reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny.

U nas dzionek zleciał fajnie,dwa razy byliśmy na sankach,Fabian w niebo wzięty.Przyjechała moja mama.Także bylo fajnie.

A na sam koniec dnia miałam awanturę z po****ną sąsiadką.Szlag mnie już trafia:angry:

reklama
Aniu przykro mi,że jedna osoba zepsuła Ci dzień a może wieczór, o co poszła awantura?(jeśli oczywiście masz ochotę napisać..)

Zapominajko kartkę z przypomnieniem to ja muszę sobie na lusterku przykleić:-D przed każdym wyjściem na dwór smaruję się kremami z filtrem ,więc zaglądam tam baardzo często a zwłaszcza latem

Kankiya za dużo by gadać,boz nią to dłuższa historia.Głupia baba.pukała mi po oknach,bo zamknęłam drzwi na korytarz,a ona była na dworze.dzieci mi obudziła,wystraszyła,a mogła zadzwonić do męża żeby zszedł otworzyć.I jeszcze mi gada,ze zrobiłam to złośliwie i dyskutuje ze mną:angry: dzieci mi w domu płaczą,krzyczą,a ta gadki mi urządza:angry: pięć razy zamykałam jej drzwi przed nosem,a ta puka i pieprzy mi:angry: I mi mowi "niech pani nie krzyczy,bo wtedy dzieci będą krzyczeć":szok::angry:

MASAKRA co za babsko:no::wściekła/y: widzę,że też masz ciekawe sąsiedztwo:zawstydzona/y:moja to mi nic nie powie tylko mi dupę za plecami obrabia i chwilami myślę czy to ona nie nalała mi pod drzwiami:baffled::confused: szkoda nerwów kochana, niedługo juz nie będziesz musiała jej oglądać;-)

Kankiya, Zapominajka w sumie to nie wiem jak:)
Od czasu jak ma swój pokój to czasem zwyczajnie potrafi w nim się sama sobą zając...ma tam taka mini farme i zwierzaki i od tego się zaczelo chyba:) a teraz dosZly lalki i czasemz 30 Minut jej nie ma:)

A w ogóle dzisiaj zgubił nam się pilot i nie szło włączyć telewizora...hahaha i takim sposobem miałysmy dzień bez telewizora:)

Aniu wiesz co współczuje Ci sąsiadów, ja na swoje szczęście zawsze trafialam na fajnych, ale od zNajomych się nasluchalam opowieści a czasem nawet byłam ich świadkiem wiec wiem co czujesz....
Przytulam mocko i życzę jak naj mniej takich sytuacji:*

Kankiya przypomnienie zapamietane:)

Aniu współczuję, babsztyl bez wyobraźni.

Ja mam sąsiadów fajnych, z jednym wyjatkiem:-D
Na parterze mieszka wariatka, taka prawdziwa nadająca się do psychiatryka. Uzależniona od Radia Maryja (które w nocy gra tak głosno, ze plicja do niej czasem przyjeżdża). I wszystkich wyzywa i obraża. Kiedys mi Igora od małych hitlerowców wyzwała, bo śpiewał schodzac po schodach.

Dziewczyny,ale wiecie co??Ona ma 34 lata:szok: Młoda babka,a tak durna,że szok.Ja naprawdę jeszcze w życiu nie spotkałam się z kimś takim.Znam mnóstwo ludzi,młodych,starszych i nigdy nikt nie potraktował mnie tak,jak ona.Mam sąsiadkę,która ma 65 lat i spotykamy się,gadamy.Super kobieta.I jakoś się da.a ta kretynka...Myślałam nawet żeby iść przeprosić,ze się inu

uniosłam,ale nic z tego.nie będę więcej takim frajerem,bo niby za co i po co??
Pierwsze spotkanie z nia to była awantura,bo staliśmy pod naszym oknem samochodem mojego taty.Chcieliśmy go odkurzyć,bo my nim przewoziliśmy nasze rzeczy.A ta zleciała z gębą,ze mamy natychmiast odjeżdżać,bo ona dzwoni na straż miejska.wtedy jeszcze nawet tu nie mieszkała,a ja byłam3 miesiące przed porodem!Dyskutowała z nami 2 godziny,nawyzywała nas od głupków,gówniarzy,a my sie daliśmy!Nakłamał nam wtedy,nagadała na właściciela domu.Byłam na siebie zła jak nigdy.W tym czasie facet zakładał nam wywietrzniki na okna i też stwierdził,że to wariatka.Obiecałam sobie,że nigdy więcej nie dam się jej tak potraktować.

A w ogóle to dzień dobry.
U nas śniegu po pas,ale jest +1 więc chyba będzie kiepsko...
I ja miałabym ją przeprosić???Za co???

Zapominajko to dobrze, że ta pani jest na parterze a nie na tym pietrze co Wy :-). Koleżanka miała takiego sąsiada który pukał do nich i wyzywał od narkomanów bo jej mąż jest ogolony na łyso i mówil że wpuszczają mu przez ściany chemikalia :-D. Róźne dziwaki żyja na tym świecie. A ja jeszcze nie wiem jakiego będe miala sąsiada, ale okaze sie czy podpisze zgode na podłączenie kanalizacji ktora jest na jego skrawku drogi- juz się boję.
Aniu nie zazdroszcze takiej sąsiadki, chyba musisz ją olewac, bo nie ma co się przejmowac takimi ludzmi.

Majka tez bawi się sama w pokoju. Od pewnego czasu nie ma z tym problemów. Ja sobie gotuję , a ona siedzi cichutko i się bawi, ale trochę głośniej ale tez radzi sobie sama :-D, tylko od czasu do czasu przychodzi zeby cos jej pomóc. Często teraz gotuje dla lalek i wycina kartki nozyczkami.
U nas snieg pada non stop, także wjazd do domu był już odśnieżany kilka razy.

witajcie zimowo
ja dopiero wstalam, a moje dziecko jeszcze smacznie spi:-)
aniu, zapominajko, wspolczuje wam takich sasiadow
ja na szczescie mam super i co najlepiej to mniej wiecej w naszym wieku, wiec spotykamy sie na kawkach, imprezach barzo czesto
co do zabaw w pokoju, to moja tez czesto sama sie bawi, a jesli jest ze mna w pokoju to gra gry na komputerze lub oglada bajki, ostanio nawet mialam ucznia na korepetycjach i ona grzecznie sama sie bawila
milego dzionka

reklama
Do góry