reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczynki.

U nas ostatnio dużo się dzieje...

Dzisiaj w końcu podpisaliśmy AKT NOTARIALNY I JESTEŚMY WŁAŚCICIELAMI MIESZKANIA:-):tak: Jeszcze trochę załatwiania przed nami i wszystko zakończy się za jakieś 2 tygodnie.
W końcu:-) Ta sprawa kosztowała nas kupę kasy,a jeszcze więcej nerwów...Nigdy więcej kredytów!!!

reklama
Agaciu bo zaraz cie patelnia walnę!!!!!!!!!!! jaka brzydka!!!!!!???????? jaka niepotrzebna!!!!!!!!???????? zwariowałaś!!!!???????????

co do włosów to juz dawno odrosły hihihhih

cześć dziewczynki.

U nas ostatnio dużo się dzieje...

Dzisiaj w końcu podpisaliśmy akt notarialny i jesteśmy właścicielami mieszkania:-):tak: Jeszcze trochę załatwiania przed nami i wszystko zakończy się za jakieś 2 tygodnie.
W końcu:-) ta sprawa kosztowała nas kupę kasy,a jeszcze więcej nerwów...nigdy więcej kredytów!!!
no niestety przy kredycie jest multum papirkow, ale wazne ze na swoim jestescie

Kana no zazdroszę taki zakupów za tak niską cenę :)

Tygrys miałaś się pokazać, swoją nową fryzurkę !

To nie o to chodzi, że mam depresje z powodu pogody :( po prostu chyba już nikomu nie jestem potrzebna, zresztą po co komuś stara, brzydka żona , no nie ... ehhhh
Czytam i nie dowierzma wlasnym oczkom....Agacia bo jak ja Ciebie pacne...... ty masz chyba jakies inne lustro w domku,albo jakos inaczej z niwego korzystasz.....:p
no przestań,.,laska z Ciebie jak nic, atrakcyjna, młoda
mamuska....tylko pozazdroscic......oj kochana......lanie Cie czeka LANIE!!!!!po pupie jak nic:p

Agacia ty się idź leczyć!!! I kup sobie kobieto lustro!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś zajeb**a laska i nie waż się inaczej o sobie myśleć.

Ania gratuluję. Teraz już możecie spokojnie mieszkać...

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze chcecie być miłe, mam jednak powody żeby tak mysleć.

Jutro mój mąż wyjeżdża do Krakowa wróci jutro w nocy. Ja się pakuje i jadę do siostry, pogadać i trochę popłakać w jej towarzystwie - może już mam dość płakania po kątach, nie wiem, ale silnie potrzebuje pogadać.

Zapominajko zdrówka dla Iggiego , na pewno wszystko będzie dobrze.

Witajcie Dziewczynki;-)
Pogoda totalnie depresyjna, nie pamietam kiedy ostatnio mielsimy taki brzydki maj:-( Wybaczcie, ze sie nie odzywam ostatnio, ale nic kompletnie ciekawego u nas sie nie dzieje:no: Domek nam sie nadal buduje, ja czuje sie dobrze, Filipek lobuzuje no i zostalam po raz pierwszy prawdziwa ciocia tydzien temu. Moja siostra urodzila synka wszystkich zaskakujac po miala jeszcze miesiac do terminu. I tak sobie mysle, czy istnieje cos takiego jak uwarunkowania genetyczne do przedwczesnych porodow:eek: Moja mama rodzila wczesniaki, Filip niby nie wczesniak, ale tez urodzony 3tyg wczesniej no i teraz moja siostra. Ciekawa jestem jak bedzie ze mna tym razem. Na razie jeszcze sporo czasu do rozwiazania, ale pewnie zleci blyskawicznie;-) Sciskam Was dziewczynki;-)

Agaciu przykro mi, ze Ty taka kochana i dobra osobka tak zle sie czujesz sama ze soba:-( Ja ostatnio tez mam kiepski okres, ale depresja bym tego nie nazwala. Przepraszam, ze tak prosto z mostu napisze, ale mysle ze glowna przyczyna tych Twoich smutkow jest to, ze w Twoim malzenstwie nie uklada sie tak jak bys tego chciala. I tym bardziej przykry jest fakt, ze jestescie tak krotko po slubie. Jesli sie myle to przepraszam za tak smialy osad, ale jesli nie to naprawde cos musiscie zrobic, aby naprawic te relacje. Trzymam kciuki, aby ten podly nastroj w koncu Cie opuscil:tak:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze chcecie być miłe, mam jednak powody żeby tak mysleć.

Jutro mój mąż wyjeżdża do Krakowa wróci jutro w nocy. Ja się pakuje i jadę do siostry, pogadać i trochę popłakać w jej towarzystwie - może już mam dość płakania po kątach, nie wiem, ale silnie potrzebuje pogadać.

Zapominajko zdrówka dla Iggiego , na pewno wszystko będzie dobrze.

Agaciu wypłacz się, może to pomoże.

Asiulka zdrówka życzę. Zaglądaj.

reklama
Ehh, dziewczyny , pogoda faktycznie dobija ;/ u nas od kilku dni CIĄGLE leje, zimno i wieje...
Dzisiaj zatopiło jedną dzielnicę Zabrza - ludność ewakuowano :-( co to się dzieje :-(
Dzisiaj byliśmy w bawialni bo Bartka już roznosiło w domu :dry:
A tak poza tym nic nowego...

Agaciu, wiesz że jesteś wspaniała :*

Do góry