reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Załapałam się na taką nagrodę:
Sześć zestawów filiżanka + spodek Anastazja espresso
Jedna cukiernica Anastazja
Jeden mlecznik Anastazja
Trzy kawy Astra Niskodrażniąca drobno mielona 250g
Jedna herbata Safari ekspresowa bez saszetki 50g
Jedna herbata Rooibos ekspresowa z saszetką 37,5g
Jedna herbata Yerba Mate ekspresowa z saszetką 50g

Według mnie najfajniejszą bo na pierwsze i ipoda nie miałam szans, za 2-4 były karnety do klubu fitness za 130 zeta a ja mam za daleko a to reszta to kawa i herbaty były wszędzie tylko dodatkowe upominki się zmieniały. Były jeszcze termos i kubek termiczny

Gratulacje!!!

A nic specjalnego. Zwyczajnie mam zły dzień a siedzący teraz na urlopie mężowy dodatkowo mi psuje humor

No wiesz co kokusiu...w dniu urodzin taki humorek... Proszę się natychmiast uśmiechnąć :-)

Dużo zdrówka i szczęścia, 100 buziaków urodzinowych :-D

reklama
Kokusiu po pierwsze:

Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

Kokusiu nasza kochana wszystkiego naj naj naj....ściskamy Cie mocko:*:*

Po drugie:

Gratulacje z okazji wygranej:) BRAWO BRAWO:*

pO TRZECIE DZIEKUJE ZA smska:)
Nam na szczęście nic nie grozi....mieszkamy po drugiej stronie miasta....mamy nie daleko nas mala rzeczkę i co najwyzwej ona moze wylac,ale mysle,ze nie bedzie to takie straszne wylanie.....do wisly mamy kawalek,ALE NIESTETY Z TEGO CO WIDZIMY TO Tczewik nasz prawqdopodobnie troszke podmyje....nasz wspanialy builwar z placem zabaw i przystan,.....i uliczki nad sama wisla....tak mi szkoda tych wszystkich ludzi.....masakra...nie wspomne o tych ktorych juz zalalo na poludniu.....to jest jakis ogrom nieszczescia...niepojety chyba dla mnie.....

a u nas na forum kogos zalało?????jezu mam nadzije,ze nie......ściskam Was kochane":*

Witam
Pogoda u nas straszna, leje i wieje.

KOKUSIU, wszytskiego naj, naj, naj .............

Agaciu, jak tam sytuacja z wodą, mam nadzieję, ze jednak nie dojdzie
do Was

Asiulka, autkiem si
e nie przejmuj, tym bardziej że to nic poważnego

Kokusiu nasza kochana z okazji Twoich urodzinek zyczymy Ci wszystkiego co najlepsze...samych pogodnych dni,uśmiechu na twarzy i super sexu:-D:-D:szok:

100 lat kochana:-):-)
100 lat 100 lat niech żyje nam !!!!!!:-):-)

Hej

Pogoda okropna, bardzo zimno, całą noc padało, jakbysmy mieli za mało wody tutaj. Warta wylała okropnie a podobno następna fala idzie.
Na razie do mnie nie doszła woda, mam nadzieję, że już nie dojdzie. Mieszkam od Warty raptem 3 - 4 km, w niektórych miejscam pozalewało już trochę domy , doszło do naszego rynku. Ja mieszkam w takim dołeczku więc jak fala przebije to mnie tutaj na maksa zaleje. Ju raz nas zalało, kilka lat lemu.

Ostatnia edycja:
No wiesz co kokusiu...w dniu urodzin taki humorek... Proszę się natychmiast uśmiechnąć :-)

Wiesz co? To chyba też jest jednym z powodów mojego złego humoru

Gratulacje z okazji wygranej:) BRAWO BRAWO:*

pO TRZECIE DZIEKUJE ZA smska:)
Nam na szczęście nic nie grozi....mieszkamy po drugiej stronie miasta....mamy nie daleko nas mala rzeczkę i co najwyzwej ona moze wylac,ale mysle,ze nie bedzie to takie straszne wylanie.....do wisly mamy kawalek,ALE NIESTETY Z TEGO CO WIDZIMY TO Tczewik nasz prawqdopodobnie troszke podmyje....nasz wspanialy builwar z placem zabaw i przystan,.....i uliczki nad sama wisla....tak mi szkoda tych wszystkich ludzi.....masakra...nie wspomne o tych ktorych juz zalalo na poludniu.....to jest jakis ogrom nieszczescia...niepojety chyba dla mnie.....

a u nas na forum kogos zalało?????jezu mam nadzije,ze nie......ściskam Was kochane":*

Kanuś super że jesteście bezpieczni. I dzięki za gratki

Agacia, Kana co tam u was ? u nas sytuacja ustabilizowana i naet przeszlo lagodniej niz sie spodziewali i mezowy sie wkoncu pozadnie wyspal i polecial dalej;-)

u mnie dzis zimno i wietrzycho:wściekła/y:

Dagulla dobrze że woda odpuściła

[
Hej

Pogoda okropna, bardzo zimno, całą noc padało, jakbysmy mieli za mało wody tutaj. Warta wylała okropnie a podobno następna fala idzie.
Na razie do mnie nie doszła woda, mam nadzieję, że już nie dojdzie. Mieszkam od Warty raptem 3 - 4 km, w niektórych miejscam pozalewało już trochę domy , doszło do naszego rynku. Ja mieszkam w takim dołeczku więc jak fala przebije to mnie tutaj na maksa zaleje. Ju raz nas zalało, kilka lat lemu.

Agaciu to trzymam kciuki żebyście nadal byli bezpieczni

reklama
Kokusiu wszystkiego co najlepsze !!!
Powinnaś się cieszyć, a nie smucić, zrób sobie jakąś przyjemność, coś tylko dla siebie. w końcu to Twój dzień !!!

Do góry