona i potem cala zgrzana wraca do sali:zawstydzona/y:

reklama
witajcie...świętujecie dzisiaj??

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!