tygrysek82
Fanka BB :)
OJ Biedna Bianeczka spróbujcie z tą kąpielą musztardową
Witam z kawą
Witam z kawą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj
my pijemy bioaron C, i o dziwo mojej karolince smakuje,bo inne syropiki beee,
wlasnie wczoraj pytalam lekarza i mowil ze nie laczymy tych witamin C
nas tez dopadlo mega chorobsko, mega kaszel i katar do kolan
dzis bylysmy na promocjach w realu i jestem zadowolona bo kupilam duzo fajnych ciuszkow, nawet adidasy za 7zl:-)bo przecena 70%
ale te kuleczki chyba lepsze i podobno nie zasychają....
dobry zakup
nam tez pediatra poleciła bioaron....i chyba kupię mimo tego homeopatycznnego
a z rutinaceą pokrywa się tylko witamina C wiec nie powinno kolidować
Zdróweczka Blizniaczku!!!
Mamusia i dla Was
i dla wszystkich chorowitków...
Tygrys to kiedy robisz panienskimy przyjedziemy;-)
mój przedszkolak już w domu zachwycony przedstawienie a ja pcałe przedpołudnie miałam leni i pojechałam do kolezanki na kawe...a wieczorkiem ide na piwo...musze korzystac poki do roboty nie chodzę
Tygrysku no wiesz i co kiedy , gdzie i o której? ja już szukam prezentów a i dzwonię do kumpla striptizera;-)
Myszqo zazdroszczę takiej impry w hammerze, striptiz też pewnie był??:-)
a i jeszcze na koniec jak mogliście zarazić mi Biankę a tak na powaznie, to zaczeło się od kichania w dzień a przed chwilą po zaśnięciu katar i kaszel:-( nici z planów, nawet nie wiem jak na zabieg i na rozmowe pójdę w poniedziałek- pewnie będę musiała z Bianeczką biec do lekarza... ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH!!!!
nawet mi nic nie mów, bo u nas zimno w mieszkaniu jak chol....ra i pewnie nawet jak zaczną grzać, to dalej będzie zimno jak rok temu:-(boshe u mnie grzejniki sa juz cieple.......toz to juz jesien;((((((9