reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie czwartkowo. Ta pogoda mnie kiedyś wykończy:wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś na poprawę humorków urządzamy z dziewczynami małe przemeblowanko:tak:.

witam wieczorową pora....my po kapieli błotnej...tzn. Jula..wpadła po pas:-D:-D

No to niezle się Jula zabawiła:-D

Hej

Ja tu jestem z Wami prawie codziennie ale w krzaczorach:zawstydzona/y:
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:-p ale...

Dziekuje kochane za zyczenia:-)

Kokusi gratuluje prawka, znam tę radosc:-D

Julci sto buziakow z okazji imieninek:-)

Tygrysku mysle o Was i wiem, ze bedzie dobrze:tak:

Kankiya a Tobie to jestem wdzieczna, bo tez przeginam z kompem i chyba zaniedbuje meza...dalas mi do myslenia:zawstydzona/y:

No widze ze ruszył temat rodzenstwa dle naszych forumowych jedynaków;-):tak: działajcie dziewczyny...a co macie miec lepiej niz my:-D:-D:-D;-)

Anoli święta racja, czemu mają mieć lepiej;-):-D:-)

reklama
I ja witam, u nas słoneczko sie pokazało:-)
Kokusiu co tak wcześnie dzisiaj? zazdroszcze przemeblowanka ja tez strasznie lubie zmiany a mam tak nieustawny pokoj,ze nic nowego nie da się wykombinowac:zawstydzona/y:

Kokusiu co tak wcześnie dzisiaj? zazdroszcze przemeblowanka, ja tez strasznie lubie zmiany a mam tak nieustawny pokoj,ze nic nowego nie da się wykombinowac:zawstydzona/y:

Witam
U nas niestety pada, ten lipiec w tym roku jest niemozliwy:wściekła/y:
Co do zaniedbywania meza, to mój wrócił w poniedziałek przed 18, a o 3 w nocy znów pojechał:-(, dobrze chociaż z wziął z sobą Grzesia, to trochę poprzebywa z nim, a w nastepna trase weźmie drugiego.

Madzienko, i po co do spa, jak mozna sobie kąpiel błotną gratis urzadzic:-D

Tygrysku, będę trzymała kciuki za pomyślną wizytę u kardiologa.

Ciekawe jak tam Myszqa, pewnie już w domku się regeneruje.

Anoli, pewnie niech nas gonią dziewczyny, ciekawe kiedy mnie dogonicie:sorry:

Kokusiu co tak wcześnie dzisiaj? zazdroszcze przemeblowanka ja tez strasznie lubie zmiany a mam tak nieustawny pokoj,ze nic nowego nie da się wykombinowac:zawstydzona/y:

A jakoś tak wyszło że moje gnomiątka wcześnie powstawały. Do tego od północy nie było światła i bałam się że mi bateria w lapku nie wytrzyma i nie zdążę się z Wami przywitać.
A co do przemeblowań to też już myślałam że więcej się nie da a dziś w nocy wymyśliłam że jednak jedno maleńkie jednak się uda. Nawet dziewczynom spodobała się moje wizja.

Aga znam ten ból, mój wczoraj wrócił po północy a dziś na szóstą znowu do pracy i sam nie wiedział o której wróci a do tego z samego wczoraj ma już 3 "prywaty" umówione bo żniwa się zbliżają i kombajny trzeba robić.

Ostatnia edycja:
Witam z poranną kawą.
U nas deszcz wisi w powietrzu. Okropna pogoda. Nawet w jeziorze mi sie dziecię dobrze nie popluskało jak to tej pory...

A co do drugiego... Powiem wam, ze ja jestem tak zmęczona byciem w domu, że jak bym miała spędzić w ten sposób kolejne 3 lata, to zamiast na forum siedziałabym pod opieką lekarzy...
Ale maluszki strasznie mnie rozczulają... może kiedyś

Hej kobitki:)
wrócilismy ze spacerku, u nas tak nijak niby cieplo ale chmury sie zbieraja bleeeeeeee gdzie to lato sie pytam????? widział może ktoś???

idę po kawę:)

WITAJCIE...u nas tez szaro...a rano tak ladnie swiecilo sloneczko....na szczescie jest cieplo...wiec da sie jakoś funkcjonowac:tak:
my odwiedzilismy okoliczna miejscowosc a tam kilka sklepow...w tym Biedroneczke i Pepco.....a i tesco:-D

reklama
ja widziałam lato przez 3 dni w czerwcu. Może się ziemia przebiegunowuje i teraz będziemy mieli przedwiośnie a potem od razu jesień i ostrą zimę?

Do góry