reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Weekendy za szybko mijają. U nas już zapisy na kolejny rok do przedszkola, aż się zdziwiłam że to już czas. Przez to słońe zaczęłam sprzatać w ogrodzie, jak będzie cieplej to trzeba zacząć generalne porządki, a jeszcze dodatkowo zrobić coś na działce (czeka nas mostek i drewniany kibelek- pierwsze budowle :-D) więc na pewno nie będziemy się nudzić.

reklama
Dzień dobry mamuski:)

U nas tez przepiękne sloneczko zagląda w okienka od samego rana, ale na dworku temperatura -4 stopnie....

A ja sie zaraz bede szykowala, bo muszę jechać Cosik załatwić do Toronto... Pól godzi w busie zwariuje tam....

Zanpolo no nie ma zmiluj- kibelek to bardzo wazna "strefa" :)
Zapominajko na bank bedZie dobrze:)

Kochane zyczymy Wam milego dzionka:) sciskamy....

Hej Zapominajka ja dołączę się z malinową...
jak sie czujesz, nadl mdli....??
mało przyjemne te mdłości ale to dobra oznaka...że fasolka rosnie....

Kanus załatwiłaś wszystko?jak minela podróż w busie??

milego dzionka

Witam mamunie:)

Ja dołączam sie rownież z zielona herbatka :)

Madziu dziekuje ze pytasz:* tak wszystko poszło ok, zatwione, wszystko w miare szybko poszło, tylko musiałam czekac na drugi bus bo uciekł mi sprzed nosa...
No i na szczęście nie było juz tak dużo ludzi:)

Zapominajko to jak bedzie z tym brzuszkiem? A dokładnie ze zdjatkiem:*

kana ja naprawdę nie jestem zbyt urodziwa, a brzuch mam wielki z zasady:confused2:

g040.gifpokaż brzuch, pokaż brzuch!!!!!g040.gif

reklama
Witam i ja z pilsnerem na odstresowanie;-) U nas ok tylko Bianka od dwóch dni coś nie chce chodzić do przedszkola:zawstydzona/y: myślę,że to przez poranne wstawanie,bo póżno chodzi spać (wczesniej nie chce) a rano ciężko wstać, chociaż od kilku dni narzeka ,że ktoś ją ciągle w przedszkolu popycha, albo ciagnie za włosy itp:-( bidula jest najmłodsza i najmniejsza w grupie łączonej z czterolatkami i chyba sobie nie radzi:zawstydzona/y:
Zapominajko pokaż swój brzucholek- w ciąży każdy jest cudowny a im większy tym lepszy;-)

Do góry