reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana mam nudności, choć nie codziennie. Dziś jest masakra, a wczoraj było super.

Myszqp próbowałam i niestety bez efektu:-(

Kankiya ja jestem w ogóle okropnie gruba, więc nie ma czego oglądać. Wierz mi.

Kana mam nudności, choć nie codziennie. Dziś jest masakra, a wczoraj było super.

Myszqp próbowałam i niestety bez efektu:-(

Kankiya ja jestem w ogóle okropnie gruba, więc nie ma czego oglądać. Wierz mi.

Ja tez chce zobaczyć brzuszek :tak:

Mój Mati na pytanie czy chce siostrę czy braciszka odpowiada: Ja chce pieska ! :szok:

Kategorycznie nie chce rodzeństwa :no: masakra.

U nas pogoda do d ... pada i pada. Ale dzisiaj było w miarę ciepło.

Zanplo super, że wyniki Mai są dobre.

Vive nie przejmuj sie remontem, w trakcie będziesz miała tyle pomysłów ze nie nadążysz.
Ja tez planuje remont, i mam za duzo pomysłów. Zabraknie mi pomieszczeń na ich realizacje :szok:

Pyciolku jak mały przechodzi ospe?

Tygrysku a u Was tyle sniegu ??

Kanus dobrze, że już Maryczce się goi ranka :tak:

halo jest tutaj ktoś czy wszystkie towarzyszą fanom piłki nożnej i oglądają boskiego
wink2.gif
Ronaldo i spółkę
wink2.gif

my dzisiaj całe popołudnie w biegu, po przedszkolu kawka i lody z przedszkolakami a później biegiem na basenik...wymoczeni, wypluskani i zrelaksowani...

Zapominajka
a migdały podobno też pomagają...ja tez chce zobaczyć brzuszek...

Kanus
tulaski....ale dziewczyny mają rację, nie jesteśmy w stanie ich upilnować...najważniejsze że nic nie stało sie poważnego...

Zanplo super że wyniki poprawiły sie...

my jutro idziemy szczepić się przeciwko ospie...no ciekawe czy moja córa będzie dzielna...:sorry::sorry:

Oooo Agacia mnie ubiegłą- jak Mati przekonał się do przedszkola??

Hej
zapominajko ja czekam:)
Agatko dzis juz u nas wiosna :eek: piękne słoneczko i 10 stopni na termometrze nie nadążam za pogodą. Pranie aż wyniosłam na balkon i przyznam się że ta dzisiejsza aura zmotywowała mnie do ćwiczeń:) rozpoczełam 6 weidera( wiem wiem mialam zdobywac szczyty z MYszą ale jakos było mi nie po drodze:sorry:) i parę innych ćwiczeń upiększających pośladki i uda i mam zamiar być sexi na wiosnę!!!!!!!!!! aaaaa i zakładam na lodówkę w dni powszednie kłódkę od godziny 18!!!!! w weekendy jest otwarta 24 godz na dobę:sorry:

MYszo nasza a jak tobie idzie zdobywanie szczytów???? i jak dietka??

Madzienko ... tak nagle, zaczął chodzic do przedszkola bez płaczu. I nawet mu się podoba. :tak: Bardzo się cieszę.

Tygrysku, ja też stosuje dietę , tydzień dopiero, zobaczymy ile wytrzymam. Jem mało, jogurty, owoce, warzywa i po 18 nic.

No wlasnie, dzięki Wam przypomniało mi sie o co chciałam zapytać ostatnio... Myszko wlasnie Ciebie, jak tam Twoje szczyty?

Madziu super intensywny dzień:) ja uwielbiam takie dni w biegu,tu tam.... U nas dzisiaj zamulka strsaszna, ale to dlatego ze wieje straaaaasznie...

Agaciu ekstra ze Mati sie przekonał do przedszkola... Dzielny przedszkolak:)
No i jak masz tyle pomysłów to tylko remontować:) hahaha

Zapominajka kochana.... Nie stresuj sie kilogramami tyko pokazuj brzusio z fasoleczka... Ja bym wolała mieć te kilogramy i fasolka w brzuszku niż ich nie mieć... Mój instynkt ostatnio strasznie daje sie we znaki:/

Tygrysku kochana ja tez juz tylko myśle byle do wiosny.... A u nas jak patrzylam na poogode długoterminową to np 12-14 marzec to ma być 11 stopni i samo słoneczko bez wiatru itp i w ogóle temperaturki maja być juz około 10'tylko.... Wiec to juz tuż tuż:)

Idę do MAri, bo Cosik cicho w pokoiku:)

Agacia to super....i niech tak pozostanie...

Kanuś a ja dziwie się ze w Mari cicho przecież już noc...ale u nas a nie u Was:-D:-D

Tygrys brawo...ja jestem leniwa, ale jutro idę na zumbe:tak:

Kankiya trzymamy kciuki!!!!!

ja zmykam spać...spokojnych nocek...a Wam Kanuś miłego popołudnia

reklama
Do góry