tygrysek82
Fanka BB :)
och jaka ty pamietliwa!hmmmmm..... toz to z poltorej roku minelooooooo
a ja wciąż pamiętam zapach Twoich perfum
ten bagaznik mamusi do dzis mi sie sni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
och jaka ty pamietliwa!hmmmmm..... toz to z poltorej roku minelooooooo
Nie no co Ty ....
Ona chyba planuje piatkę ...
ja sie chetnie polowa moich podziele....teraz mam normalnie prawie ze mleczarnieale wiecie co jest plus tego jedzenia!!! cycki mam wieksze!!!!!!
hmmmmm..... toz to z poltorej roku minelooooooo
No to teraz pusciłami wyobraźnia ....och jaka ty pamietliwa!
mnie do dziś na lewo wygina bo cholibka zapasowka mnie w bok uwierałaoch jaka ty pamietliwa!
dobrze ze tylko wyobrazniaNo to teraz pusciłami wyobraźnia ....
Tygrys widze w tym roku u was same zmiany....biore polowe cyckow zamawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mezowy sie zegna z kolegami z pracy ech
agaciu podziel sie swoimi myslami!!
agaciu podziel sie swoimi myslami!!
najbardziej sie ciesze z cyckow!!!!!!!!!!!!!!!!Tygrys widze w tym roku u was same zmiany....
maz zmienia prace, Ty rzucilas swoja, przytylas 3 kilo i wkrótce powiększysz sobie biust
ooooooooooo mojjjjjjjjjjjjj bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o czym ty myslisz!!?????nieeeee ... bo w tym momencie są brudne, nieczyste ...