reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy kochane:)

W koncu wyczlapalysmy z loza i sniadanko zaliczone...a teraz szykujemy sie na spacer i zakupki:)
Kochane w koncu pogoda sie robi.....babyboomewe promyczki docieraja:)
dziekuje;*:*:*
jejku jak ja sie ciesze,ze mam Was tutaj:)

Tygrysku zgadzam sie w 100% tym co napisalas!!!! tez uwazam,ze trzeba bylo zmienic moderatora juz wczesnije;) to samo jezeli chodzi o watek zamkniety!
Blizniaczku czekam na fotosiki pokoiku:) na pewno jest przepiekny!
buziaczki dla Was wszystkich:*

reklama
Wróciłam;
nie mam siły na tego zbója. On jest niezniszczalny.
A z histeriami miałam wielki problem ok miesiąca temu. Teraz jest troszkę lepiej, ale myślę, że Iggy mi jeszcze pokaże na co go stać.

Kokusia ja bym chyba wysłała małą już teraz do szkoły. Po co ma przerabiac drugi rok to samo. Zanudzi się.
Ale zgadzam się, że wcześniejsza szkoła, to zabieranie jedynej beztroski w życiu.

Pisze do Bastti. Klamka zapadła baby:p

Dobra dziewczyny :-)
Możecie się mnie bać, nastaje nowy porządek :p

Proszę o listę osób, którym uważacie, że należy zabrać dostęp oraz wszelkie sugestie związane z innymi interesującymi rewolucjami :)

zapominajka czy ty sie bawilas na zamknietym naszym??? zniknął mi wątek intymny mam albumy itp ale nie mam "intymnego"???? o co kaman???

Dzień dobry, wstawać śpiochy...
my już nie śpimy bo dzisiaj przed zajęcia w przedszkolu wiec trzeba pójść spać w dzień wcześniej:-)

jeny ja was podziwiam Madziu ze tak pozno chodzicie spac:zawstydzona/y: ale fakt zawsze wtedy dluzej mozecie rano pospac:)

a Filipek nie chodzi do dzieci przez to gardlo ech:(

reklama
Do góry