reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry....u nas dzisiaj na przemian śniezyca ze słoneczkiem, a ja juz marzę o lecie i ciepełku...

Kankiya
powodzenia....

Zapominajka ja nigdzie nie doczytałam o wybranych województwach w sprawie szczepien przeciw ospie...jedynie o tym że przedszkolaki nie miały zaliczac się do grupy ryzyka...ale u nas szczepia...wystarczy zadzwonić do sanepidu i oni powiedza jakie jest stanowisko w waszym wojewodztwie...

Dobry wieczór :-)

dzień dobry....u nas dzisiaj na przemian śniezyca ze słoneczkiem, a ja juz marzę o lecie i ciepełku...

Kankiya
powodzenia....

Zapominajka ja nigdzie nie doczytałam o wybranych województwach w sprawie szczepien przeciw ospie...jedynie o tym że przedszkolaki nie miały zaliczac się do grupy ryzyka...ale u nas szczepia...wystarczy zadzwonić do sanepidu i oni powiedza jakie jest stanowisko w waszym wojewodztwie...

Madzienko-u nas niestety nie ma pieniążków na takie szczepienia-tak przynajmniej powiedziała mi moja pediatra :-(

Kankiya-i znowu w czwartek obie będziemy potrzebowały wsparcia w postaci kciuków, bo ja z kolei odę na rozmowę w sprawie pracy:-) :-)
Mam nadzieję, że tym razem trafiłaś na "normalnego" pracodawcę. Powodzenia!!!

My od marca ruszamy z remontem i powiem Wam, że chce mi sie płakać na samą myśl o tym. Nie ma żadnego pomysłu na to, jak ma wyglądac mieszkanie-zwłaszcza kuchnia. Nie mam nawet namiarów na kogoś, kto by taka kuchnię zrobił :-( A w środę musimy zamówic okna i drzwi i już mnie brzuch boli na sama myśl o tym....

dzięki dziewczyny z Waszą pomocą dam radę;-)
Vive powodzonka;-) a co do remontu nie zamartwiaj się ,czasami im dłużej się coś planuje tym gorzej się na tym wychodzi, na pewno wpadną Wam do głowy jakieś świeże pomysły i znajdziecie fachowca do roboty:tak:

kurcze czytam te prawne pierdoły i zaczynam się gubić:szok: Bianka przed chwilą usneła ,więc za dużo czasu mi nie zostało do nauki a jutro mój B ma urodziny i pewnie zejdzie się jego cudowna rodzinka i będą siedzieć do wieczora:zawstydzona/y: jakoś nic mi ostatnio po myśli nie idzie,ale chyba tak ma być...
spokojnej nocy
Anoli jak dziewczyny i Ty??

a gdzie Wy się wszystkie chowacie po krzaczoracccccccch????

Mamusia, Kana,Tygrys, Blizniaki, Agacia, Myszqa,Agatkas,Ania,Zanplo,Pyciol,Edee,Asiulka,Cypryska,Anoli ,Marzycielka i cała reszta ???hmmmmmmm???

Jestem, jestem...przyznaje ze w krzacozrach:-p, ale wiecie my w niedziele juz wylaujemy. Mam mase rzeczy do zrobienia:tak:. Do tego Hania juz niby lepiej sie czula a dzis znowu rozwolnienie i wymioty. Dobrze, ze Zuzi juz normalnie wrócił apetyt. Ja tez juz czuje sie dobrze:tak:. Postaram sie zajrzec jeszcze przed wyjazdem:tak:.

Vive witaj w klubie tez nie mam pomysłu na swoją kuchnie, dobrze ze chociaz łazienka juz skonczona:tak:.

Dziewczyny trzymam kciuki w czwartek:tak:.

Myszqa gwiazdo nasza, mogłas sie troche z przodu pokazac:-D

Witajcie słonecznie.
Wczoraj nas troszke zasypało, a dzisiaj znów słoneczko. Tyle się dzieje że nia mam kiedy siedzieć przed kompem poza praca oczywiście. W pracy gorący okres, a w domu ciągle jakieś załatwianie. Materiały na dom, kominy,mapy, dokształcam się jak mogę. W weekend mieliśmy gości więc szybko minęło.
Troszke nam się wyniki u Mai pogorszyły (bo nie wiem czy pamiętacie- łagodna odmiana fenyloketonurii) i mam nerwa przed kolejnym jutrzejszym telefonem. Musieliśmy jej ograniczyć pewne składniki jedzenia, tylko nie wiem czy coś to da. Jutro się potwierdzi, mam nadzieję. Ostatnio mam wrażenie że moje dziecko ma o wiele więcej lat niż w rzeczywistości, tak mi się z nią fajnie rozmawia, rozumie wszystko jak dorosły człowiek, nie wiem skąd się to dzieciom bierze :-)
Myszqo przynajmniej troszke Cie uwiecznili :-), a ja nie umiem jeździć na nartach, nie było okazji żeby się nauczyć.
Kankiya Vive - powodzenia !!!
Vive dasz rade z tym remontem, ja uwielbiam takie działania :-)

reklama
Witajcie dziewczyny u mnie znowu jesień za oknem:-(

Vive w czwartek bede trzymała kciuki! A remontem sie nie zamartwiaj, czasem improwizacja daje cudne efekty!

Zanplo trzymam kciuki za wyniki Mai!

Do góry