reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z poranną kawą.
U nas deszcz wisi w powietrzu. Okropna pogoda. Nawet w jeziorze mi sie dziecię dobrze nie popluskało jak to tej pory...

A co do drugiego... Powiem wam, ze ja jestem tak zmęczona byciem w domu, że jak bym miała spędzić w ten sposób kolejne 3 lata, to zamiast na forum siedziałabym pod opieką lekarzy...
Ale maluszki strasznie mnie rozczulają... może kiedyś
zgadzam sie z toba!!!!ja tez juz chce do ludzi, oby szybciej wrzesien, bo inaczej oszaleje
WITAJCIE...u nas tez szaro...a rano tak ladnie swiecilo sloneczko....na szczescie jest cieplo...wiec da sie jakoś funkcjonowac:tak:
my odwiedzilismy okoliczna miejscowosc a tam kilka sklepow...w tym Biedroneczke i Pepco.....a i tesco:-D
nie no na dzialce tez znalazla jakies promocje:-)
oooooooo ja też nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wpływ jakis musimy mieć....kto zna jakieś sposoby na zaklinanie pogody????

edit:
u nas jest sloneczko...huuurrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!

a jak grzeje!!!!!
u nas dzis tez jest troche sloneczka
uffffffffffffff, trudno cos powiedziec, ja tam w prognozy nie wierze

reklama
Kochane, Indianie jakieś tańce wyczyniali. Może i my musimy takie uga buga zrobić...
U mnie dzis co chwilę pada i jest chłodno...

Kankiya widzę, że się strasznie poświęcasz... ja bym chyba taka dobra nie była.

Zapominajko ale ja to słyszałam że Indianie tańcem ten deszcz wywoływali:eek:. Ja proponuję znaleźć tego który tą pogodę wytańczył i się z nim rozprawić:-p. Może wtedy wróci słońce;-):-D:cool2:.

No w coś w końcu wierzyć trzeba;-):-)

Ja też jak nie poczuję to nie uwierzę ale tak po cichu...chce im w to wierzyć:zawstydzona/y:

Mamusia aj tam promocje:-D:-D:-D:-Dw weekend szkuje nam sie naajzd mam bb-owych z dzieciaczkami wiec trza było cos kupic....któraś chętna na grilla to zapraszam.....

Kanuś moja zna na pamięć wybrane odcinki swinki peppy:-D:-D:-D:-D

Ja też jak nie poczuję to nie uwierzę ale tak po cichu...chce im w to wierzyć:zawstydzona/y:

Mamusia aj tam promocje:-D:-D:-D:-Dw weekend szkuje nam sie naajzd mam bb-owych z dzieciaczkami wiec trza było cos kupic....któraś chętna na grilla to zapraszam.....

Kanuś moja zna na pamięć wybrane odcinki swinki peppy:-D:-D:-D:-D

wow, to taki zlot czarownic:-)
ja z checia tylko troche za daleko:-(

ło matuchno gdzie my teraz Indianina znajdziemy!!!!!!!!!?????

Oj Madziu Wy to macie super w tym Lublinie:( dlaczego My tak blisko siebie nie mieszkamy co kobitki???

ło matuchno gdzie my teraz Indianina znajdziemy!!!!!!!!!?????

Oj Madziu Wy to macie super w tym Lublinie:( dlaczego My tak blisko siebie nie mieszkamy co kobitki???

Oj, chyba dlatego, że nie mieszkamy w jednym mieście, ani bliskich okolicach :-:)-(, a szkoda :-(, tyylee czasu się znamy ...

reklama
uuu u mnie dużo zmian. Hmmm tak naprawde to cale zycie mi się zmieniło. Rozwodzę sie między innymi ale to długa historia i nie na otwarte. Kiedys Wam opowiem.

Do góry