reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No u nas juz za dlugo bylo ladnie i teraz dwa dni padalo,a dzisiaj tak ni jako:p
poki co jemu sniadanko,a pozniej jakis spacerek, male zakupki...
wczoraj bylismy z MIskiem i Henrykiem w tym centum outletowym...ale w sumie nic szczegolnego sobie nie kupilam...jedna bluzeczke,a misiowi bluze....ostatnio Kamil przymierzal identyczna w normalnym sklepie nike i kosztowala 70 $,a my zaplacilismy zan ia wczoraj 30$ + taks...czasem oplaca sie polazic...
Ale upatrzylam sobie buziki w Aldo....takie zwykle do biegania, wygodne jak kapciuszki....
SARRAGA - women's flats shoes for sale at ALDO Shoes.

o cos takiego i chyba dzisiaj pojade je kupic:p nic niezwyklego,ale takie wygodne no dziewczyny nie czulam,ze mam je na nogach:tak:

oki uciekam do mojego malego broja....
a i zostawilam kilka fotek :ninja2: buziaczki:*

reklama
hehe czwarta?:szok:

Co sie dzieje...:-D

Jakis leniwy poniedziałek na bb:-D

Kurcze ja siedze zmartwiona, bo dzwonili z przychodzni ze są wyniki badan krwi Hani i lekarz chce nas widziec:-( Jak mi dawal skierowanie to mowil ze po 10 dniach od badania beda juz wyniki i mam umowic wizyte, ale wyniki są juz i ten telefon mnie wystraszył:-:)-(
Siedze i mysle teraz. Mam nadzieje ze tak po prostu rutynowo tutaj jest ze wyniki zawsze omawiane są z rodzicem czy sa dobre czy złe:sorry::baffled:
Dobrze ze ta wizyta juz jutro i sie wyjasni. Trzymajcie kciuki prosze:zawstydzona/y:

Aj, a mi się dziś nie chce nic :-(, rano dostałam @ i tak mnie brzuch boli :wściekła/y:, mimo, że wziełam już tabletkę :-(, na szczęście położyłam się po 11 z Alanek i spaliśmy razem do 14 :szok:, a i tak bym jeszcze spała, gdyby mnie młody nie obudził :eek:

Kana zdjęcia rewelka, no normalnie Wam zazdroszczę troszku :zawstydzona/y::-p;-), bawcie się, korzystajcie, i zwiedzajcie ile się tylko da :tak::tak::-)

A my jutro idziemy potwierdzic ostateczny udział w przedszkolu :tak:

Hej

U nas tez zimno :zawstydzona/y:
Jestem jakaś nie do życia ... pospałam sobie dzisiaj z małym 3 godz :szok: w południe. Całe szczęście miałam obiadek laitowy .
Dzisiaj sami jesteśmy z Matiśkiem, bo K. Jedzie znowu do Opola :zawstydzona/y:...
Ehhhh muszę sobie maseczkę na twarz zrobić, ale to wieczorem bo źle wygladam.

hehe czwarta?:szok:

Co sie dzieje...:-D

Jakis leniwy poniedziałek na bb:-D

Kurcze ja siedze zmartwiona, bo dzwonili z przychodzni ze są wyniki badan krwi Hani i lekarz chce nas widziec:-( Jak mi dawal skierowanie to mowil ze po 10 dniach od badania beda juz wyniki i mam umowic wizyte, ale wyniki są juz i ten telefon mnie wystraszył:-:)-(
Siedze i mysle teraz. Mam nadzieje ze tak po prostu rutynowo tutaj jest ze wyniki zawsze omawiane są z rodzicem czy sa dobre czy złe:sorry::baffled:
Dobrze ze ta wizyta juz jutro i sie wyjasni. Trzymajcie kciuki prosze:zawstydzona/y:

Anoli nie zamartwiaj sie na zapas!!!! bedzie wszystko dobrze!trzymam kciuki i koniecznie nam napisz...buziaczki:*

reklama
Do góry