reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc Kochane!
Jejku co sie dzieje? Gdzie Wy wszystkie jestescie? Ja wiem, ze w weekend zwykle sa pustki, ale jeszcze weekendu nie mamy i Was tez:-(

U nas dzis masakra na dworze, na zmiane sypie deszcz ze sniegiem i taki jakby grad, a do tego paskudne wiatrzysko. A wczoraj jakby wiosna nadchodzila...

Aniu tak, masz duzo racji w tym co piszesz. Tyle, ze ja mam przed oczami corke mojej kuzynki, ktora ma teraz ponad 5 lat i nie da sie nawet mamie wysiusiac, siedzi pod toaleta i ryczy dopoki mama nie wyjdzie. Pewnie kiedys z tego wyrosnie, ale sorry ja mimo wszystko doprowadzic do takiego stanu nie chce i dlatego chcialabym jednak ta moja mala terrorystke nauczyc samodzielnosci, tym bardziej, ze nie mam zamiaru siedziec z nia w domu, az pojdzie do szkoly. Czulosci mysle, ze jej nie brakuje, naprawde duzo ja przytulam, zreszta Filipka chowalam podobnie, a taki cycusiem mamusi jednak nie byl:no:

Poza tym widze, ze Oliwka konczy dzis roczek, wiec

100 latek dla Twojej krolewny, duzo usmiechu, radosci i niech nie daje tak w kosc mamusi;-)

A my jutro po poludniu jedziemy do Wroclawia do mojej kolezanki ze studiow, zostajemy na noc, pojdziemy gdzies sie pobawic, a w niedziele na zakupki. Nie pamietam kiedy gdzies wychodzilam bez dzieciakow, babcia zgodzila sie zostac z maluchami. A co tez nam sie jeszcze cos nalezy od zycia;-)

reklama
Witam kobitki:)

Zglaszam się dzisisja tak późno, ponieważ znowu zaczęły się te spotkania w bibliotece i byłysmy z Mariczka:) fajnie wybawiala się z dziewczynkami, wybiegala no i w końcu założyliśmy sobie kartę w bibliotece i wyporzyczamy książki na całego....

Przed chwilka byłam odebrac butki w punkcie UPS bo nie ma nas na domofonie, a oni nie fatyguja się na gore niestety.... Wiec ja musiałam do nich...

Poza tym u nas cały dzień leje deszcz... A jutro ma być znowu mróz i troszkę śniegu , no zobaczymy ....

Wiecie oczytalam się ostatnio z nudów tyle strojem z czasów naszych ciaz, ze aż łezka kręciła się po oczkach...a i usmialam się nie mało....
Najbardziej utkwilo mi w pamięci ze Jasiek Myszqi wcale nie miał być Jaskiem tylko Miłoszem albo Karolem ale mąż stanowczo zaprotestował... I zawsze wymyślił coś na przekór:)

Oj tak mi brakuje tego czasu.....

Aniu masz racje przytulaj i przytulaj... Na sprzątanie bedzie czas :)
marzycielko super tattoo:) gratulki za odwagę:*
bliźniaczki

Witam dzisiaj ... 13-go w piatek mamuski:)
To co mi się wkleilo wczesniej to post z wczoraj... Wczoraj mi go zjadlo jak rozladowal mi się tel i wrzocilo go teraz, a ten co pisałam przed chwilka znikl....:/ oszaleje....

Aniu 100 latek dla małej solenizantki:)
Asiulka pewnie ze zasłużony wypad jak najbardziej Wam się należy:)

A u nas dzisiaj od rana sypie śnieg, ale tak pozadnie i jest -5 stopni:)

Ok zmykam coś ogarnąć:)

Dziewczyny dziękuję za życzenia:tak:

Asiulka takiej sytuacji nawet sobie nie wyobrażami nie dopuszczę.Ale wolę troszkę rozpieścić niż nie rozpieszczać wcale.
Ty zrób tak żebyś sama była zadowolona i nie biła się później z myślami:tak:
Gdzie Wy w ogóle mieszkacie?U mnie pogoda identyczna.Śnieżyca u nas dziś na maksa.A ja jechałam z Fabiankiem do alergologa.

Aniu mieszkamy w woj.opolskim, takze całkiem niedaleko Was, bo Wy chyba w dolnośląskim;-)
A co sie dzieje Fabiankowi?

Kana fajnie, ze Mariczka ma sie gdzie wyszalec:tak: Widze, ze u Was anomalie pogodowe jak u nas. Ja co prawda nie mam czasu na wertowanie forum, ale czasy ciazy tez wywoluja u mnie takie wspomnienia, ze lezka kreci sie w oku:happy:

Ostatnia edycja:
Asiulka ja tak normalnie to tez nie mam, ale jakos tak wyszlo ze mis bawił sie z Mariczka, ja lezalam na łóżku i czytałam sobie forum.... Fajne czasy....

My już po spacerku i zabawach snieznych:) Mariczka zadowolona i szczęśliwa:) obiadek- zupka zjedzona i teraz zamulamy:)

reklama
Do góry